01 Ocak 2013, Salı 08:51:11

THY'DEN 'SON DAKİKA' SÜRPRİZİ!

Türk Hava Yolları (THY) 2013 yılına girerken şanslı iki yolcusuna sürpriz yaptı. 2012’nin son ve 2013'ün ilk yolcusuna, istedikleri yönde kullanabilecekleri dış hat bileti hediye edildi.
  • HAVACILIK SEKTÖRÜNDE BU BIYIKLI ADAMI SEVEN 5 GÖNÜLLÜ ARANIYOR
  • Ne kadar ayıp yorumlar bunlar. Yorum yapanların resimdekileri hiç tanımadıkları ve nasıl çalıştıklarını da hiç bilmedikleri ne kadar da ortada. Yazık.
  • Yahu bu kişi önceden bıyıksızdı ve aynı işi yapıyordu. Niye bıyığa taktınız anlamadım ki. Bana kalırsa THY-TGS sadece bıyığa değil topsakala da müsaade etmeli ozaman badem bıyıklar insanların gözüne batmamaya başlayacaktır. Bu tamamen üst idarecilerin hatasından kaynaklı imaje bir durum. İnsanların görünüşüne , görüşüne değil verdiği emeğe para ödenen bir mantığa artık dönülmeli. Bu şirketlerdeki en büyük sorun bu . Yoksa avrupalı bıyıklı birini gördümü bizdekinin dışında cemil ipekçi gibi farklı bir anlam algılıyor .
  • THY gibi şirketin durumunu en güzel sol baştaki şahıs tanımlar geneli okyanus ötesi cemaatin ve rize eşrafındaki uşaklardan oluşan gruplar THY yi bunlar temsil edip yönetiyorlar uyan türkiye nereye gidiyoruz.
  • İnsanların bıyıklarına ve tiplerine bakarak yorum yapmak, çok seviyeli insanların işi gerçekten. Sizinle aynı oksijeni soluduğum için havadan bile nefret eder oldum.
  • EĞER BU ŞİRKET BU FOTODAKİ ARKADAŞLARA KALMIŞ İSE ÇOK YAZIK OLMUŞ...BU GÜZİDE ŞİRKET , ASLAN GİBİ TECRÜBELİ PERSONELİNİ HARCAYIP ŞİRKETİ BUNLARA EMANET ETMİŞ YAA , YAZIKLAR OLSUN VALLAHİ.BU ARADA BİR YORUMCU ARKADAŞDA FOTODAKİ YENİÇERİ AĞASI KILIKLI ARKADAŞ İÇİN CEMAATTEN ABİM OLUR YAZMIŞ.KÜÇÜK BİR HATIRLATMA YAPALIM CEMAAT BÖYLE KOMİK TİPLERİ İÇİNDE BARINDIRMAZ , BUNLAR OLSA OLSA RİZENİN TEPELERİNDEN İNME UŞŞAKLARDIR...FOTOYA BAKIYORUMDA TAM OLARAK KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR...CÜMLETEN GEÇMİŞ OLSUN GÜZELİM THY YE ÇOK YAZIK OLMUŞ...
  • Ordaki badem abiyi iyi tanırım Çetin.Ayıptır be dostum.Takla atmanın da yolları var.Yarın başka bir iktidar geldiğinde o bıyıkları kesmeden işe gelebileceksen helal olsun. VAH THY VAH , VAH TÜRKİYEM VAH
  • SOL BAŞTAKİ THY İÇİN ÇALIŞIYORSA KAPATIN DÜKKANI...
  • 2013 ilk yolcusuna odul verecegine 2012'nin son yolcusuna vermis. Ilk yolcuyu tanimlamak kolay, son yolcuyu nasil bilebilirsin? Bu arada kes su biyiklari lutfen, cok cirkin.
  • Soldaki Çetin abi. Hizmetten işini iyi yapan bir ağabeydir. Ayrıca kendisi şeftir. Niçin kıskanıyorsunuz anlamıyorum. Cemaatten sevdiğim bir ağabeyimdir. Ama önemi yok. Her zaman meyve veren ağaç taşlanır.

THY bu yılda şanslı iki yolcusuna sürpriz yaptı. Azerbaycan’ın Nahcivan kentine gitmek için Atatürk Havalimanı’na gelen Sahil İbrahimov, THY'nin 2012 yılındaki son yolcusu olurken, 2013 yılındaki ilk yolcu ise yine Nahcivan’a uçacak olan Ruhin İbrahimov oldu.

Beş dakika ara ile bilet işlemlerini yaptıran şanslı yolculara hediyeleri THY Nöbetçi İstasyon Müdürü Selçuk Aktunç tarafından verildi. Amca çocukları olduklarını ifade eden yolcular işleri nedeniyle Türkiye’ye sık sık gidip geldiklerini belirterek, “Aldığımız biletleri sanırım işimizle ilgili kullanacağız. THY’ye teşekkür ediyoruz” dedi.

