18 Mart 2012, Pazar 08:45:11

THY'DEN SONRA A380 DE VNUKOVA'YA...

Dünyanın en büyük yolcu uçağı Airbus A380, Vnukovo’ya iniyor...
  • Moskava'nın üçüncü havalimanı olan ve charter firmalarının yoğunlukla kullandığı Vnukova'ya bile A380 inebileceği müsait alan yaratılırken, biz sadece gelişmeleri izliyoruz. Hadi IST'de alan sıkıntısı var, SAW'da yapılamaz mı bu düzenleme? Prestij olarak yapılsa bile, yapılmalı görüşündeyim.
Moskova’daki yenilenen ve modernleştirilen Vnukovo havaalanı 23 Mart günü dünyanın en büyük yolcu uçağı Airbus A380’i ağırlamaya hazırlanıyor.
 
Vnukovo Havaalanı Basın Dairesi tarafından yapılan açıklamaya göre, 23 Mart’ta Frankfurt’tan kalkış yapacak olan Lufthansa’ya ait A380 uçağı Vnukovo Havaalanı’na iniş gerçekleştirecek. Uçak, kalkışından birgün sonra 24 Mart’ta Vnukovo’dan uçuşları gerçekleştirmeye başlayacak olan Lufthansa Havayolları'nın bir etkinliği çerçevesinde Vnukovo’ya inecek.
 
THY’de Vnukovo’yu Kullanacak
 
Bilindiği üzere Türk Hava Yolları da 25 Mart tarihinden itibaren Moskova’dan bütün uçuşlarını Vnukovo’dan gerçekleştirecek. (gazetem.ru)
THY'DEN SONRA A380 DE VNUKOVA'YA...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Moskava'nın üçüncü havalimanı olan ve charter firmalarının yoğunlukla kullandığı Vnukova'ya bile A380 inebileceği müsait alan yaratılırken, biz sadece gelişmeleri izliyoruz. Hadi IST'de alan sıkıntısı var, SAW'da yapılamaz mı bu düzenleme? Prestij olarak yapılsa bile, yapılmalı görüşündeyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000