16 Mart 2012, Cuma 11:55:21

THY'DEN VİYANA KUŞATMASI...

Türk Hava Yolları Viyana uçuşlarında frekans artışına gidiyor...
  • Viyana da yasayan bir Turk olarak gurur duydum ozellikle De ucaga binince yolcunn yarisinin yabanci olmasi daha da onemli. Avusturya gazetelerini artik istanbul dan binerken de okuma sansi bulmak kucuk detay gelebilir fakat bu sadece Globall yours un bosu bosuna soylenmior olmasi demek. Bir tek konu var ki Ataturk havalimani bu hantal hiziyla THy nin basina tehirlerle ve isleyisiyle bela olmaya basladi bile
  • viyanadan 40 km.ötede bratislavayada uçuş hedefi vardı,n'oldu?viyanadaki yozgatlılar memlekete kayseri üzerinden varacaklar.hayırlı ossun.
  • bu nasil is arkadarlar hollanda almanya belcika da anadolu jet i cek aktarmali uc baska yere direk bu nasil is kardesim sen 2 yada 3 ay uc direk ankaraya ve sonra kez birde thy yada anadolu jet ve baskente ucma hengun ucma ama haftada 3 kez uc yaz kis uc yada kisin haftada 2 kere uc ama uc yazin 5 kere uc ama uc ucaklari cekerek aktarmali yap ondan sonra yok viyana yok oraya yok buraya uc olmaz anadolu ucmuyorsa thy ucsun
  • haber başlığında milli havayolu yazmışınız.fuardaki thy üst düzey yetkilisi milli havayolu değiliz ulusal havayoluyuz dedi bana.dikkat ettiniz mi ne demek istediğini.
  • Tespitimiz odur ki: Viyana da görevli başta istasyon şefi Osman GÜLEY ve diğer arkadaşlar her konuda çok başarılı.. Büyük bir adanmışlıkla çalışıyor ve şirkete her konuda katkıda bulunuyorlar.. Bir Kaptan.
  • THY´YE TESEKKÜRLER. PEGASUS YILLARDIR BU SEFERI GERCEKLESTIRIYOR. THY BIRKAC YILDAN SONRA TEKRAR VIYANA SEFERLERINE BASLAMASI BIR SAMSUNLU OLARAK GURUR DUYDUM. SEFER TALEP GÖRECEGINE INANIYORUM. HAYIRLI UCUSLAR
Milli havayolu bayrak taşıyıcı Türk Hava Yolları Viyana uçuşlarında yaz mevsiminin başlamasıyla birlikte artışa gidiyor. Halihazırda günde 3 kez İstanbul-Viyana arasında sefer düzenleyen THY, yaz itibariyle bu sayıyı günde 4'e çıkarıyor.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; hergün 3 kez İstanbul'dan Viyana'ya uçan Türk Hava Yolları, 28 Mayıs'tan başlayarak 27 Ekim tarihine kadar sefer sayısını günde 4'e çıkaracak. İstanbul'dan yaz taleplerini bu şekilde karşılamayı amaçlayan THY'nin yaz dönemindeki bir diğer hamlesi de Anadolu'dan Viyana'ya direkt uçuşları olacak.

Buna göre THY, bu yıl 22 Haziran'dan 7 Eylül'e kadar haftada bir kez her Cuma Viyana-Samsun arasında sefer düzenleyecek. THY ayrıca 23 Haziran'dan 9 Eylül tarihine kadar her Cumartesi Viyana-Kayseri-Viyana uçuşu düzenleyecek.

THY'nin Samsun ve Kayseri seferleri 22:20 saatinde yapılacak. Yaz döneminde Viyana için başta İstanbul olmak üzere talepleri bu şekilde karşılamayı amaçlayan THY, Samsun ve Kayseri'den yeterli talebin geleceğine inanıyor.

©AirportHaber
THY'DEN VİYANA KUŞATMASI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
Viyana da yasayan bir Turk olarak gurur duydum ozellikle De ucaga binince yolcunn yarisinin yabanci olmasi daha da onemli. Avusturya gazetelerini artik istanbul dan binerken de okuma sansi bulmak kucuk detay gelebilir fakat bu sadece Globall yours un bosu bosuna soylenmior olmasi demek. Bir tek konu var ki Ataturk havalimani bu hantal hiziyla THy nin basina tehirlerle ve isleyisiyle bela olmaya basladi bile

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
viyanadan 40 km.ötede bratislavayada uçuş hedefi vardı,n'oldu?viyanadaki yozgatlılar memlekete kayseri üzerinden varacaklar.hayırlı ossun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu nasil is arkadarlar hollanda almanya belcika da anadolu jet i cek aktarmali uc baska yere direk bu nasil is kardesim sen 2 yada 3 ay uc direk ankaraya ve sonra kez birde thy yada anadolu jet ve baskente ucma hengun ucma ama haftada 3 kez uc yaz kis uc yada kisin haftada 2 kere uc ama uc yazin 5 kere uc ama uc ucaklari cekerek aktarmali yap ondan sonra yok viyana yok oraya yok buraya uc olmaz anadolu ucmuyorsa thy ucsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
haber başlığında milli havayolu yazmışınız.fuardaki thy üst düzey yetkilisi milli havayolu değiliz ulusal havayoluyuz dedi bana.dikkat ettiniz mi ne demek istediğini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Tespitimiz odur ki: Viyana da görevli başta istasyon şefi Osman GÜLEY ve diğer arkadaşlar her konuda çok başarılı.. Büyük bir adanmışlıkla çalışıyor ve şirkete her konuda katkıda bulunuyorlar.. Bir Kaptan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY´YE TESEKKÜRLER. PEGASUS YILLARDIR BU SEFERI GERCEKLESTIRIYOR. THY BIRKAC YILDAN SONRA TEKRAR VIYANA SEFERLERINE BASLAMASI BIR SAMSUNLU OLARAK GURUR DUYDUM. SEFER TALEP GÖRECEGINE INANIYORUM. HAYIRLI UCUSLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000