21 Temmuz 2016, Perşembe 16:57:59

THY'den uçuşlar ile ilgili açıklama

Türk Hava Yolları’nın tüm uçuş operasyonu aynı ivme ile kesintisiz devam ediyor.
  • Darbe girisiminden sonra Konya'ya giden hicbir sefer kalkmadi halen...
  • "Bugün aynı ivme ile boş gidip boş gelmeye devam ediyoruz" dedi.
  • Kesintisiz ivmesiz devam edecek demisler, son 2 aydir egitimde olan ve yeni baslayacak olan kabin memurlarinin uniformalarini geri teslim ettirtip sozlesmelerini imzalatmadilar. 21 Temmuzda sozlesme imzalayan kisilere ise ne zaman baslayacaklari belli olmayacaklarini belirtip suresi olarak issiz biraktilar. Bunun yani sira ER ucuslarinda flying sefler 2 den 1 e dusuruldu yani flying service sefler artik er ucusu yapamayacak bu da insanlarin maaslarinda %20 oraninda dusus demek. Kisacasi THY ayni ivmeyle (ama ters yonde) kesintili olarak ucuslarina devam edecegini gosteriyor. Bunu kimse haberlere tasimiyor. Menuden, portakal suyundan, lokumuna kadar kaldiriyorsun ucaktan ama ivme degismiyor??? Cok enteresan ve bir o kadarda kotu gunler bekliyor TKyida Turkiye'yi de... Tum ucus ekibi arkadaslarima iyi ve emniyetli ucuslar diliyorum.
  • Keske bu durum ohal olmadan veya kisitli bir ohal ile atlatilsaydi. Turk havaciligi icin cok zor bir donem. Yakinda thy yoneticilerinin yetenekli olup olmadigini gorecegiz. Kriz donemlerinde bunlar anlasilir
  • devlet aldığı kararları isabetli alır. ırkı mezhebi nesli ne olursa olsun ayrım gözetmek. sadece ve sadece çift bağlılığı istemez.rabbim islamin Sancaktar olan 24 oğuz boyunun temsilcisi olan türkiyenin korusun. 2.5 yildan beri beklediğim nice olaylar görüşte pes etmediğim atamalar imiz ne olacak
  • THY'yi cok zor gunler bekliyor. Onumuzdeki aylarda herhangi bir terror olayi yasamasa bile, THY bilet satmakta, bilhassa yabanci yolculari distan disa transfer etmekte cok buyuk zorluk cekicektir. Ne kadar ucuz olursa olsun, kim Istanbul'da transfer yapmak ister bu gunlerde?

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşavirliği, yaptığı açıklama ile tüm uçuş operasyonlarının aynı ivme ile kesintisiz olarak devam ettiğini duyurdu.;

THY'den yapılan açıklama şöyle; 

Türkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu şirketi, 15 Temmuz 2016 gecesi gerçekleşen kanunsuz girişim sonrasında, tüm aile fertleriyle birlikte olağanüstü bir gayret sergilemiş; kahraman ve necip Türk milletinin bir parçası olarak, planlanan hain kurguyu bertaraf etmede önemli bir rol üstlenmiştir.

Demokrasinin korunmasına yönelik bir tedbir olarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 3 ay süreli olağanüstü hal, yaşanan süreçle ilgili gerekli tüm önlemlerin Türkiye Cumhuriyeti hükümetince alınması adına ilan edilmiştir. Olağanüstü halin sadece, ülke değerlerini olası tüm tehlikelerden korumak amacıyla; demokrasinin, hukuk devletinin, temel hak ve özgürlüklerin normal düzenli devamına yönelik hayata geçirilecek bir tedbir faaliyeti olduğu devlet erkânınca bildirilmiştir.

