18 Kasım 2015, Çarşamba 11:10:57

THY'den sponsorluk anlaşması

Türk Hava Yolları (THY) ile Petra şehri yönetimi arasında pazarlama sponsorluğu anlaşması imzalandı.
  • papua yeni gine el sanatları çarşısında %2 indirim anlaşması da yaparsanız helal olsun
  • Aramızda THY kabin memurluğuna başvuru yapan ve çağırılan arkadaşımız var mı? Mülakatlar için soruyorum.. Başka uygun konu ve başlık bulamadım. Lütfen geri dönüş yapın.
  • Ürdün Cumhuriyeti kim?
  • Muhahahahahaha ve de ouhahahahah bir de puhahahahahahaxg bunlar yetmediyse alın size bir de yogartıkhahahahagaga . Kıskanalar catlasın. Görün işte pazarlama nasıl yapılırmış öğrenin.
  • aşırı derecede güzel bir çalışma
  • Hayırlı olsun
  • 72 USD giriş ücreti de nedir? Böyle müze veya tarihi alan giriş fiyatı görmedim. Neredeyse disneyland fiyatına yakın ve kayda değer hiçbir giderleri de yok. Amma abartmışlar, 10.8USD indirim için kim tercihini değiştirir ki? Kişi başı 61.2USD veren için 72 USD de önemsizdir. Ürdün'lüler iyi anlaşma yapmış. Petra da ne yaman yermiş? Tarihi yerlere girişte Dünya rekoru olabilir.

Türk Hava Yolları (THY) ile Petra şehri yönetimi arasında pazarlama sponsorluğu anlaşması imzalandı. Anlaşma ile THY, Petra kentinin dünyaya tanıtılmasına destek sağlarken 72 dolar olan Petra müzesi girişi ise THY yolcularına yüzde 15 indirimli olacak.
Türk Hava Yolları ile Ürdün’ün Petra şehri yönetimi arasında pazarlama sponsorluğu anlaşması imzalandı. Petra Müzesi'nde gerçekleştirilen imza törenine Ürdün Turizm Bakanı Nayef El-Fayez, Petra Gelişim ve Turizm Dairesi Başkanı Muhammet el-Nawafelh, THY Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, kurumun Ortadoğu ülkelerindeki müdürleri ve Ürdünlü yerel idareciler katıldı.

İmza töreninde bir açıklama yapan Ürdün Turizm Bakanı El Fayez, THY ile yapılan anlaşma ile birlikte Petra’nın pazarlanmasında önemli bir mesafenin kat edileceğini ve bu anlaşma ile çok daha fazla turist beklediklerini söyledi.

“BU ANLAŞMA ÜRDÜN İLE TÜRKİYE ARASINDAKİ İLİŞKİLERİ GELİŞTİRECEKTİR”

“Ürdün halkı, dünyanın her yerine uçan THY’yi, kendi şirketi gibi görüyor. Gururla ve iftiharla takip ediyor” diyen Turizm Bakanı El Fayez “Nebati medeniyetine ev sahipliği yapan Petra’nın tarihte büyük bir önemi vardır. Biz de burayı canlandırmak için çalışıyoruz. Burayı tüm dünyaya göstermek istiyoruz. Ürdün Devleti de, son yıllarda buraya daha fazla önem gösteriyor. Bunun için burada özerk bir yönetim oluşturdu. Daha fazla turist çekmek için tüm yolları kullanıyoruz. Bu anlaşma Ürdün ile Türkiye arasındaki ilişkileri geliştirecektir” şeklinde konuştu. Bu anlaşmanın sadece Türkiye ve dünyadan insanları buraya getirmeyeceğini sözlerine ekleyen Turizm Bakanı Fayez sözlerini şöyle sürdürdü:

“Petra ve Akabe başta olmak üzere buradaki insanlar da Türkiye’ye taşınacaktır. Bu anlaşma nedeniyle tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerin dünyaya tanıtılmasının daha da kolaylaşacak.”

“PETRA’YI VE AKABE’Yİ, TÜM DÜNYADA TANITMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

İmza töreninde açıklama yapan THY Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur ise Ürdün Turizm Bakanlığı ve dünyanın 7 harikasından biri olan Petra kenti ile Türk Hava Yolları markasını bir araya getirdiklerini belirtti.

Petra’yı 2010 yılında bir milyon kişinin ziyaret ettiğini, geçen yıl ise bu rakamın 600 binde kaldığını beliren Olmuştur, “THY, dünyanın 110 ülkesinde 280 uçuş noktasıyla yalnızca Petra’yı değil Ürdün’de sefer düzenlediğimiz Amman ve Akabe’yi açma potansiyeline sahip. Ortaklık ve iş anlaşmamız vesilesiyle Amman’a günde iki, Akabe’ye haftada 4 sefer düzenliyoruz. Bu ülkeye daha fazla turist getirmek istiyoruz. Bu imzaladığımız anlaşmayla beraber, Amman’ı, Petra’yı ve Akabe’yi, tüm dünyadaki satış ofislerimizle insanlara tanıtmaya devam edeceğiz” dedi.

