01 Haziran 2011, Çarşamba 15:43:41

THY'DEN SPANAIR AÇIKLAMASI

Türk Hava Yolları, Spanair ile herhangi bir ortaklık görüşmesi olmadığını açıkladı.
  • yahu adamlar almıcaz diye açıklama yapıyor bunlar da tutmuş inşallah almaz diye yorum yapıyor, ne kadar komiksiniz yahu
  • Avrupa'yı Güney Doğu ve Güney Batı'dan sarar. Avrupa - Latin Amerika pazarında Star Alliance Yolcusunu kapar. Şimdiye kadar Star Alliance taşeronluğu yapıyordu ozaman Star Alliance'ın ekmeğini yemeye başlar.
  • Umarim THY Spanair'i almaz. SAS kac yildir satmaya calisiyor. Ayrica Ispanya da Iberia-British'in tekelini kirmalari da zor.
THY'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında, bazı yayın kuruluşlarında, THY'nin Spanair ile ilgilendiğine ilişkin haberlerin yer aldığı hatırlatılarak, “Spanair ile basında yer aldığı şekilde bir görüşme olmadığı gibi, bu konuda alınmış bir yönetim kurulu kararımız da bulunmamaktadır” denildi.


THY'DEN SPANAIR AÇIKLAMASI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
yahu adamlar almıcaz diye açıklama yapıyor bunlar da tutmuş inşallah almaz diye yorum yapıyor, ne kadar komiksiniz yahu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Avrupa'yı Güney Doğu ve Güney Batı'dan sarar. Avrupa - Latin Amerika pazarında Star Alliance Yolcusunu kapar. Şimdiye kadar Star Alliance taşeronluğu yapıyordu ozaman Star Alliance'ın ekmeğini yemeye başlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Umarim THY Spanair'i almaz. SAS kac yildir satmaya calisiyor. Ayrica Ispanya da Iberia-British'in tekelini kirmalari da zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000