22 Aralık 2008, Pazartesi 10:23:39

THY'DEN TARİHİ İMZA

Air Bosna ihalesini kazanan Türk Hava Yolları bugün imzayı atıyor. Saray Bosna’da Başbakanlık binasında yapılacak imza törenine THY’yi temsilen Genel Müdür Temel Kotil katılacak.
  • çok korkuyorum eğer thy böyle saçma sapan işlerle batarsa ülkede havacılık sektörü ne olur ,inşallah korktuğumuz başımıza gelmez sonra o terlikte kalmaz çıplak ayakla dolaşırız:)
  • Peki şimdi sultanahmette nargile cafe işletirken getirilip yer işletmeye başkan yapılan namıdeğer nargileci Hüso ne olacak??? Havaş böyle torpilli nargilecilerle çalışacak mı?
  • Ya deliriyorum "terlik olayına bakmayın yaptığı iyi işlere bakın" diyenlere. Arkadaşım genel müdür özel hayatında da iş hayatında da bütün şirkete örnek olmak zorundadır. isterse THY'yi dünyanın 1 numaralı havayolu haline getirsin. Kılığına kıyafetine dikkat etmeli.
  • TERLIGE KAFAYI TAKMIS ARTIK TERLIKSI CANLILAR AGZINIZLA KUS TUTSANIZ TERLIKSI CANLILARA YARANAMAZSINIZ HAVACI ARKADASIMIZ SOZUN OZUNU SOYLEMIS SIZ HALA TERLIGE DEVAM SAYGILAR
  • Hadi hayırlısı. Genel müdür umarız "rahatsız" değildir de terlikle imza törenine katılmaz.
  • terlikle gider mi canım hiç ?daha önce kişisel zamanını kullanıyordu şimdi işnin başında :))sizde adamı hemen geri kafalı dağ adamı olarak fişliyorsunuz :))halbuki adam tatildeydi o vakit !çok acımasızsınız :)
  • Ayinesi iştir kişinin terliğe bakılmaz...
  • Temel Kotil'i imza törenindede gri terlikleriyle görmek istiyoruz. :)
  • HAYIRLISI OLSUN

Türk Hava Yolları, Bosna’nın milli havayolu şirketi Air Bosna  için bugün imzayı atıyor. Şirketin yüzde 49’luk hissesini satın alan Türk Hava Yolları, Bosna’da tarihi imzayı atmak üzere. Saray Bosna’daki Başbakanlık Konutu’nda saat 12:00’de imzalar atılacak ve satış resmiyet kazanacak.

Türk Hava Yolları adına imzayı Genel Müdür Temel Kotil atacak.

THY'DEN TARİHİ İMZA

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Rumuz ~ 15 yıl önce
çok korkuyorum eğer thy böyle saçma sapan işlerle batarsa ülkede havacılık sektörü ne olur ,inşallah korktuğumuz başımıza gelmez sonra o terlikte kalmaz çıplak ayakla dolaşırız:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Genç ~ 15 yıl önce
Peki şimdi sultanahmette nargile cafe işletirken getirilip yer işletmeye başkan yapılan namıdeğer nargileci Hüso ne olacak??? Havaş böyle torpilli nargilecilerle çalışacak mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
terlik ~ 15 yıl önce
Ya deliriyorum "terlik olayına bakmayın yaptığı iyi işlere bakın" diyenlere. Arkadaşım genel müdür özel hayatında da iş hayatında da bütün şirkete örnek olmak zorundadır. isterse THY'yi dünyanın 1 numaralı havayolu haline getirsin. Kılığına kıyafetine dikkat etmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oynakbeyi ~ 15 yıl önce
TERLIGE KAFAYI TAKMIS ARTIK TERLIKSI CANLILAR AGZINIZLA KUS TUTSANIZ TERLIKSI CANLILARA YARANAMAZSINIZ HAVACI ARKADASIMIZ SOZUN OZUNU SOYLEMIS SIZ HALA TERLIGE DEVAM SAYGILAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HPM900 ~ 15 yıl önce
Hadi hayırlısı. Genel müdür umarız "rahatsız" değildir de terlikle imza törenine katılmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
319 ~ 15 yıl önce
terlikle gider mi canım hiç ?daha önce kişisel zamanını kullanıyordu şimdi işnin başında :))sizde adamı hemen geri kafalı dağ adamı olarak fişliyorsunuz :))halbuki adam tatildeydi o vakit !çok acımasızsınız :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaci ~ 15 yıl önce
Ayinesi iştir kişinin terliğe bakılmaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nasıl Yani. ~ 15 yıl önce
Temel Kotil'i imza törenindede gri terlikleriyle görmek istiyoruz. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
HAYIRLISI OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000