14 Nisan 2016, Perşembe 22:23:02

THY'den TC-ATA'lı Gulfstream açıklaması

Türk Hava Yolları bu akşam saatlerinde KAP'a yaptığı açıklama ile VIP uçuşlarda kullanılmak üzere iki adet Gulfstream tipi uçak alınacağını açıklamıştı. THY'den son gelen açıklamada uçakların alımının kesinleştiği duyuruldu.
  • Dün vay şöyle vay böyle yazan arkadaşlar bu haberi görünce 'sazan gibi atlamışız ya' tarzında bir öz eleştiri yaptılar mı acaba? :)
  • Yahu konuyu nerelere getirmişsiniz alışın artık Türkiye'de 2 kesim var ve hep çatışacaklar,bu oyunlara kanmayın artık Adamlar yeni uçak almış bir kısım hemen tepki zıplayışı diğeri savunma zıplayışı elinizde akıllı tlf lar ile sadece sosyal ağları takip edip araştırmayı tercih etmezseniz işte böyle olursunuz
  • Atatürkün meclisin açılışında kürsüden söylediği sözler araştırırsanız yazılı ve görsel içerik bulabilirsiniz " gökten indiği sanılan kitaplarla bu ülke yönetilemez bizim ilhamımız gaip den değildir," hangi müslüman bu sözleri sindirebilir ve söyleyeni sevebilir.
  • Madem Ad degistiriliyor TC-ATA A330 prestige ucagana gelsin. Daha iyi yakisir.
  • airporthaberı erdoğanlı haberiniz varmı?
  • Nerdesiniz dun buradan asip kesenler Sazanlar faydayiz insanlar ancak işiniz gücünüz karalayip kin ve nefret kusmak üretici olun yapıcı olun da memlekete faydaniz olsun. Vah vah vah aciyorum sizlere ve sizin elinizde yetişecek nesillere.
  • Basbakanlık ucak eski diye degistiriyor eski denen ucak orduda kullanılan B200 ucaklarindan 10 yas genc :)
  • Sen önce " herkes " yazmasını öğren ,sonra bu işlere kafa yor.!...
  • Priminizi verirler agzinizi acmazsiniz...
  • Kapak oldu mu ? Hadi yaylanın bakayım şekilciler sizi

Türk Hava Yolları (THY) bugün öğlen saatlerinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklama ile iki adet Gulfstream tipi uçak alınacağını belirtmişti.

Akşam saatlerinde yapılan yeni açıklama ile Gulstream uçaklarının alımının kesinleştiği duyuruldu.

Alınan Gulfstream tipi uçaklardan birine TC-GAP tescili verileceği belirtilirken, TC-ATA tescilinin de diğer uçağa verileceği açıklandı.

Halihazırda başbakanlık için kullanılan ve TC-ATA tescili ile kullanılan uçağın tescili TC-GVA olarak değiştirilmişti. Bu durum bazı kesimlerde eleştirilere neden olmuştu. THY ise yaptığı açıklama ile TC-ATA tescilinin kaldırılmadığını ve yeni uçağa verileceğini belirtmiş oldu.  

THY'den yapılan açıklama şöyle;

Ortaklığımız Yönetim Kurulunca, Başbakanlık VIP hizmetlerde kullanılmak üzere 1 adet Gulfstream G450 ve 1 adet Gulfstream G550 uçağı satın alınmıştır.

Gulfstream G550  TC - ATA,
Gulfstream G450 TC - GAP ismi verilmiştir.

Daha önce filodan çıkarılan iki uçağın yerine satın alınan uçaklara eski tescil işaretleri aynen verilmiştir

THY'den TC-ATA'lı Gulfstream açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

