10 Şubat 2010, Çarşamba 15:10:03

THY'DEN TEKNİSYENLERE BÜYÜK KOLAYLIK

THY Eğitim Başkanlığı, tip eğitim kursu setifikası olmayan uçak bakım teknisyenlerine tip kursu eğitimi verecek...
  • diyelimki kursu aldın ilk defa tip işletecek kişinin lisansına tip işlenmesi için ojt bunun ne anlama geldiğini ve ne kadar bir sürede lisansına işlendiğini ögrendikten sonra yorum yap.... lisansım yok diye hayıflanma teknisyenler onu almak için üniversitede 5 yıl eğitim alıyorlar veya sınavlara giriyorlar öyle bön bön bakmakla olmuyor senin dediğin gibi sanırım sadece boş konuşmayı biliyorsun şimdi dilediğin bankayı seçebilirsin kredinlede kendine bi araba al ve airporttan en uzak mesafeye git
  • Bilmeden yazmıyorum, THY den ayrılıp özel sektöre geçiyorum şu sıralar. 4 teklif var aralarında tercih yapmakta zorlanıyorum. (Ben süper teknisyen filanda değilim bu arada.) Sizin kriterleriniz uymuyor olabilir bilemiyorum. Ve benim gibi onlarca tanıdığım teknisyen var. Hepsi piyasadaki en iyi şirketlerle anlaşma yaptı veya yapmak üzere. Sallamıyorum.
  • eğitimin işleri KESAT galiba.valla benim lisansım olacak ve ben aptal aptal evde birilerinin bana tip vermesini bekleyeceğim .çok komiksiniz..kardeşim çekerim krediyi bankadan giderim mng'ye.sanki 100 bin euro dediğiniz tip eğitimi .tip dediğin LİSANSIN yanında faso fiso.(şu an ki lisansı kastediyorum.zamanında bir şişe içkiye amca dayı eş dost tanıdık vasıtasıyla alınan lisanslardan bahsetmiyorum)
  • güzel bir karar.herkes kendi yolunu çok daha erken çizebilir.ver tazminatı yolun açık olsun.yada orda kal aldığın kurs ile kendi arabanın yakıt otomatiğini değiştirip mühürlersin.yetki sende ne de olsa.eğitimin kurs vercek sayısı olmamıştır ondandır.yada siyasi eğitim vermeye niyeti vardır.tk bile bedava eğitim vermez aklınızda olsun.
  • senet sepet işlerinden de bahsetse idiniz.sizin müjdeler gibi haberler bizim epey bi yılımız ı yedi thy de.yok sendikadan ingilizce kursu yok tip kursu.versen ne olur vermesen ne olur.o arkadaşlarla aldıkları tip kursları ile kendi arabalarına air starter takacak değiller herhalde.komik bir haber.yarısı benim dönemim sakallı arkadaşlarımı topla al sana eğitim başkanlığı.Eskişehir Yediler Kitabevi de açarsınız artık eğitimde tam olur.
  • çok sayıda işsiz var,bilmeden yazmayın lütfen, thy'ye teşekkür ediyorum,ahmet e.
  • Lisanslı olupta işsiz olan kimse olduğuna inanmıyorum, bir çok şirket eleman diye kıvranıyor. Özel şirketler gün geçtikçe büyüyor, Kapasite artıyor, iş imkanı artıyor, yetişen eleman yok, iş bulamama şansınız yok. Ben hangi şirketi tercih etsem diye düşünürken siz iş bulamıyorsanız sorun sizdedir..... (Teknik olarak).
  • şu müjdeleri bir de teknikte çalışanlara gösterseniz.TİP KURSU dediğin ne ki alırsın bankada 2000 dolar kredi bastırırsın MNG'ye gidersin.lisansı olupta tipi yok diye iş bulamayan var mı ki?
  • keşke pilotlar için de benzeri uygulama yapılsa, tebrikler tk
  • bu kadar net ifade edilen bu kadar güzel bir haberi,nasıl çarpık anlıyorsunuz,hayret.. emeği geçenlere teşekkürler

THY Eğitim Başkanlığı, uçak bakım teknisyen lisansı olduğu halde tip kursu sahibi olmadığı için iş bulmakta zorluk yaşayan teknisyenlere, ücreti iş başı yaptığında (en geç bir yıl içinde) ödenmek kaydıyla tip kurslarına katılma imkanı sağlıyor.