“THY UÇUŞ KARTINI GÖSTEREN YOLCULARA PETRA’YI ZİYARETTE YÜZDE 15 İNDİRİM SAĞLANACAK”

Yapılan anlaşma gereği THY uçuş kartını gösteren tüm yolculara Petra’yı ziyarette yüzde 15 indirim uygulanacağını ifade eden Olmuştur, “Petra’nın giriş bileti 72 dolar. Buradaki yetkililer, THY ile gelen herkese indirim ve kolaylık sağlayacaklar. THY uçuş kartını gösteren tüm yolculara Petra’yı ziyarette yüzde 15 indirim sağlanacak. Ayrıca satış ofislerimizin olduğu tüm ülkelerde, Ürdün’e gelecek insanlara indirimler uyguluyoruz. Dünyadaki büyük turizm fuarlarında Petra’yı tanıtacağız. Bunun yanında dünyadaki tanıtım broşürlerimizde Petra yer almaya devam edecek” diye konuştu.

“AKEBE’YE YATIRIM YAPMA SÜRECİMİZ DEVAM EDİYOR”

Ürdün’deki uçuşlarından memnun olduklarını dile getiren Olmuştur, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ürdün’ün dünyaya açılan penceresi bir anlamda İstanbul’dur. Akabe’ye yatırım yapma sürecimiz devam ediyor. Biz Ürdün’e gelen müşterilerimize, seyahatlerine Amman’dan başlayıp Akabe’de bitirme paketi sunuyoruz. Çünkü Akabe, Ürdün’ün Kızıldeniz’e sahili olan tek kentidir. Güzel, turistik bir bölgedir. Ürdün’e gelen uçaklarımızın yaklaşık yüzde 50-55’i de İstanbul ve Türkiye dışında gelen yolculardan oluşuyor. Ürdün’ün özellikle Amerika ve Kanada’da yaşayan bir diasporası var. Bunların yanı sıra Türkiye’den gelen lokal bir trafiğimiz var. Biz bu bölgede özellikle Amman’ın ve Akebe’nin barındırmış olduğu tarihi güzelliklerle turistler için son derece ilgi uyandırıcı olduğuna inanıyoruz. Yeter ki, tanıtalım, duyuralım ve uygun ürün koyalım.”
Yapılan imza töreninin ardından THY Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur Turizm Bakanı Nayef El-Fayez’e bir uçak maketi hediye etti.

ERDOĞAN VE OBAMA DA ZİYARET ETMİŞTİ

Merkezi İsviçre’de bulunan bir vakıf tarafından yapılan ve 100 milyon kişinin katıldığı ankette Petra dünyanın 7 harikasından biri seçilmişti. Petra’da 1977 den 2010'a kadar Hollywood'un büyük bütçeli İndiana Jones, Mumya Geri Dönüyor, Transformers’un da aralarında bulunduğu ondan fazla filim çekildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Barack Obama’nın da aralarında bulunduğu çok sayıda devlet lideri de Petra'yı ziyaret etmişti.









THY'den sponsorluk anlaşması

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

yetmeeez ~ 8 yıl önce
papua yeni gine el sanatları çarşısında %2 indirim anlaşması da yaparsanız helal olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bence iyi olmuş ~ 8 yıl önce
Hocam Petra şehri dediğiniz yeri küçümsemeyin ;)
Km adayları ~ 8 yıl önce
Aramızda THY kabin memurluğuna başvuru yapan ve çağırılan arkadaşımız var mı? Mülakatlar için soruyorum.. Başka uygun konu ve başlık bulamadım. Lütfen geri dönüş yapın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kral abdulla ~ 8 yıl önce
Ürdün Cumhuriyeti kim?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ha ha ha ~ 8 yıl önce
Muhahahahahaha ve de ouhahahahah bir de puhahahahahahaxg bunlar yetmediyse alın size bir de yogartıkhahahahagaga . Kıskanalar catlasın. Görün işte pazarlama nasıl yapılırmış öğrenin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mükemmel ~ 8 yıl önce
aşırı derecede güzel bir çalışma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akabe'yi promo etme adına güzel bir adım ~ 8 yıl önce
Hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 8 yıl önce
72 USD giriş ücreti de nedir? Böyle müze veya tarihi alan giriş fiyatı görmedim. Neredeyse disneyland fiyatına yakın ve kayda değer hiçbir giderleri de yok. Amma abartmışlar, 10.8USD indirim için kim tercihini değiştirir ki? Kişi başı 61.2USD veren için 72 USD de önemsizdir. Ürdün'lüler iyi anlaşma yapmış. Petra da ne yaman yermiş? Tarihi yerlere girişte Dünya rekoru olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hititli ~ 8 yıl önce
insan tarihten soğur bu fiyata
XX ~ 8 yıl önce
Yolcu sayısının azalmasının nedeni, fiyata bakınca anlaşılıyor :-)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000