ESB ~ 8 yıl önce
Dün vay şöyle vay böyle yazan arkadaşlar bu haberi görünce 'sazan gibi atlamışız ya' tarzında bir öz eleştiri yaptılar mı acaba? :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Konu ~ 8 yıl önce
Yahu konuyu nerelere getirmişsiniz alışın artık Türkiye'de 2 kesim var ve hep çatışacaklar,bu oyunlara kanmayın artık Adamlar yeni uçak almış bir kısım hemen tepki zıplayışı diğeri savunma zıplayışı elinizde akıllı tlf lar ile sadece sosyal ağları takip edip araştırmayı tercih etmezseniz işte böyle olursunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ataaaamm ~ 8 yıl önce
Atatürkün meclisin açılışında kürsüden söylediği sözler araştırırsanız yazılı ve görsel içerik bulabilirsiniz " gökten indiği sanılan kitaplarla bu ülke yönetilemez bizim ilhamımız gaip den değildir," hangi müslüman bu sözleri sindirebilir ve söyleyeni sevebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yok artık ~ 8 yıl önce
Tabi o dönem ortaokul çocuklarına besleyici diye zorla bira icidirildiğini unutmamak lazım
ATAAAAMM CEVABEN ~ 8 yıl önce
Sizin bu düşüncelerden bu hale geldik.Dinimizi siyasete alet etmeyin diyor Yüce İnsan.Gökten indiği sanılan kitaplarda sizin hacı, hoca, efendi, şeyh insanların yazıp ta yönlendirdiği kitapları söylüyor tabikide anlarsan, uğraşma ATATÜRK'ÜN ailesi sizden bizden daha ilerde sofuydu.Hamd olsun ki Yüce Allaha bize böyle hazreti vermiştir.
Malt hülasası ~ 8 yıl önce
Eczanelerde vardı eskiden malt hülasası çocukların iştahını açan bir içecekti ayrıca sağlık için gelişme çağındaki çocuklara içiriliyordu.Yani içkiye kafayı takıp saçmalamak neyin nesi.Hacılar hocalar çocuklara tecavüz etmedimi sen kendine bak gebeş.
cenk saysel ~ 8 yıl önce
o konuşmanın tamamını dinlemenizi tavsiye ederdim ama sonuç farketmeyecek üstelik bir çok fotoğrafında imamla fotoğrafı olduğu gibi diyanet işlerini kendisi kurmuş olup okuyup anlaşılsın diye elmalılı hamdi efendiye tefsir ettirmiş üstelik kendi cebinden vermiştir çocuklara bira konusuna gelince malt ile bira farklıdır hepsini geçiyorum diyelim inançsız bir ülkeyi kurtarmış saygı kazanmış bir lider olup tüm mirasını devlete bırakmıştır şimdi ki gibi tüm dünyanın nefret ettiği kendisi sülalesi çocuğu köşeyi dönmüşlerden değildir
yuh ~ 8 yıl önce
Arkadas malt icecegi malt MALT.Hala daha emziren kadinlara sut artirsin diye satiliyor.O donemde cocuk gelisimine yardimci besin olarak kullaniyordu.Simdi farkli besinler oldugu icin maltin cocuklara verilmesine gerek kalmadi.Bira ile malti karistirip anti kemalistlik yapmak cok kolay tabi.Cok sigsiniz,bu cumhuriyeti yikmak,Ataturk'u unutturmak icin elinizden geleni yapiyorsunuz.Ortadogu pisligine bulamaniz yakindir
A330 ~ 8 yıl önce
Madem Ad degistiriliyor TC-ATA A330 prestige ucagana gelsin. Daha iyi yakisir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airporthaber ~ 8 yıl önce
airporthaberı erdoğanlı haberiniz varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nerdesiniz? ~ 8 yıl önce
Nerdesiniz dun buradan asip kesenler Sazanlar faydayiz insanlar ancak işiniz gücünüz karalayip kin ve nefret kusmak üretici olun yapıcı olun da memlekete faydaniz olsun. Vah vah vah aciyorum sizlere ve sizin elinizde yetişecek nesillere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B200 ~ 8 yıl önce
Basbakanlık ucak eski diye degistiriyor eski denen ucak orduda kullanılan B200 ucaklarindan 10 yas genc :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
M.K ~ 8 yıl önce
Sen önce " herkes " yazmasını öğren ,sonra bu işlere kafa yor.!...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Guldurmeyinn ~ 8 yıl önce
Priminizi verirler agzinizi acmazsiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cc ~ 8 yıl önce
Kapak oldu mu ? Hadi yaylanın bakayım şekilciler sizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000