25 Eylül 2009, Cuma 12:25:35

THY'den Tokat halkına servis jesti

Türk Hava Yolları A.O. 28 Eylül 2009 tarihinden itibaren Tokat-Sivas-Tokat arası ücretsiz yolcu servisine başlayacağını duyurdu...
  • Olayın Mersin'le ne alakası var anlamadım. İnsanlar hayatta verdikleri mücadelenin sonuçlarını her zaman alırlar/almalılar. Keşke herkes koyun olmaktan vazgeçse de hakkını arasa.
  • Gene kuyu, taş-akıllı deliler paradoksundayız. Yıllardır mersinliler bu şekilde yaşıyor Adana-Mersin!!! Neden o polemik konusu olmadı da bu iş bu kadar zorlanıyor Tokat için? Efektif olmayan bir yatırım yapılmış ama 1 saat de çözüm var. Hemde TR nin en güzel pisti. Git, bin, uç. Uç, bin, dön. Nesi var bunun. Tokat her şeyi halletti de 1 saatlik yola dayanamayıp lüksünü arttıracak. Bilgi ne diyorsa o olur. Yoksa felaketlerden sonra allaha sığınıyoruz. O da bu devirde artık garip oluyor!!!
  • tokair mi one yaaa.TOkart ta gececekmi o şirkettte :))))))9
  • TokAir'in bir an once hayata gecmesi lazim. THY bu servis ile havaalanina darbe vurmus oldu.
  • BÖYLE BİR UYGULAMA BASLIYO MADEM TOKATTAKİ HAVAALANI NE OLACAK ORADA DEVLETTEN MAAŞ ALAN EN AZ 30 PERSONEL VAR
  • Halka Hizmet vermek ne zamandan beri sapıtmak anlamına geliyor. Diğer Havayolu şirketleride benzer uygulamayı yapsın. THY nin yaptığı hizmettir, Tokat halkına jesttir.
  • hem sivas hemde tokat için böylece tokatlılar da havaalanı sitemekten belki vazgeçerler orası tam ölüm havaalanı helikopter pilotu bile bunu söylerken vekiller sanayi odası başkanları başka şeyler iddia ediyorlardı zaten 40-50 kişiyle uçuyorlardı atlas iyi oldu şimdi
  • THY da artık özel havayolları ile rekabet edeceğim diye resmen sapıttı !!!

THY'den konuyla ilgili yapılan açıklama ise şöyle:

Tokat havaalanının kapalı olduğu ortamda komşu şehir Sivas ilindeki havaalanı Tokatlıların havayolunu kullandığı alternatif oldu.

THY biletlerini alan hemşehrilerimiz araçla bir saatlik mesafede bulunan Sivas havalına kendi imkanlarıyla gitmekteydiler.Türk Hava Yolları A.O. 28 Eylül 2009 tarihinden itibaren Tokat-Sivas-Tokat arası ücretsiz yolcu servisine başlayacağını duyurdu. Servis Topçam Turizm merkez yazıhanesinden saat 09:00’da hareket edip direkt Sivas Havaalanına yolcuları bırakıp gelen yolcuları da saat 11:00 de alıp Tokat’a getirecek.

THY'den Tokat halkına servis jesti

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 15 yıl önce
Olayın Mersin'le ne alakası var anlamadım. İnsanlar hayatta verdikleri mücadelenin sonuçlarını her zaman alırlar/almalılar. Keşke herkes koyun olmaktan vazgeçse de hakkını arasa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Gene kuyu, taş-akıllı deliler paradoksundayız. Yıllardır mersinliler bu şekilde yaşıyor Adana-Mersin!!! Neden o polemik konusu olmadı da bu iş bu kadar zorlanıyor Tokat için? Efektif olmayan bir yatırım yapılmış ama 1 saat de çözüm var. Hemde TR nin en güzel pisti. Git, bin, uç. Uç, bin, dön. Nesi var bunun. Tokat her şeyi halletti de 1 saatlik yola dayanamayıp lüksünü arttıracak. Bilgi ne diyorsa o olur. Yoksa felaketlerden sonra allaha sığınıyoruz. O da bu devirde artık garip oluyor!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
tokair mi one yaaa.TOkart ta gececekmi o şirkettte :))))))9

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
TokAir'in bir an once hayata gecmesi lazim. THY bu servis ile havaalanina darbe vurmus oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BÖYLE BİR UYGULAMA BASLIYO MADEM TOKATTAKİ HAVAALANI NE OLACAK ORADA DEVLETTEN MAAŞ ALAN EN AZ 30 PERSONEL VAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Halka Hizmet vermek ne zamandan beri sapıtmak anlamına geliyor. Diğer Havayolu şirketleride benzer uygulamayı yapsın. THY nin yaptığı hizmettir, Tokat halkına jesttir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hem sivas hemde tokat için böylece tokatlılar da havaalanı sitemekten belki vazgeçerler orası tam ölüm havaalanı helikopter pilotu bile bunu söylerken vekiller sanayi odası başkanları başka şeyler iddia ediyorlardı zaten 40-50 kişiyle uçuyorlardı atlas iyi oldu şimdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY da artık özel havayolları ile rekabet edeceğim diye resmen sapıttı !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000