30 Mart 2010, Salı 22:49:52

THY'DEN SON DAKİKA KARARI

Türk Havayolları Yönetim Kurulu bu akşam önemli bir karara imza attı. THY Genel Kurul yapma kararı aldı. İşte Genel Kurul kararına ilişkin THY'nin borsaya yaptığı açıklama. Genel Kurul'un 20 Nisan'da yapılacağı ifade edildi.
  • genel kurul 20 nisan da yapılacak arkadaşlar
  • Temel Kotil yönetim kurulu baskanlıgınına daha cok yakısır.. hokomoko
  • bence herkes bu ilandaki önemli bir ayrıntıyı kaçırıyor. Ayrıntıyı farketmek için THY nin daha önceki genel kurul ilanları ile bunu bir kıyaslayın, son dönme de THY de en çok konuşulan konunun diğer genel kurul ilanlarından farklı olarak nasıl belirtildiğini göreceksiniz....
  • Ya kardeşim bi arkadaş daha belirtmiş ama anonim şirketler her sene nisan ve nayıs aylarında olağan genel kurul yapar.adamlar gündemi yazmış herhangi olağanüstü bişey de yok.her sene yapılan rutin bişey...illa haber yaptınız olcak demi... aferin size aferinnnn böle devam edin.......
  • yokmu havacılıktan anlayan birisi yonetim kurulu başkanlıgına aday olsun .. calısanı tarafından sevilen onları basın onunde rencide etmeyen bir aday ?? yokmuu??
  • Genel Kurul Her sene Nisan ayında yapılır. Bu normal bir olaydır. yazının başlığı " Bu yılki genel kurul 20 Nisanda " şeklinde olabilirdi. Sanki uçak düşmüş gibi vermenin ne anlamı var.

1-  Açılış ve  divan teşekkülü.

 2- Toplantı tutanağının imzalanması hususunda divana yetki verilmesi.

 3- 2009 yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Denetim Kurulu Raporu ve Bağımsız Denetleme Kuruluşu rapor özetinin okunması, müzakeresi ve tasdiki.

 4- 2009 yılı bilanço ve kar/zarar hesaplarının okunması, müzakeresi ve tasdiki

 5- 2009 yılı hesap ve faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyelerinin ibrası.
 
 6- 2009 yılı karının dağıtımı ile ilgili Yönetim Kurulu teklifinin Genel Kurul'un tasvibine sunulması.

 7- Ortaklık ana sözleşmesinin 3., 6., 25., 26. ve 36.ncı maddelerinin değiştirilmesi hususunun Genel Kurul'un tasvibine sunulması.

 8- Sermaye Piyasası Kurulu'nun 09.09.2009 tarih ve 28/780 sayılı kararı gereğince Ortaklığımızın 3. kişiler lehine verdiği Teminat, Rehin ve İpotekler (TRİ) ve elde ettiği gelir veya menfaat hususunda hissedarlara bilgi verilmesi.

 9-  2009 yılı içinde yapılan bağışlar hususunda hissedarlara bilgi verilmesi.

10- İstifa nedeniyle boşalan yönetim kurulu üyeliğine seçilen Sn. Turhan Erol'un yönetim kurulu üyeliğinin, Sn. Hamdi Topçu'nun, Sn. Candan Karlıtekin yerine C grubu hisseyi temsilen görevlendirilmesinin ve yönetim kurulu başkanlığının Genel Kurulun tasvibine sunulması.

11- Yönetim Kurulu'nun seçimi

 12- Denetim Kurulu'nun seçimi

 13- Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyelerinin ücretlerinin tespiti.
 
14- Dilek ve temenniler, kapanış.

EK AÇIKLAMALAR:

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

THY'DEN SON DAKİKA KARARI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
genel kurul 20 nisan da yapılacak arkadaşlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Temel Kotil yönetim kurulu baskanlıgınına daha cok yakısır.. hokomoko

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bence herkes bu ilandaki önemli bir ayrıntıyı kaçırıyor. Ayrıntıyı farketmek için THY nin daha önceki genel kurul ilanları ile bunu bir kıyaslayın, son dönme de THY de en çok konuşulan konunun diğer genel kurul ilanlarından farklı olarak nasıl belirtildiğini göreceksiniz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ya kardeşim bi arkadaş daha belirtmiş ama anonim şirketler her sene nisan ve nayıs aylarında olağan genel kurul yapar.adamlar gündemi yazmış herhangi olağanüstü bişey de yok.her sene yapılan rutin bişey...illa haber yaptınız olcak demi... aferin size aferinnnn böle devam edin.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yokmu havacılıktan anlayan birisi yonetim kurulu başkanlıgına aday olsun .. calısanı tarafından sevilen onları basın onunde rencide etmeyen bir aday ?? yokmuu??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Genel Kurul Her sene Nisan ayında yapılır. Bu normal bir olaydır. yazının başlığı " Bu yılki genel kurul 20 Nisanda " şeklinde olabilirdi. Sanki uçak düşmüş gibi vermenin ne anlamı var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000