16 Temmuz 2016, Cumartesi 12:14:24

THY'den uçucu personele önemli duyuru

Türk Hava Yolları Uçuş İşletme Başkanlığı'ndan kokpit ve kabin ekiplerine yönelik bir duyuru yapıldı. Duyuruda Ekip Planlama Başkanlığı'na yardımcı olunması istendi.
  • şirketimizin personel için ürettiği bazı telefon uygulamaları mevcut. dokuman takibi tebliğler vs görüntülenebiliyor. bunlara ek olarak bu ve benzeri aciliyet gereken durumlarda kullanılmak üzere nöbet planlanmasının yanında "göreve uygunum" şeklinde bir application üretilirse ekiplerin sevk ve idaresi daha etkin bir şekilde yapılabilir. tavsiye..
  • thy ik'A BENDEN CEVAP kardeşim insanlar kendi düşüncelerini ifade edemiyecekler mi?sen kimsinki düşüncesini ifade edecek olan kişilerin işine son vereceksin?yürü be ancak gidersin
  • Bukadar zor bir dönemden geçen darbe üstüne darbe alan canımız cigerimiz, ekmegimizi kazandığımız şirketimizin teblig edecegi her turlu goreve hazırız. Yorgunluk,uykusuzluk, stres demeden el birligiyle sırketimizi bu sıkıntılı donemden cıgaracagız ınsallah.
  • We are ready.Cabin cruwe please take-off position.
  • DARBEYE DESTEK VEREN, ÖVEN, BEĞENEN TÜM PERSONEL İŞTEN ATILACAK.
  • Uçuşlar ne zaman başlayacak hangi havalimanında ne oluyor gibi bilgileri de paylaşsanız daha iyi olacak
  • Hazırız kesinlikle

Türk Hava Yolları (THY) Uçuş İşletme Başkanlığı, kabin ve kokpit ekiplerine yönelik bir duyuru yayınladı.

THY'den uçucu ekibe yapılan bildiride tüm seferlerin iptal edildiği belirtildi. Öncelikler gereği yeni görevler tebliğ edileceği, yaşanan durumun hassasiyeti nedeniyle de Ekip Planlama Başkanlığı'na yardımcı olunması ve görevlere hazır bulunulması istendi.

İşte THY'den yapılan açıklama;

Değerli kokpit ve kabin ekipleri; Mevcut durum gereği tarifede planlı tüm seferler iptal edilmiştir. Öncelikler kapsamında yapılacak planlamaya göre Ekip Planlama Başkanlığı tarafından yeni görevler tebliğ edilecektir. Yaşanan durumun hassasiyeti nedeniyle görev tebliğlerinde Ekip Planlama Başkanlığı'na yardımcı olunması ve verilebilecek görevlere hazır bulunulması önem arz etmektedir.

©AirportHaber

THY'den uçucu personele önemli duyuru

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

77W ~ 8 yıl önce
şirketimizin personel için ürettiği bazı telefon uygulamaları mevcut. dokuman takibi tebliğler vs görüntülenebiliyor. bunlara ek olarak bu ve benzeri aciliyet gereken durumlarda kullanılmak üzere nöbet planlanmasının yanında "göreve uygunum" şeklinde bir application üretilirse ekiplerin sevk ve idaresi daha etkin bir şekilde yapılabilir. tavsiye..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?????? ~ 8 yıl önce
thy ik'A BENDEN CEVAP kardeşim insanlar kendi düşüncelerini ifade edemiyecekler mi?sen kimsinki düşüncesini ifade edecek olan kişilerin işine son vereceksin?yürü be ancak gidersin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY İK ~ 8 yıl önce
Sende ip den tespit edildin,birazdan mail alacaksın üzülme acımayacak.
serdaokthy ~ 8 yıl önce
THY İK denen hazır yiyiciler yeter doğrulara karşı yaptığınız iki yüzlülük.İşten çıkarmayı biliyorsunuz.Hükümete şirinlik yapmayı biliyorsunuz.Peki atamalarda liyakata göre davranmayı neden bilmiyorsunuz.Senelerce aynı ünvanda çalışan insanlar dururken 3-5 senenlikleri taltif etmeyi biliyorsun. ip tespit etmiş çok büyük iş yapmışsın.bir de hapse attırda bir tarafın dinlensin.Binbaşının oğlu
cCc ~ 8 yıl önce
Bukadar zor bir dönemden geçen darbe üstüne darbe alan canımız cigerimiz, ekmegimizi kazandığımız şirketimizin teblig edecegi her turlu goreve hazırız. Yorgunluk,uykusuzluk, stres demeden el birligiyle sırketimizi bu sıkıntılı donemden cıgaracagız ınsallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 8 yıl önce
We are ready.Cabin cruwe please take-off position.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
crew olmasin o ~ 8 yıl önce
kuruv
777777 ~ 8 yıl önce
cruwe degil crew
THY İK ~ 8 yıl önce
DARBEYE DESTEK VEREN, ÖVEN, BEĞENEN TÜM PERSONEL İŞTEN ATILACAK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Insallah ~ 8 yıl önce
Insallah.vatan hainine yer yok
Gurbetci ~ 8 yıl önce
Insallah. Defolun terk edin turkiye yi. Memleketin icine ediyorsunuz. Can atiyos gidebilmek icin. Defolun
X ~ 8 yıl önce
Uçuşlar ne zaman başlayacak hangi havalimanında ne oluyor gibi bilgileri de paylaşsanız daha iyi olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A333 ~ 8 yıl önce
Hazırız kesinlikle

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000