22 Ağustos 2015, Cumartesi 13:40:39

THY'den tekerlekli sandalye takımına büyük ayıp!

Türkiye’yi temsil etmek adına Rusya’nın St. Petersburg kentine özel bir turnuva için giden ilk özel Türk Tekerlekli Sandalye basketbol takımı, Rusya’ya inişinde büyük bir şok yaşadı.
  • http://www.airporthaber.com/dhmi-haberleri/shui-ogrencileri-dhmi-kadrolarini-geri-istiyor.html
  • Yav thy teknikte bayağı bişi var, şey yani... Ha konu başkaymış :))
  • Şuanda british airways in ne kadar bagaj problemi olduğunu burdan neden paylaşmıyorsunuz!!!? Ya lufthansa klm rezalet durumdalar.Tgs bu ülkenin herşeye rağmen yükselen değeridr.Ve yakında dünyanın en büyük yer hizmetleri firması olacak bunu kimse engelleyemeyecek.
  • Sevgili Turkish Wolves temsilcisi arkadaşlarım sizin bundan sonra yapacağınız en iyi şey tekrar bu firmayı kullanmak zorunda kalırsanız tüm valizlerinizi uçağın içine TAŞITMAK olacaktır. Umarım kalan maçlarınız çok güzel geçer.
  • Ne kadar da her şeyden bi'habersiniz. Bi kere TGS dediğiniz THY 'nin uzantısı taşeron. Diyelim ki aksaklık bagaj alımında oldu. Orada ve uçağa alımından indirilene kadarki aşamada çalışanlar başka firma çalışanları mı? Dayım ve iki kuzenim THY ve TGS de idi. Kuzenlerimden birisi bagaj kısmındaydı. İnsanların valizleri tekmelendiği için dayanamayıp istifa vermeye gittiğinde yetkilinin bu manzaraya kahkahalarla güldüğüne şahit! Bu iki firmanın çalışanlarına eziyeti de ayrı bir konu. Dayım yıllık izne çıkabilir ama asla il dışına çıkamaz. Arandığında orda olmak zorunda... Pilot falan değil ha yanlış anlaşılmasın! Direkt olarak THY'yi savunanlar önce jant nedir mil nedir tekerlekli sandalye için önemi nedir bunları bir araştırın. Sonra bi tane sanki her sene şampiyon mu oluyorlar sanki diye zırvalayan kişi oturup tekerlekli sandalye basketbolunda dünyadaki ülkemiz başarılarını bir oku! Ama ne gerek var senin tuttuğun futbol takımı bu sene şampiyon olsun yeter. Olmazsa holiganlık yaparsın.
  • Thy´den son zamanlarda çok bagaj şikayeti duyuyordum ama bu kadarına da pes doğrusu...
  • Azmin ve inancın zaferi! Son iki maçlarını kazanarak bizleri gururlandıran Tekerlekli Sandalye Basketbol takımımızın oyuncularını yürekten kutluyorum. Hem de hala valizlerine kavuşamamışlarken, hem de eksik ekipmanla! İşte zafer bu! Bunca olumsuzluğa rağmen ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için canla başla mücadele eden, engel tanımayan sporcularımızı ayakta alkışlamalıyız...
  • 5. Yıldız için Dünya'nın en fazla noktasına gidicez diye uğraşacaklarına, en az noktaya gitsinler ama a dan Z ye herşeyi tam yapsınlar. Ayıp nedir bilmiyorlar . Havacılık ta havacılık. Arkadaş havacı insanın Kitabını sen bu rezaletlerle mı yazdın? Kabın rezalet . Ingilizce den bir haberler. Kokpit desen aynı. Yer hizmetlerinin burnu havalarda. Insan kaynakları neye göre Değerlendiriyor. Yaş kriteri der başka birşey bilmez. Unıted a bakın british e bakın yaş ortalaması ortada . Yeni mezun alıp eğitim mı veriyorsunuz ? Egolarını mı tatmin ediyorsunuz? KALITELI PERSONEL ŞART!!!!
  • Dua etsinler,uçak düşmeden inmişler !!
  • Öncelikle gecmis olsun .Umarim boyle bir aksaklık bir daha yaşanmaz.Sorunun Tav arıza ile başlayan bir sinsile zinciriyle bu noktaya geldi belli . Sporcularımızın üzüntüsünü anlamakta beraber THY nin bu güne kadar Turk sporunun gelişmesi icin gerek takımlarımıza gerekse Milli takımlarımıza verdigi destek ortada,sporcularımızın bu gercekler ışığında demeç vermelerinin dogru olacağını düşünüyorum .Ayrica St Petersburg istasyonu Sefi işine cok hakim ve gerekli tecrübeye sahip bir calisandir onun yönlendirmesi ve takıbiyke sorun kısa sürede çözülecektir Tekrar gecmis olsun

