06 Haziran 2008, Cuma 13:13:35

THY'den Taciz Skandalına Komik Açıklama

AirportHaber'in ortaya çıkardığı taciz skandalı ile ilgili Türk Havayolları Basın Müşavirliği komik bir açıklama yayınladı. İşte THY'nin iki satır açıklaması.
  • Dr.Pinar Birler'in isten cikarilmasi THY adina cok talihsiz bir karar dahasi UTANÇtir.Gorun iste zihniyeti.Simdi konusmayacak mi saniyorsunuz Pinar Hn?Ben yerinde olsam THY'ni mahkemeye veririm!
  • medyanın yayınladığı haberlerin kaçı doğru çıkıyor ya bu iddiada asılsız cıkarsa...
  • Pınar hanımın işten çıkarılması çok üzücü...Tacizi ortaya çıkarmak cesaret istiyor bu ülkede... işinizden atılmayı göze almak zorundasınız... Bu durumda inanın tacize uğrayanların hiçbiri mağduriyetini dile getiremeyecektir...
  • BU TİP CİNSEL İÇERİKLİ HABERLER HER NEDENSE TÜM HABER BAŞLIKLARINI VE HABERLERİ GERİDE BIRAKIR HEMEN HER YAŞTAKİ OKUYUCULAR İÇİN.VE BU HABER KONUSUNU OKUYUCUSUNA TAŞIYAN HABER SUNUCULARI(MEDYA)BAHSE KONU HABERİN MAĞDURLARINI HER NE MESLEKTEN OLURSA OLSUN DİŞİ OLMASI YETERLİ ADETA BİR ( HALI ) ŞEKLİNE GETİRİVERİRLER.ŞİMDİ BU HABER VE MANŞETLERİNİ TEKRAR OKUYUNCA SANIRIM DAHA İYİ ANLAYACAKSINIZ.BU HABERLERDE HALI OLAN HOSTESLERİN SUÇU NE ? ''VİP YOLCU''
  • Ne oluyor THY ye diyecem ama olayların bu noktalara geleceği belliydi.bundan önce cılgının biri nisanlısını rehin alıyor ve sonra thy de ahlakdısı olayların döndügünü buna dayanamayıp cinnet gecirdigini bu yüzden bu olayı yaptıgını idda ediyor ve hemen ardından tacizci thy doktoru olayı patlak veriyor.gercekten thy de ahlakdısı olaylarmı var.bu arastırılsın bence.canımızı emanet ederek uctugumuz kaptanların tacizci olmadıgının garantisini verebilecekmi thy.lütfen bir yetkili cıksın ve acıklama yapsın.
  • İyi günler tüm hava meraklıları.... DR. Pınar hanımı yaklaşık bir yıldır tanıyorum tıpkı diğer tüm doktorlar gibi çok çalışarak bir yerlere gelmiş ama DR. Pınar hanım bunun yanında insanlığı da çok iyi başarabilmiş biridir. Umarım en yakın zamanda bu kabus gibi günler onun başından ayrılır. Saygılarımla
  • Size bu doktorun uygulamasi sahte hocalarin cin cikarmak icin yaptiklarina benzemiyor mu?
  • THY kafasına göre iki doktoru da işten çıkarıyor.Biri tacizci diğeri O'nu deşifre ediyor.BU nasıl anlayış.AKP'li yöneticiler atadıkları adamlarının Hüseyin Üzmez'lik yapmasını kapatmaya çalışıyorlar.Rezalet bu.THY milletin.Yani hepimizin.AKP kafalarının çiftliği değil.
  • TÜRK HAVA YOLLARI YÖNETİMİ SİZ ALEMİ KÖR HERKEZİ APTAL MI SANIYORSUNUZ? ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ.AİRPORTHABER YAZDIYSA VARDIR BİR İSTİHBARATI.
  • Yorumlarimda hakaret bulunmadigini cok iyi biliyorum. Ama icerisinden ayiklayarak yayinlayabilirsiniz. Hakaret bolumlerini nokta nokta seklinde gecin. O anlar.

Bir internet sitesinde yer alan taciz iddiasıyla ilgili olarak bugüne kadar herhangi bir resmi başvuru ve şikâyette bulunulmamıştır. Ancak haberde sözü edilen iddialarla ilgili derhal araştırma ve soruşturma başlatılmıştır.

