14 Ekim 2014, Salı 07:39:35

THY'DEN UÇURAN FİYATLAR

Türk Hava Yolları, Ukrayna, Kafkaslar ve Balkanlar'a düzenlediği uçuşlarda yolcularına özel fiyatlar sunuyor. THY gidiş dönüş biletlerini 99 Euro'dan başlayan fiyatlarla satışa sundu.
  • Çoğu zaman bakıyorumda kampanya yapıyorsunuz ama Kıbrısa gelince fiyatlar tavan. nasıl bir iş bu anlamıyorum. Kıbrıs için kampanya yapıldığını göremiyorum bir tek Pegasus yapıyor kampanyayı.

Türk Hava Yolları, İstanbul’dan Ukrayna’da Kiev, Odessa, Dnepropetrovsk, Lviv’e; Balkanlar’da Bükreş, Köstence, Podgorica, Saraybosna, Sofya, Varna, Tiran, Belgrad, Zagreb, Üsküp, Priştine, Kişinev, Ljubljana’ya; Kafkaslar’da Tiflis, Batum, Nahcivan ve Gence’ye gidiş-dönüş her şey dâhil 99€’ya uçuruyor.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Ukrayna’nın tümüne, Balkanlar’ın Saraybosna, Priştine, Üsküp, Podgorica, Tiran, Kişinev ve Belgrad şehirlerine vizesiz; Kafkaslar’ın Tiflis ve Batum şehirlerine ise pasaporta gerek duymadan sadece kimlik kartı ile giriş yapabiliyor.

Kampanyadan yararlanmak için biletlemenin 31 Ekim 2014'e kadar yapılması, seyahatin 1 Kasım 2014 - 13 Şubat 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi gerekiyor. THY'den yapılan açıklamada, herşey dahil 99 Euro’luk biletlerin Türk Hava Yolları’nın resmi web sitesi ücretleri olduğu belirtildi. 

THY'DEN UÇURAN FİYATLAR

Yorumlar

THY ~ 9 yıl önce
Çoğu zaman bakıyorumda kampanya yapıyorsunuz ama Kıbrısa gelince fiyatlar tavan. nasıl bir iş bu anlamıyorum. Kıbrıs için kampanya yapıldığını göremiyorum bir tek Pegasus yapıyor kampanyayı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000