Türkiye’yi temsil etmek adına Rusya’nın St. Petersburg kentine özel bir turnuva için giden ilk özel Türk Tekerlekli Sandalye basketbol takımı, Rusya’ya inişinde büyük bir şok yaşadı.

İki grup halinde İzmir ve İstanbul’dan St. Petersburg’a giden Tekerlik Sandalye Basketbol Takımı’nın İzmir’den gelen ekibinin bagajları kayboldu. İçinde tekerlekli sandalyelerin milleri ve jantlarının yanı sıra forma ve özel eşyaların bulunduğu valizleri kaybolan takım, bu sabah yaptığı ilk maçı farklı formalarla oynamak zorunda kaldı.

Ay Yıldızlı Bayrağı temsil ettiklerini söyleyen oyuncular AirportHaber’e yaptığı açıklamada; ‘Biz bunu hak etmedik. Bayrağımızı temsil etmeye geldik ancak dünden beri bagajlarımız bize teslim edilmedi. İlk maçı bu yüzden kaybettik, ikinci maçımıza da çıkamayacağız. THY’nin bize yaptığı büyük bir ayıptır. Diğer ülke takımlarına eksiklerimiz nedeniyle rezil olduk. Farklı formalar, farklı şortlar giyiyoruz. 3 gün daha buradayız ve ne yapacağımızı bilmiyoruz’ ifadelerini kullandı.

Dün havalimanında 4 saat bekleyen ekip, bagajlarının kendilerine teslim edilmemesi nedeniyle diğer ülke takımlarına karşı büyük bir mahcubiyet yaşadıklarını ifade ederken, farklı tişörtler giymek zorunda kaldıklarının altını çizdi.

THY ile görüştüklerini ancak net bir yanıt alamadıklarını ifade eden temsilciler, geçtiğimiz yıl da yine THY’nin kazandıkları ödülleri kaybettiğini ve bu yıl da benzer bir mağduriyeti yine kendilerine yaşattıklarını belirtti.

Tekerlekli Sandalya Özel Takımı, 5 gün sürecek turnuvanın 2. Gününe girildiğini ve kalan 3 gün için bagajların kendilerine teslim edilmesini beklediklerini ifade etti.

©AirportHaber

THY'den tekerlekli sandalye takımına büyük ayıp!

Yorumlar Tüm Yorumlar (88)

yardım edin ~ 9 yıl önce
http://www.airporthaber.com/dhmi-haberleri/shui-ogrencileri-dhmi-kadrolarini-geri-istiyor.html