Kurslardaki boş kontenjanların değerlendirilmesine imkan saglayan bu pazarlama stratejisiyle hem iş arayan teknisyenlere iş sağlanması hemde lisanslı, tip kurslu teknisyen arayan firmalar için işgücü temin edilmesi amaçlanıyor.
 
Bu imkandan yararlanmak için, işsiz olmak ve uçak bakım teknisyen lisansına sahip olmak gerekiyor.

Başvuruların [email protected] mail adresine yapılması istenirken, başvuru sahiplerinden uygun bulunanların mevcut tip kurslarına katılabileceği öğrenildi.

THY'DEN TEKNİSYENLERE BÜYÜK KOLAYLIK

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 14 yıl önce
diyelimki kursu aldın ilk defa tip işletecek kişinin lisansına tip işlenmesi için ojt bunun ne anlama geldiğini ve ne kadar bir sürede lisansına işlendiğini ögrendikten sonra yorum yap.... lisansım yok diye hayıflanma teknisyenler onu almak için üniversitede 5 yıl eğitim alıyorlar veya sınavlara giriyorlar öyle bön bön bakmakla olmuyor senin dediğin gibi sanırım sadece boş konuşmayı biliyorsun şimdi dilediğin bankayı seçebilirsin kredinlede kendine bi araba al ve airporttan en uzak mesafeye git

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bilmeden yazmıyorum, THY den ayrılıp özel sektöre geçiyorum şu sıralar. 4 teklif var aralarında tercih yapmakta zorlanıyorum. (Ben süper teknisyen filanda değilim bu arada.) Sizin kriterleriniz uymuyor olabilir bilemiyorum. Ve benim gibi onlarca tanıdığım teknisyen var. Hepsi piyasadaki en iyi şirketlerle anlaşma yaptı veya yapmak üzere. Sallamıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
eğitimin işleri KESAT galiba.valla benim lisansım olacak ve ben aptal aptal evde birilerinin bana tip vermesini bekleyeceğim .çok komiksiniz..kardeşim çekerim krediyi bankadan giderim mng'ye.sanki 100 bin euro dediğiniz tip eğitimi .tip dediğin LİSANSIN yanında faso fiso.(şu an ki lisansı kastediyorum.zamanında bir şişe içkiye amca dayı eş dost tanıdık vasıtasıyla alınan lisanslardan bahsetmiyorum)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
güzel bir karar.herkes kendi yolunu çok daha erken çizebilir.ver tazminatı yolun açık olsun.yada orda kal aldığın kurs ile kendi arabanın yakıt otomatiğini değiştirip mühürlersin.yetki sende ne de olsa.eğitimin kurs vercek sayısı olmamıştır ondandır.yada siyasi eğitim vermeye niyeti vardır.tk bile bedava eğitim vermez aklınızda olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
senet sepet işlerinden de bahsetse idiniz.sizin müjdeler gibi haberler bizim epey bi yılımız ı yedi thy de.yok sendikadan ingilizce kursu yok tip kursu.versen ne olur vermesen ne olur.o arkadaşlarla aldıkları tip kursları ile kendi arabalarına air starter takacak değiller herhalde.komik bir haber.yarısı benim dönemim sakallı arkadaşlarımı topla al sana eğitim başkanlığı.Eskişehir Yediler Kitabevi de açarsınız artık eğitimde tam olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
çok sayıda işsiz var,bilmeden yazmayın lütfen, thy'ye teşekkür ediyorum,ahmet e.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Lisanslı olupta işsiz olan kimse olduğuna inanmıyorum, bir çok şirket eleman diye kıvranıyor. Özel şirketler gün geçtikçe büyüyor, Kapasite artıyor, iş imkanı artıyor, yetişen eleman yok, iş bulamama şansınız yok. Ben hangi şirketi tercih etsem diye düşünürken siz iş bulamıyorsanız sorun sizdedir..... (Teknik olarak).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
şu müjdeleri bir de teknikte çalışanlara gösterseniz.TİP KURSU dediğin ne ki alırsın bankada 2000 dolar kredi bastırırsın MNG'ye gidersin.lisansı olupta tipi yok diye iş bulamayan var mı ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
keşke pilotlar için de benzeri uygulama yapılsa, tebrikler tk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu kadar net ifade edilen bu kadar güzel bir haberi,nasıl çarpık anlıyorsunuz,hayret.. emeği geçenlere teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000