23 Kasım 2017, Perşembe 17:48:03

THY'den Toprak Turizm'e "Başarı" ödülü

Türk Hava Yolları (THY), Toprak Turizm’e Hac ve Umre seyahatinde en fazla yolcu taşıyan özel turizm acentesi kategorisinde 13.lük başarı ödülünü verdi.
  • Nasıl zihniyet bu ? Şimdi İmam'lar da namaz kıldırıp maaş para alıyorlar. ALMASINLAR mı ? Bu Ülkenin böyle zihniyetli insanları olduğu sürece bir arpa boyu yol alamayız
  • Gine Futbol Federasyonu nun da bunlara plaket vermesi lazim. Iki senedir ulkede alt yas gruplari dahil hacca goturmediginiz kimse kalmadi diye.
  • Kabede ve medinede fotoğraf çekilmesi yasaklandı. Artık kimse gitmez zaten. Amaç reklam değil miydi ?
  • kim bunlar
  • Sayın Başkanlarımız , Kıdemli uzmanlar olarak atanmayı bekliyoruz. 1 2 sene tecrübeli uzman arkadaşlarımız atanırken bizler 5 6 senedir sabırla atanmayı bekliyor şahit olduklarımıza rağmen motivasyonumuzu koruyoruz. Bizleride ödüllendirin, bizlerde sizin uzmanlarınızız.
  • Sayın başkanım.Gereksiz o kadar Müdür kadrosu varki.Allah yardımcınız olsun..
  • burdaki ana hedef hem en fazla yolcu taşiyan hac ve umrede özel acenta olarak hemde muşterinin her şekilde memnun kalmasidir ki bu seyahat acentasindan memnun kalinmiş en fazla thy ye yolcu vermiş..acentanin işin ciddiyetini bildikleri için ve devamlilil esastir ki 3 yildir 1.siradalar ve ödul aliyorlar..acentayi da tebrik etmek lazim işlerini dogru yapiyorlar ve tecrubeli wkiple çaşiyorlar demektir
  • Kutsal Hac görevinden para kazanmak caiz mi etik mi doğru mu başarı mı ?

Türk Hava Yolları (THY), Toprak Turizm’e Hac ve Umre seyahatinde en fazla yolcu taşıyan özel turizm acentesi kategorisinde 13.lük başarı ödülünü verdi.

Başarı Ödülünü Türk Hava Yolları Pazarlama ve Satış (Yurtiçi) Başkanı Halil İbrahim Polat'ın elinden alan Toprak Turizm Genel Müdür Yardımcısı Adem Toprak, "Başarımızı “müşterimiz nasıl bir hizmet almayı arzular, bu seyahati müşterilerimiz için nasıl olumlu ve unutulmaz bir deneyime dönüştürebiliriz” gibi sorularla firmamızın hizmet kalitesini yeniden kurgulayarak  "insan odaklı" bir şirket olmaya borçluyuz" dedi.

THY Harbiye Satış Müdürlüğü’nün Türk Hava Yolları Genel Müdürlük Binası’nda düzenlediği ’Hac&Umre Değerlendirme Toplantısı’na Hac ve Umre acentaları, THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, THY Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, THY Yurtiçi Pazarlama ve Satış Başkanı Halil İbrahim Polat ve diğer THY yetkilileri katıldı.

Toplantıda Hac ve Umre konusunda en fazla yolcu taşıyan özel turizm acentelerine ödülleri takdim edildi. Hac ve Umre seyahatinde en fazla yolcu taşıma katagorisinde Toprak Turizm, bu yıl da ödülünü aldı. Toprak Turizm’e başarı ödülü THY Yurtiçi Pazarlama ve Satış Başkanı Halil İbrahim Polat tarafından verildi.
Toprak Turizm Genel Müdürü Adem Toprak, Müsiad Üyesi olan firmalarının Hac ve Umre organizasyonunda son 3 yıldır THY ile en fazla yolcu taşıyan firma katagorisinde başarı ödülü almalarını, insan odaklı bir firma olmalarına bağladıklarını söyledi.

"Amacımız,misafirlerimize  insan odaklı hizmet anlayışımızla %100 memnuniyet sağlamak ve  Hac ve Umre vazifesini Yüce Allah’ın emirlerine ve Rasulullah Efendimizin Sünneti Seniyyesine uygun olarak yaptırmak." diye konuştu.

Hac ve Umre organizasyonu dışında muhafazakar yurtdışı turları alanın da son 3 yıl  içersinde Namaz vakitleri ve helal yemek konsepti gibi çalışmalarımızla potansiyelimizin binlerce kişiye ulaştığını ifade eden Toprak, "En çok tercih edilen destinasyonlarımızın başında Kudüs, Endülüs(İspanya), Bosna-Hersek, Balkanlar yer alıyor. Bu bölgelerin tercih edilmesindeki  en önemli  faktör Osmanlı tarihi ve İslam eserleri olduğu görülmektedir. Ayrıca yaz aylarında İtalya, İngiltere, Orta Avrupa, Benelüx Paris, Yunanistan, Kuzey Kıbrıs, Londra, Malta, Azerbeycan, Rusya ve Türk Cumhuriyetleri Sonbahar ve Kış aylarında ise Dubai, Malidvler, Katar, Lapland Kuzey Işıkları, İran, Fas, Özbekistan, Hindistan, Küba organize ettiğimiz diğer destinasyonların başında geliyor."dedi.

