14 Haziran 2012, Perşembe 10:28:27

THY'DEN 'SURİYE' AÇIKLAMASI

Türk Hava Yolları, Suriye'deki satış hasılatında biriken 12 milyon dolar karşılığındaki nakde el konulduğuna ilişkin haberler konusunda açıklama yaptı...
  • Birsey olmaz yedigimizden ictigimizden yaktigimizdan biraz daha vergi verir oderiz. THY arpalik olmaya devam ettigi surece boyle malesef. Istedigini atar istedigine makam araba ceker. Kimse sorgulayamiyor.
  • havacılığı ve işi bilmeyen torpilli bir kadro tarafından yönetilen TK yakında nalları dikecek.resmen göz göre şirketi uçuruma sürükleyip,ateşe atıyorlar.gülobali fos çok yakında foslayarak batacaksın,havan da sönecek.millet arkanızdan yakında tef,teneke çalacak.çünkü çok kişinin haksız yere bedduasını,ahını,günahını aldınız.yaptıklarınızın COMING VERY VERY SOON.BYE BYE GLOBALLY :))))
  • air bosnaya olan alacaklarini bagislamislar,milyonlarca dolar.sen kimin parasini kime bagisliyorsun,hamdi bey.cebindenmi veriyorsun,bu nasil yagma ,padisahlik duzenidir.hic utnmaniz kalmadi,bakalim hesabi nasil vereceksiniz.
  • beter olsunlar. o kadar kabin memurunun ahını aldılar. yukarda allah var. insanların tazminatlarını vermez, devlete baskı kurarak işsizlik maaşlarını bile verdirtmezsen olacağı budur!
  • thyde yaşanan rezaletler toplansa 15 ciltlik kitap olur ama yağma bitiyor az kaldı hepsi hesap verecek
  • Hep zarar ziyan bu yonetime neden basbakan hesap sormuyor??
  • Ya birisi bir haber yazmış diğeri de buna cevap vermiş , alttaki yorumlara bak , ne alaka ya. Faizmiş kar payı imiş size ne bize ne , önemli olan ticaretin devamlılığıdır.
  • 1 haftadır basında bu haber sürekli gündemde olmasına rağmen olay gerçek değildir diye yeni haber geliyor ki açıklama hiç de tatmin edici ve inandırıcı değil.muhtemelen suriyedeki parayı geri alamayacaklarını bildikleri için böyle konuşuyor hamdi ve ekibi......
  • tercumesi,o para bizim isbilmezligimiz sonucu gitti,canimiz sagolsun,padisahimiz cok yasasindir.
  • Hani faiz haramdi yav bademler öyle diyordu

Türk Hava Yolları (THY), Suriye'deki satış hasılatında biriken 12 milyon dolar karşılığındaki nakde el konulduğuna ilişkin haberler konusunda, ''Suriye'deki uluslararası bir bankada ortaklığımıza ait hesaplarda mevduat olarak tutulmakta olan yaklaşık 9 milyon dolar karşılığı tutar bloke olup mevcut şartlarda Suriye bankacılık sisteminin uluslararası transfer yapabilme yeteneği de bulunmamaktadır. Mevduatımız üzerinden faiz geliri elde edilmekte olup, bahsedildiği şekilde bir zarar söz konusu değildir'' açıklamasını yaptı.

THY'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderdiği açıklamada, son günlerde basında ortaklığın Suriye satış hasılatından biriken yaklaşık 12 milyon dolar karşılığı nakde Suriye resmi makamları tarafından el konulduğunu ya da bu tutarın geri dönülemez bir şekilde kaybedildiğini ima eden bazı haberler çıktığı anımsatılarak, şunlar kaydedildi:
''Ortaklığımız Ortadoğu ve Afrika gibi kapalı kambiyo rejimlerinin yaygın olduğu ve para transferlerinde uzun resmi onay süreçlerinin bulunduğu jeopolitik açıdan da dünyanın en zor coğrafyalarından birinde yaygın bir şekilde operasyon yapmakta olup dönemsel olarak bu bölgelerde kur riskine ilişkin sorunlar ve para transferlerinde zorluklarla karşılaşılabilmektedir. Suriye'de yaşanan olaylarda da benzer şekilde kur riski ve para transferi zorlukları yaşanmakta olup ortaklığımızın operasyonlarının durdurulduğu gün itibari ile Suriye'deki uluslararası bir bankada ortaklığımıza ait hesaplarda mevduat olarak tutulmakta olan yaklaşık 9 milyon dolar karşılığı tutar bloke olup, mevcut şartlarda Suriye bankacılık sisteminin uluslararası transfer yapabilme yeteneği de bulunmamaktadır. Bu çerçevede Suriyedeki uluslararası bir bankadaki mevduatımız üzerinden bulunduğu süre içinde faiz geliri elde edilmekte olup, haberde bahsedildiği şekilde bir zarar söz konusu değildir.''

THY'DEN 'SURİYE' AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

birsey olmaz oderiz ~ 12 yıl önce
Birsey olmaz yedigimizden ictigimizden yaktigimizdan biraz daha vergi verir oderiz. THY arpalik olmaya devam ettigi surece boyle malesef. Istedigini atar istedigine makam araba ceker. Kimse sorgulayamiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gülobally fosss :))) ~ 12 yıl önce
havacılığı ve işi bilmeyen torpilli bir kadro tarafından yönetilen TK yakında nalları dikecek.resmen göz göre şirketi uçuruma sürükleyip,ateşe atıyorlar.gülobali fos çok yakında foslayarak batacaksın,havan da sönecek.millet arkanızdan yakında tef,teneke çalacak.çünkü çok kişinin haksız yere bedduasını,ahını,günahını aldınız.yaptıklarınızın COMING VERY VERY SOON.BYE BYE GLOBALLY :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yagma ~ 12 yıl önce
air bosnaya olan alacaklarini bagislamislar,milyonlarca dolar.sen kimin parasini kime bagisliyorsun,hamdi bey.cebindenmi veriyorsun,bu nasil yagma ,padisahlik duzenidir.hic utnmaniz kalmadi,bakalim hesabi nasil vereceksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
f/o ~ 12 yıl önce
beter olsunlar. o kadar kabin memurunun ahını aldılar. yukarda allah var. insanların tazminatlarını vermez, devlete baskı kurarak işsizlik maaşlarını bile verdirtmezsen olacağı budur!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rad ~ 12 yıl önce
thyde yaşanan rezaletler toplansa 15 ciltlik kitap olur ama yağma bitiyor az kaldı hepsi hesap verecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu yonetim ~ 12 yıl önce
Hep zarar ziyan bu yonetime neden basbakan hesap sormuyor??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne alaka ! ~ 12 yıl önce
Ya birisi bir haber yazmış diğeri de buna cevap vermiş , alttaki yorumlara bak , ne alaka ya. Faizmiş kar payı imiş size ne bize ne , önemli olan ticaretin devamlılığıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GERÇEKLER ~ 12 yıl önce
1 haftadır basında bu haber sürekli gündemde olmasına rağmen olay gerçek değildir diye yeni haber geliyor ki açıklama hiç de tatmin edici ve inandırıcı değil.muhtemelen suriyedeki parayı geri alamayacaklarını bildikleri için böyle konuşuyor hamdi ve ekibi......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
tercumesi,o para bizim isbilmezligimiz sonucu gitti,canimiz sagolsun,padisahimiz cok yasasindir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tamer ~ 12 yıl önce
Hani faiz haramdi yav bademler öyle diyordu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000