 

Haberlerde adı geçen iki doktor ise, bir süredir aralarında tartışma ve çekişme yaşandığı ve bunun iş ortamına yansıtılarak huzursuzluğa neden olduğu gerekçesiyle bir süre önce iş akitleri feshedilerek görevden alınmışlardır.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

 

Türk Hava Yolları A.O.

Basın Müşavirliği

 

THY'den Taciz Skandalına Komik Açıklama

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Yolcu ~ 16 yıl önce
Dr.Pinar Birler'in isten cikarilmasi THY adina cok talihsiz bir karar dahasi UTANÇtir.Gorun iste zihniyeti.Simdi konusmayacak mi saniyorsunuz Pinar Hn?Ben yerinde olsam THY'ni mahkemeye veririm!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mertRumuz ~ 16 yıl önce
medyanın yayınladığı haberlerin kaçı doğru çıkıyor ya bu iddiada asılsız cıkarsa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dilan ~ 16 yıl önce
Pınar hanımın işten çıkarılması çok üzücü...Tacizi ortaya çıkarmak cesaret istiyor bu ülkede... işinizden atılmayı göze almak zorundasınız... Bu durumda inanın tacize uğrayanların hiçbiri mağduriyetini dile getiremeyecektir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
''VİP YOLCU'' ~ 16 yıl önce
BU TİP CİNSEL İÇERİKLİ HABERLER HER NEDENSE TÜM HABER BAŞLIKLARINI VE HABERLERİ GERİDE BIRAKIR HEMEN HER YAŞTAKİ OKUYUCULAR İÇİN.VE BU HABER KONUSUNU OKUYUCUSUNA TAŞIYAN HABER SUNUCULARI(MEDYA)BAHSE KONU HABERİN MAĞDURLARINI HER NE MESLEKTEN OLURSA OLSUN DİŞİ OLMASI YETERLİ ADETA BİR ( HALI ) ŞEKLİNE GETİRİVERİRLER.ŞİMDİ BU HABER VE MANŞETLERİNİ TEKRAR OKUYUNCA SANIRIM DAHA İYİ ANLAYACAKSINIZ.BU HABERLERDE HALI OLAN HOSTESLERİN SUÇU NE ? ''VİP YOLCU''

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ozgenc ~ 16 yıl önce
Ne oluyor THY ye diyecem ama olayların bu noktalara geleceği belliydi.bundan önce cılgının biri nisanlısını rehin alıyor ve sonra thy de ahlakdısı olayların döndügünü buna dayanamayıp cinnet gecirdigini bu yüzden bu olayı yaptıgını idda ediyor ve hemen ardından tacizci thy doktoru olayı patlak veriyor.gercekten thy de ahlakdısı olaylarmı var.bu arastırılsın bence.canımızı emanet ederek uctugumuz kaptanların tacizci olmadıgının garantisini verebilecekmi thy.lütfen bir yetkili cıksın ve acıklama yapsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
krk ~ 16 yıl önce
İyi günler tüm hava meraklıları.... DR. Pınar hanımı yaklaşık bir yıldır tanıyorum tıpkı diğer tüm doktorlar gibi çok çalışarak bir yerlere gelmiş ama DR. Pınar hanım bunun yanında insanlığı da çok iyi başarabilmiş biridir. Umarım en yakın zamanda bu kabus gibi günler onun başından ayrılır. Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anti-Cinci ~ 16 yıl önce
Size bu doktorun uygulamasi sahte hocalarin cin cikarmak icin yaptiklarina benzemiyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
özgür ~ 16 yıl önce
THY kafasına göre iki doktoru da işten çıkarıyor.Biri tacizci diğeri O'nu deşifre ediyor.BU nasıl anlayış.AKP'li yöneticiler atadıkları adamlarının Hüseyin Üzmez'lik yapmasını kapatmaya çalışıyorlar.Rezalet bu.THY milletin.Yani hepimizin.AKP kafalarının çiftliği değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ramazan F. ~ 16 yıl önce
TÜRK HAVA YOLLARI YÖNETİMİ SİZ ALEMİ KÖR HERKEZİ APTAL MI SANIYORSUNUZ? ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ.AİRPORTHABER YAZDIYSA VARDIR BİR İSTİHBARATI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAKI ~ 16 yıl önce
Yorumlarimda hakaret bulunmadigini cok iyi biliyorum. Ama icerisinden ayiklayarak yayinlayabilirsiniz. Hakaret bolumlerini nokta nokta seklinde gecin. O anlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000