THY'den Toprak Turizm'e "Başarı" ödülü

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Adnan ~ 6 yıl önce
Nasıl zihniyet bu ? Şimdi İmam'lar da namaz kıldırıp maaş para alıyorlar. ALMASINLAR mı ? Bu Ülkenin böyle zihniyetli insanları olduğu sürece bir arpa boyu yol alamayız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asıl ~ 6 yıl önce
senin gibiler varken milim bile yol alamayız. hac ile imam'ın aldığı maaşı karşılaştıran zeka yoksunusun yorum yapma bari.
Avono ~ 6 yıl önce
Gine Futbol Federasyonu nun da bunlara plaket vermesi lazim. Iki senedir ulkede alt yas gruplari dahil hacca goturmediginiz kimse kalmadi diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hac ~ 6 yıl önce
Kabede ve medinede fotoğraf çekilmesi yasaklandı. Artık kimse gitmez zaten. Amaç reklam değil miydi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ocuu ~ 6 yıl önce
kim bunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıdemli Uzman ~ 6 yıl önce
Sayın Başkanlarımız , Kıdemli uzmanlar olarak atanmayı bekliyoruz. 1 2 sene tecrübeli uzman arkadaşlarımız atanırken bizler 5 6 senedir sabırla atanmayı bekliyor şahit olduklarımıza rağmen motivasyonumuzu koruyoruz. Bizleride ödüllendirin, bizlerde sizin uzmanlarınızız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 6 yıl önce
Kidemli uzman ney ya? Mudur olacaksiniz diye mi aldilar sizi? Sozlesmelerinizde yazanlari okumadiniz mi? Bir de magdirmus gibi yazmissiniz. Hey yarabbim.
Kıdemli torpilli ~ 6 yıl önce
Sizler kıdemli torpillilersiniz birbirinizi şikayet etmeyin !
yuru ~ 6 yıl önce
yürü yalakalar.atanmadiginizi görünce mhp ye dönersiniz
Kıdem ~ 6 yıl önce
Nereye atanacaksınız ? Siz şirkete girdiğinize dua edin.
Dosya ~ 6 yıl önce
Eski Türk filimlerinden bir replik; rı rı rı...beyin dosyasını getirin...
Genç ~ 6 yıl önce
Sayın başkanım.Gereksiz o kadar Müdür kadrosu varki.Allah yardımcınız olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işe yaramaz.... ~ 6 yıl önce
Allah çarpsın seni
camarothy ~ 6 yıl önce
burdaki ana hedef hem en fazla yolcu taşiyan hac ve umrede özel acenta olarak hemde muşterinin her şekilde memnun kalmasidir ki bu seyahat acentasindan memnun kalinmiş en fazla thy ye yolcu vermiş..acentanin işin ciddiyetini bildikleri için ve devamlilil esastir ki 3 yildir 1.siradalar ve ödul aliyorlar..acentayi da tebrik etmek lazim işlerini dogru yapiyorlar ve tecrubeli wkiple çaşiyorlar demektir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haha ~ 6 yıl önce
Adın ne çalışan :))
başarı ??? ~ 6 yıl önce
Kutsal Hac görevinden para kazanmak caiz mi etik mi doğru mu başarı mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hizmet ~ 6 yıl önce
yapılan hem ticaret hem de hizmettir. hac döneminde uçaklar kurban başında dolu gidip boş geliyor, bayram sonrası da boş gidip dolu geliyor. yani %100 dolu gördüğümüz uçak bile aslında %50 dolulukla uçuyor. haliyle normal bilette 2 katına çıkıyor. diğer ülkeler dahi transit olarak istanbul'dan uçuyorsa bu işi THY'nin iyi organize ettiğini gösterir.
ilahi adelet var ~ 6 yıl önce
Bunları ne hac ne de umre kurtaracak!
Hizmet'e ~ 6 yıl önce
Hac ticaret konusu mudur yoksa İslam'ın şartlarından mıdır? Hac'dan para kazanmak,Hac görevini ticaretle eş tutmak, İslam'ın şartını parayla yaptırmak doğru mudur? Bırak thy vs hizmetini,uçakların bilmem nesini anlatmayı da sorulara cevap ver gafil !
ADNAN ~ 6 yıl önce
Şimdi Cami de imam da namaz kıldırıp MAAŞ almasın mı ? Nasıl bir zihniyete sahipsiniz
adnan efendi ~ 6 yıl önce
verdiğin örnek ile hac konusu aynı mı ? asıl sen nasıl bir zihniyete sahipsin ki sapla samanı ayırt edemiyorsun.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000