20 Ekim 2011, Perşembe 12:00:34

THY'DEN UÇURAN KAMPANYA

Türk Hava Yolları’nın Türk Telekom ile yaptığı işbirliği Türk Hava Yolları Genel Müdürlük Binası’nda düzenlenen bir törenle basına tanıtıldı.
  • THY,diger havayollari ile mukayese edilemez.Onur,Pegasus,Sunexpress kampanyalari seyahat acentelerini etkilemez ama thy kampanyalari etkiler .THY adil olmalıdır.
  • Seyahat acentalarını kazıyan varmıki?? onur pegasus sunexpress tüm kampanyaları sitesi ve call center için geçerli kılıyor bizde elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz
  • Seyahat Acenteleri bu kampanyaya dahil mi?
  • artıııık thy den başkasıyla uçmam milimi biriktiririm keyfime bakarım :)
  • internetten al biletini banka havalesi yap.. çamur atmaya yer arıyosunuz yaa
  • Sadece internet veya çağrı merkezindenmi alınacak yani kredi kartı olmayan alamıyacak sagol THY
Törene, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil ve Türk Telekom CEO’su Gökhan Bozkurt katıldı. Tören öncesi dün Hakkari'de hayatını kaybeden 24 şehit için bir dakikalık saygı duruşu düzenlendi.

Yapılan açıklamada Türk Telekom’dan ev telefonu hizmeti alan müşterilerin, www.turkishairlines.com adresinden bir ay öncesinden alınan tek yön biletler için herşey dahil 69TL, gidiş-dönüş biletler içinse 128 TL ödeyecekleri belirtildi.

Toplantıda konuşan Doç.Dr. Temel Kotil “Avrupa’da En İyi Sabit Hat Operatörü” seçilen Türk Telekom ile Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi seçilen Türk Hava Yolları olarak bugün itibariyle yeni bir kampanyaya imza atıyoruz. Bu kampanyada hedefimiz Avrupa ve Dünya’da hizmet kalitesi ile kendisini kanıtlamış Türk Hava Yolları’nın, bu kalite ve gücünden Türk Telekom abonelerinin daha fazla yararlanmasını sağlamaktır. THY’nin iç hat uçuşlarında uygulanacak bu kampanya ile ev telefonu kullanan vatandaşlarımızın 69 TL gibi bir fiyatla Türkiye’nin heryerine ulaşabilecekler ” diye konuştu.

Türk Telekom Ceo’su Gökhan Bozkurt ise “Ağustos 2011’den itibaren de Türkiye’nin alanında lider markalarıyla işbirliği yapmaya başlayarak ulaşım, enerji, perakende alanlarında müşterilerimize büyük ilgi gören çok cazip fırsatlar sunmaya devam ediyoruz. İşte şimdi o fırsatlardan biri de Türk Hava Yolları ile müşterilerimize yurt içi hatlarda ekonomik fiyat seçenekleri ile uçma fırsatı yarattık” dedi.

Toplantının ardından soru cevap kısmında Bozkurt’a sorulan “Bir ev telefonu ile kaç kişi bilet alabilecek” sorusuna ise “Bir ev telefonu ile en fazla 4 kişilik bilet alabilecekler. Daha fazlasına sistem müsade etmeyecek” diye konuştu.

Toplantının ardından THY Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil, Bozkurt’a uçak maketi hediye ederken, Bozkurt ise Kotil’e Türk Telekom’un yeni ürünü Motorola Xoom tablet bilgisayar hediye etti.

Kampanya detaylarına ulaşmak için tıklayınız











THY'DEN UÇURAN KAMPANYA

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
THY,diger havayollari ile mukayese edilemez.Onur,Pegasus,Sunexpress kampanyalari seyahat acentelerini etkilemez ama thy kampanyalari etkiler .THY adil olmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Seyahat acentalarını kazıyan varmıki?? onur pegasus sunexpress tüm kampanyaları sitesi ve call center için geçerli kılıyor bizde elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Seyahat Acenteleri bu kampanyaya dahil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
artıııık thy den başkasıyla uçmam milimi biriktiririm keyfime bakarım :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
internetten al biletini banka havalesi yap.. çamur atmaya yer arıyosunuz yaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sadece internet veya çağrı merkezindenmi alınacak yani kredi kartı olmayan alamıyacak sagol THY

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000