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ivır zıvır ~ 9 yıl önce
Yav thy teknikte bayağı bişi var, şey yani... Ha konu başkaymış :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs personeli ~ 9 yıl önce
Şuanda british airways in ne kadar bagaj problemi olduğunu burdan neden paylaşmıyorsunuz!!!? Ya lufthansa klm rezalet durumdalar.Tgs bu ülkenin herşeye rağmen yükselen değeridr.Ve yakında dünyanın en büyük yer hizmetleri firması olacak bunu kimse engelleyemeyecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bi'haber ~ 9 yıl önce
Sevgili Turkish Wolves temsilcisi arkadaşlarım sizin bundan sonra yapacağınız en iyi şey tekrar bu firmayı kullanmak zorunda kalırsanız tüm valizlerinizi uçağın içine TAŞITMAK olacaktır. Umarım kalan maçlarınız çok güzel geçer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bi'haber ~ 9 yıl önce
Ne kadar da her şeyden bi'habersiniz. Bi kere TGS dediğiniz THY 'nin uzantısı taşeron. Diyelim ki aksaklık bagaj alımında oldu. Orada ve uçağa alımından indirilene kadarki aşamada çalışanlar başka firma çalışanları mı? Dayım ve iki kuzenim THY ve TGS de idi. Kuzenlerimden birisi bagaj kısmındaydı. İnsanların valizleri tekmelendiği için dayanamayıp istifa vermeye gittiğinde yetkilinin bu manzaraya kahkahalarla güldüğüne şahit! Bu iki firmanın çalışanlarına eziyeti de ayrı bir konu. Dayım yıllık izne çıkabilir ama asla il dışına çıkamaz. Arandığında orda olmak zorunda... Pilot falan değil ha yanlış anlaşılmasın! Direkt olarak THY'yi savunanlar önce jant nedir mil nedir tekerlekli sandalye için önemi nedir bunları bir araştırın. Sonra bi tane sanki her sene şampiyon mu oluyorlar sanki diye zırvalayan kişi oturup tekerlekli sandalye basketbolunda dünyadaki ülkemiz başarılarını bir oku! Ama ne gerek var senin tuttuğun futbol takımı bu sene şampiyon olsun yeter. Olmazsa holiganlık yaparsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IPAD ~ 9 yıl önce
Thy´den son zamanlarda çok bagaj şikayeti duyuyordum ama bu kadarına da pes doğrusu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayşe Dağcı ~ 9 yıl önce
Azmin ve inancın zaferi! Son iki maçlarını kazanarak bizleri gururlandıran Tekerlekli Sandalye Basketbol takımımızın oyuncularını yürekten kutluyorum. Hem de hala valizlerine kavuşamamışlarken, hem de eksik ekipmanla! İşte zafer bu! Bunca olumsuzluğa rağmen ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için canla başla mücadele eden, engel tanımayan sporcularımızı ayakta alkışlamalıyız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
5 YILDIZ HAA? ~ 9 yıl önce
5. Yıldız için Dünya'nın en fazla noktasına gidicez diye uğraşacaklarına, en az noktaya gitsinler ama a dan Z ye herşeyi tam yapsınlar. Ayıp nedir bilmiyorlar . Havacılık ta havacılık. Arkadaş havacı insanın Kitabını sen bu rezaletlerle mı yazdın? Kabın rezalet . Ingilizce den bir haberler. Kokpit desen aynı. Yer hizmetlerinin burnu havalarda. Insan kaynakları neye göre Değerlendiriyor. Yaş kriteri der başka birşey bilmez. Unıted a bakın british e bakın yaş ortalaması ortada . Yeni mezun alıp eğitim mı veriyorsunuz ? Egolarını mı tatmin ediyorsunuz? KALITELI PERSONEL ŞART!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bayulken ~ 9 yıl önce
Dua etsinler,uçak düşmeden inmişler !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harekat ~ 9 yıl önce
Öncelikle gecmis olsun .Umarim boyle bir aksaklık bir daha yaşanmaz.Sorunun Tav arıza ile başlayan bir sinsile zinciriyle bu noktaya geldi belli . Sporcularımızın üzüntüsünü anlamakta beraber THY nin bu güne kadar Turk sporunun gelişmesi icin gerek takımlarımıza gerekse Milli takımlarımıza verdigi destek ortada,sporcularımızın bu gercekler ışığında demeç vermelerinin dogru olacağını düşünüyorum .Ayrica St Petersburg istasyonu Sefi işine cok hakim ve gerekli tecrübeye sahip bir calisandir onun yönlendirmesi ve takıbiyke sorun kısa sürede çözülecektir Tekrar gecmis olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000