23 Mayıs 2008, Cuma 08:04:56

THY'den TANITIM ATAĞI

Star Alliance hava ittifakına katılan ve bu sayede uçuş noktası sayısını 950’ye çıkaran Türk Hava Yolları (THY), tanıtım için 60 ülkede yayınlanacak bir film hazırlattı.
  • Bulgaristanda çekim ve Bulgar oyuncu olayını anlamakta zorluk çekiyorum.Aslında ben T H Y yönetiminin ne yapmak istediğini ve ne yaptığını hiç anlayamadım ki. Şu Bulgaristanda çekim olayının aslını, gereğini, faydasını bilen varsa Allah rızası için açıklasın. Bizde Anlayalım.T H Y nin parasımı çok aklımı yok.Türkiyemizin ve Türklerin ahını almadılar mı?Bulgaristan ne getirdi.Bu işi A B D de yapsalar bu kadar alınmazdım.
  • Aman sakın unutmasın da tanıtım filminde hosteslerinin yeni giysilerini de göstersinler.
  • kim ne derse desin ister birileri tarafından dışardan yönlendiriliyorlar desinler ister bu işeri onlar beceremez desinler yapıyolar abi havacılıkla ilgili çok bilgileri olmamalarına rağmen finanas ve ekonomi tarafları çok iii bizi de onları burdan kutlamaktan başka çare kalmıyor

Art Grup tarafından hazırlanan tanıtım filmi Bulgaristan’ın Başkenti Sofya’da çekildi ve çekimlerde 4.5 gün boyunca 60 kişi çalıştı. Bulgaristan’ın en ünlü dizi oyuncularından birisinin oynadığı reklam filmi 400 bin dolara mal oldu. Star Alliance da THY’nin gruba katıldığını duyurmak için 2 milyon dolarlık bir bütçe ayırdı ve bir reklam filmi çevirerek uçtuğu ülkelerde yayınlayacak. Gruba önümüzdeki dönemde katılması beklenen Mısır Havayolları da THY’nin iletişim stratejisini çok beğenerek aynı stratejiyi uygulamak istediğini belirtti.

THY'den TANITIM ATAĞI

Yorumlar

DEMİRKUŞ ~ 16 yıl önce
Bulgaristanda çekim ve Bulgar oyuncu olayını anlamakta zorluk çekiyorum.Aslında ben T H Y yönetiminin ne yapmak istediğini ve ne yaptığını hiç anlayamadım ki. Şu Bulgaristanda çekim olayının aslını, gereğini, faydasını bilen varsa Allah rızası için açıklasın. Bizde Anlayalım.T H Y nin parasımı çok aklımı yok.Türkiyemizin ve Türklerin ahını almadılar mı?Bulgaristan ne getirdi.Bu işi A B D de yapsalar bu kadar alınmazdım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çağdaş ~ 16 yıl önce
Aman sakın unutmasın da tanıtım filminde hosteslerinin yeni giysilerini de göstersinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dost ~ 16 yıl önce
kim ne derse desin ister birileri tarafından dışardan yönlendiriliyorlar desinler ister bu işeri onlar beceremez desinler yapıyolar abi havacılıkla ilgili çok bilgileri olmamalarına rağmen finanas ve ekonomi tarafları çok iii bizi de onları burdan kutlamaktan başka çare kalmıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000