THY'DEN 'SON DAKİKA' SÜRPRİZİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

**** ~ 11 yıl önce
HAVACILIK SEKTÖRÜNDE BU BIYIKLI ADAMI SEVEN 5 GÖNÜLLÜ ARANIYOR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 11 yıl önce
Ne kadar ayıp yorumlar bunlar. Yorum yapanların resimdekileri hiç tanımadıkları ve nasıl çalıştıklarını da hiç bilmedikleri ne kadar da ortada. Yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Herkes tanıyor ~ 11 yıl önce
Sayın yorumcu herkes tanıyor olduğu için bu kadar çok olumsuz yorum alıyor bu arkadaşlar.Arada o kadar kaliteli adamları harcadılarki orada. THY yi temsilen insanlar bu bıyıklı insanları görünce ona üzülüyor.Yoksa insanlar ister bıyık bırakır ister sakal kime ne.İnsanların tepkisi o kadar adam var iken orada , meydanın bu taklacı ,takiyeci elemanlara kalmasına.
herkes tanıyor'a ~ 11 yıl önce
tanısaydınız bıyıklarını dert etmezdiniz
operatio ~ 11 yıl önce
Yahu bu kişi önceden bıyıksızdı ve aynı işi yapıyordu. Niye bıyığa taktınız anlamadım ki. Bana kalırsa THY-TGS sadece bıyığa değil topsakala da müsaade etmeli ozaman badem bıyıklar insanların gözüne batmamaya başlayacaktır. Bu tamamen üst idarecilerin hatasından kaynaklı imaje bir durum. İnsanların görünüşüne , görüşüne değil verdiği emeğe para ödenen bir mantığa artık dönülmeli. Bu şirketlerdeki en büyük sorun bu . Yoksa avrupalı bıyıklı birini gördümü bizdekinin dışında cemil ipekçi gibi farklı bir anlam algılıyor .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
okyanus ötesi ~ 11 yıl önce
THY gibi şirketin durumunu en güzel sol baştaki şahıs tanımlar geneli okyanus ötesi cemaatin ve rize eşrafındaki uşaklardan oluşan gruplar THY yi bunlar temsil edip yönetiyorlar uyan türkiye nereye gidiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seviye ~ 11 yıl önce
İnsanların bıyıklarına ve tiplerine bakarak yorum yapmak, çok seviyeli insanların işi gerçekten. Sizinle aynı oksijeni soluduğum için havadan bile nefret eder oldum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kabin ~ 11 yıl önce
bu camiada bu havayı solumana fırsat verildiginden sen ve senin gibilerinden nefret ediyoruz.
kabin'e ~ 11 yıl önce
nefret ediyoruz derken? siz kim olarak nefret ediyorsunuz? kendinize başka bir nick bulun genel değil.
YAZIK OLMUŞ THY YE ~ 11 yıl önce
EĞER BU ŞİRKET BU FOTODAKİ ARKADAŞLARA KALMIŞ İSE ÇOK YAZIK OLMUŞ...BU GÜZİDE ŞİRKET , ASLAN GİBİ TECRÜBELİ PERSONELİNİ HARCAYIP ŞİRKETİ BUNLARA EMANET ETMİŞ YAA , YAZIKLAR OLSUN VALLAHİ.BU ARADA BİR YORUMCU ARKADAŞDA FOTODAKİ YENİÇERİ AĞASI KILIKLI ARKADAŞ İÇİN CEMAATTEN ABİM OLUR YAZMIŞ.KÜÇÜK BİR HATIRLATMA YAPALIM CEMAAT BÖYLE KOMİK TİPLERİ İÇİNDE BARINDIRMAZ , BUNLAR OLSA OLSA RİZENİN TEPELERİNDEN İNME UŞŞAKLARDIR...FOTOYA BAKIYORUMDA TAM OLARAK KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR...CÜMLETEN GEÇMİŞ OLSUN GÜZELİM THY YE ÇOK YAZIK OLMUŞ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bademmmmmmm ~ 11 yıl önce
o adam direk badem bıyıklı gereken mesajı vermişler....:)
Badem ~ 11 yıl önce
Ordaki badem abiyi iyi tanırım Çetin.Ayıptır be dostum.Takla atmanın da yolları var.Yarın başka bir iktidar geldiğinde o bıyıkları kesmeden işe gelebileceksen helal olsun. VAH THY VAH , VAH TÜRKİYEM VAH

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ŞAKAMI BU? ~ 11 yıl önce
SOL BAŞTAKİ THY İÇİN ÇALIŞIYORSA KAPATIN DÜKKANI...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilk yolcu ~ 11 yıl önce
2013 ilk yolcusuna odul verecegine 2012'nin son yolcusuna vermis. Ilk yolcuyu tanimlamak kolay, son yolcuyu nasil bilebilirsin? Bu arada kes su biyiklari lutfen, cok cirkin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HİZMET ~ 11 yıl önce
Soldaki Çetin abi. Hizmetten işini iyi yapan bir ağabeydir. Ayrıca kendisi şeftir. Niçin kıskanıyorsunuz anlamıyorum. Cemaatten sevdiğim bir ağabeyimdir. Ama önemi yok. Her zaman meyve veren ağaç taşlanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hangi ~ 11 yıl önce
Hangi cemaat bu? Bacaklarini ayirarak dikilenler cemaati mi bu?
Meyve mi??? ~ 11 yıl önce
Bizim oralarda bu tip meyvelere armut denir
Gerçek Hizmet ~ 11 yıl önce
Yorumcu arkadaş biz böyle şarlatanları aramızda barındırmıyoruz...Yorum yapar iken biraz dikkatli olun.Gördügünüz herkesi hizmetten zannediyorsunuz sonra bu tipler yüzünden hizmetin adı kötüye çıkıyor.Son bir açıklama şu an dış yada iç hatlarda kalan şahışlar arasında hizmetten kimse yoktur.Sadece ankara tayfasının peşinden ayrılmayan bu komik arkadaşlar orada kalmıştır...Saygılarımızla

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000