26 Kasım 2013, Salı 12:00:30

THY’DEN TATLI-SERT AÇIKLAMA

Lufthansa'nın Türk Hava Yolları ile olan işbirliğini sınırlandırma kararı almasına THY'den yanıt geldi. Türk Hava Yolları, Lufthansa'nın bu kararını doğru bulmadığını ifade ederek, 'kararın tekrar gözden geçirileceğini umut ediyoruz' açıklamasında bulundu.
  • THY bosverin Lufthansayi batsin gitsin. Onlara iylik yaramaz. Nankör lufthansa.
  • aslında star alliance silahını çekmeli thy lufthansaya karşı
  • Ne kadar vatan haini varmis bu pilotlar arasında nedir bu gocuntu.yahu THY sizi ise almadi diye mi bu dusmanlik yaziklar olsun bu ülkeden aldiginiz paralara
  • İçeride THY yönetiminden çoğumuz memnun değiliz ama dışarıda durum bu işte..THY artık büyük güç ve 3. havaalanı geldiğinde bu almanlar gerçekten muşmulaya dönecekler. Luftansa'nın bu hamleleri Star Alliance'ı dağıtır ama THY yi herkes havada kapar. Emirates, THY yi ikame edecek bir firma değil. TK, Afrikanın köylerine kadar uçuyor artık. Emirates'in geniş gövdeli, lüks ikramlı uçakları ile aynı kefeye konmaz. Dubai hub ile İstanbul hub zaten aynı kefeye konmaz. Burada THY nin başarısından çok İstanbul'un konumu çok avantaj
  • zaten yalanci ortakti Lufthansa , bu gunler Luftansanin iyi gunleri bir gun yukari baktiginda orada THY i gorecek.
  • THY ittifak değiştirirse dengeler o zaman değişir.Zaten avrupa avucunun içinde olan THY diğer ittifaklardan birine geçerse Lufthansa hesapladığı 2-3 mil den çok fazlasını kaybeder. Şu Almanlara verilen her ticari darbe nedense beni çok mutlu ediyor.
  • Nereye gidiyorsunuz, daha 'Apronda Deve kesecektik.
  • Lufthansa kapali kapilar ardinda Emirates ile cok derin görüsmeler yapiyor, Lufthansa nin THY ile olan yakin calismasi Emirates in isine gelmiyor oyüzden simdi THY yi aradan cikarmaya calisiyor Lufthansa!!!!!!
  • Thy bin meğer ne kadar çok düşmani varmiş en iyi olursan boyle olur bir de thy de işe girmek için takla bile atarim diyenlere şimdi bakiyorumda gidin çemişkezek havayollarinda çalişin dwrim nasil oluyormuş bu iş yerse.
  • twitter'dan bir alıntı : o bir grev kırıcı,o bir mobbing ustadı,o bir torpil yuvası,o bir hak yiyici,o bir hukuk tanımaz,o Turkish Airlines.

Lufthansa'nın Türk Hava Yolları ile olan işbirliğini sınırlandırma kararı almasına THY'den yanıt geldi. Türk Hava Yolları, Lufthansa'nın bu kararını doğru bulmadığını ifade ederek, 'kararın tekrar gözden geçirileceğini umut ediyoruz' açıklamasında bulundu.

İşte THY'den yapılan o açıklama:

Türk Hava Yolları hizmet kalitesi ve geniş uçuş ağıyla gerçekleştirdiği büyümesini sürdürmektedir.

Uçtuğu tüm ülkelerde adil rekabet koşullarıyla hareket eden Türk Hava Yolları, yolcularına daha iyi hizmet sunmak için çalışmaktadır.
Türk Hava Yolları üyesi olduğu Star Alliance ittifakı aracılığıyla da tüm üye havayollarının yolcularına hizmet vermektedir. Ortak uçuş (Code-share) ve mil kazanımı ve kullanımı (FFP) uygulamaları da bu çerçevede değerlendirilmelidir.

Lufthansa’nın tek taraflı olarak bu iki konuda aldığı kararı doğru bulmuyoruz ve tekrar gözden geçirileceğini umut ediyoruz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Lufthansa'nın THY ile ilgili aldığı karara ilişkin haber için resme tıklayınız...



 

THY’DEN TATLI-SERT AÇIKLAMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
THY bosverin Lufthansayi batsin gitsin. Onlara iylik yaramaz. Nankör lufthansa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg/tolga ~ 10 yıl önce
aslında star alliance silahını çekmeli thy lufthansaya karşı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ne kadar vatan haini varmis bu pilotlar arasında nedir bu gocuntu.yahu THY sizi ise almadi diye mi bu dusmanlik yaziklar olsun bu ülkeden aldiginiz paralara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yunus ~ 10 yıl önce
İçeride THY yönetiminden çoğumuz memnun değiliz ama dışarıda durum bu işte..THY artık büyük güç ve 3. havaalanı geldiğinde bu almanlar gerçekten muşmulaya dönecekler. Luftansa'nın bu hamleleri Star Alliance'ı dağıtır ama THY yi herkes havada kapar. Emirates, THY yi ikame edecek bir firma değil. TK, Afrikanın köylerine kadar uçuyor artık. Emirates'in geniş gövdeli, lüks ikramlı uçakları ile aynı kefeye konmaz. Dubai hub ile İstanbul hub zaten aynı kefeye konmaz. Burada THY nin başarısından çok İstanbul'un konumu çok avantaj

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abdullah ~ 10 yıl önce
zaten yalanci ortakti Lufthansa , bu gunler Luftansanin iyi gunleri bir gun yukari baktiginda orada THY i gorecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bmx ~ 10 yıl önce
THY ittifak değiştirirse dengeler o zaman değişir.Zaten avrupa avucunun içinde olan THY diğer ittifaklardan birine geçerse Lufthansa hesapladığı 2-3 mil den çok fazlasını kaybeder. Şu Almanlara verilen her ticari darbe nedense beni çok mutlu ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LH ~ 10 yıl önce
Nereye gidiyorsunuz, daha 'Apronda Deve kesecektik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avrupali Pilot ~ 10 yıl önce
Lufthansa kapali kapilar ardinda Emirates ile cok derin görüsmeler yapiyor, Lufthansa nin THY ile olan yakin calismasi Emirates in isine gelmiyor oyüzden simdi THY yi aradan cikarmaya calisiyor Lufthansa!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaro thy ~ 10 yıl önce
Thy bin meğer ne kadar çok düşmani varmiş en iyi olursan boyle olur bir de thy de işe girmek için takla bile atarim diyenlere şimdi bakiyorumda gidin çemişkezek havayollarinda çalişin dwrim nasil oluyormuş bu iş yerse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ka2 ~ 10 yıl önce
twitter'dan bir alıntı : o bir grev kırıcı,o bir mobbing ustadı,o bir torpil yuvası,o bir hak yiyici,o bir hukuk tanımaz,o Turkish Airlines.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 10 yıl önce
Türkçe anlayıp, yazabilen birinin, yabancı bir havayolu ile yerli bir havayolu şirketine dair bir haber karşısında, kendi ülkesinin havayolu şirketini hakkında benim için üzüntü verici bir hadise. LH benim ülkemin havayolu değil, ama ne olursa olsun, THY benim ülkemin havayolu.
tk ~ 10 yıl önce
malesef üzülerek söylüyoruum ama buradan yazanlar fazlasıyla doğrudur...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000