Bu süreçte de, Türk Hava Yolları’nın tüm uçuş operasyonu aynı ivme ile kesintisiz devam edecektir. Büyüyen filosu, dünya havayolu trafiğinin merkezi olan İstanbul’daki konumu ve bu benzersiz konumun getirdiği zengin kültür birikiminden aldığı güçle Türk Hava Yolları, eşsiz yolcu deneyimini dünyanın dört bir tarafındaki misafirlerine sunarak, onları özel ve değerli hissettirmeyi aynı performansla sürdürecektir.

116 ülkede uçuş sağladığı 290 destinasyonla bugün dünyanın en çok ülke ve en çok uluslararası destinasyonuna uçan tek havayolu şirketi unvanına sahip Türk Hava Yolları, bugüne dek olduğu gibi önümüzdeki süreçte de, benzersiz uçuş operasyonuyla tüm dünyayı yolcuları için daha da ulaşılabilir kılmaya devam edecektir.

Türk Hava Yolları A.O.
Basın Müşavirliği

THY'den uçuşlar ile ilgili açıklama

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Konya yolcusu ~ 8 yıl önce
Darbe girisiminden sonra Konya'ya giden hicbir sefer kalkmadi halen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 8 yıl önce
"Bugün aynı ivme ile boş gidip boş gelmeye devam ediyoruz" dedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ucus Ekibi ~ 8 yıl önce
Kesintisiz ivmesiz devam edecek demisler, son 2 aydir egitimde olan ve yeni baslayacak olan kabin memurlarinin uniformalarini geri teslim ettirtip sozlesmelerini imzalatmadilar. 21 Temmuzda sozlesme imzalayan kisilere ise ne zaman baslayacaklari belli olmayacaklarini belirtip suresi olarak issiz biraktilar. Bunun yani sira ER ucuslarinda flying sefler 2 den 1 e dusuruldu yani flying service sefler artik er ucusu yapamayacak bu da insanlarin maaslarinda %20 oraninda dusus demek. Kisacasi THY ayni ivmeyle (ama ters yonde) kesintili olarak ucuslarina devam edecegini gosteriyor. Bunu kimse haberlere tasimiyor. Menuden, portakal suyundan, lokumuna kadar kaldiriyorsun ucaktan ama ivme degismiyor??? Cok enteresan ve bir o kadarda kotu gunler bekliyor TKyida Turkiye'yi de... Tum ucus ekibi arkadaslarima iyi ve emniyetli ucuslar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hhh ~ 8 yıl önce
Keske bu durum ohal olmadan veya kisitli bir ohal ile atlatilsaydi. Turk havaciligi icin cok zor bir donem. Yakinda thy yoneticilerinin yetenekli olup olmadigini gorecegiz. Kriz donemlerinde bunlar anlasilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aday havaci ~ 8 yıl önce
devlet aldığı kararları isabetli alır. ırkı mezhebi nesli ne olursa olsun ayrım gözetmek. sadece ve sadece çift bağlılığı istemez.rabbim islamin Sancaktar olan 24 oğuz boyunun temsilcisi olan türkiyenin korusun. 2.5 yildan beri beklediğim nice olaylar görüşte pes etmediğim atamalar imiz ne olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Imkansiz ~ 8 yıl önce
THY'yi cok zor gunler bekliyor. Onumuzdeki aylarda herhangi bir terror olayi yasamasa bile, THY bilet satmakta, bilhassa yabanci yolculari distan disa transfer etmekte cok buyuk zorluk cekicektir. Ne kadar ucuz olursa olsun, kim Istanbul'da transfer yapmak ister bu gunlerde?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
Ben transit istanbuldan ucarim (almanim)
.. ~ 8 yıl önce
.. rumuzlu destekcimiz ucarmis, sorun cozuldu. herkes dagilsin.
Ahl05 ~ 8 yıl önce
Bu yorumu Türkçe yazdığınıza göre Türkiyeyle de bir bağlantınız vardır diye düşünüyorum.
Türkçe ~ 8 yıl önce
Vallahi aklimi yiyeceğim. Türkçe bilmeyen, Türkiye ile bağlantisi olmayan birisinin Türkçe havacilik sitesinde işi ne?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000