06 Ekim 2011, Perşembe 08:14:03

THY'DEN SOMALİ'YE ÖZEL UÇAK

Türk Hava Yolları (THY), Somali'de meydana gelen bombalı saldırıda yaralanan 30 kişinin Türkiye'ye getirilmesi için bu ülkeye uçak gönderdi.
  • istanbulun göbeğinde insanlara ambulans gönderemiyorsunuz,insanlar göre göre hayatını kaybediyorlar ama siz taa somaliye uçak kaldırıyorsunuz..yazıklar olsun sizin zihniyetinize..kime hava aıyorsunuz
  • 1 AYA YAKIN BOMBAY`DA KALAN JDM NIHAYET UCMAYA BASLAMIS! GECMIS OLSUN!
  • evet a340 gitti 36sedye istendi ama 27 tane sedye takıldı
  • EGITIM .. nerede olursa olsun SART.. sadece Somali degil..Türkiyede bile .. evet Somali fakir ve yoksul ülke .. kalici yardim yapilmasi lazim..ama bu bugünden yarina olacak bir konu degil.. Ülkemde bile CAHIL insanlar var .. yorumlara bakmaniz yeterli.. Konu yardim.. bizim vatandas.. olayi KÖPEK Ile bagliyor.. EN büyük cahillik bu !! Calisana her zaman PARA var.. yeterki calis ..
  • 340 olmasının sebebi full kargo olarak havalandı ilaç gıda vs. ayrıca sedyeler 3 sıra alır hesap yaparsanız anlarsınız niye 340 kalktığını.
  • Köpek çıkarsa uçağın önüne ne olacak peki????
  • Somalide insanlarin ac olmasi egitimsiz olmasindan kaynaklaniyor.Bir kadin 10 cocuk doguruyor ondan sonra hepsi aç.Bu insanlara yemek vermek sadece bir gunluk karinlarini doyurur ertesi gun ne olacak.O yuzden bu insanlara sadece yemek ihtiyac yardimi gunu kurtarmak, egitim verilmeli nufus planlaması yapılmalı yoksa bir kisi 10 cocuk dogurursa bunlarinda hepsi yasarsa zaten 10 yilda somali nufusu 100 kat artar.Cin hindistan gibi bir yer olur dunya nufusu zaten kalabalık esas sorun egitim...
  • Ya tamam, yardım edilsin de; A340'a ne gerek var yahu? Bi A320 veya 737'de aynı işi görürdü. Hatta Hv.Kuv.'nin C130'larından biri de gidebilirdi. Hem de Somali gibi bir yerdeki kötü havaalanı şartlarına 340 gibi bir uçağı göndermek hangi aklıevvelin fikri?
  • somaliye de lanet olsun hükümete de.bizim sorunlar bittide somalimi başladı
  • Thy icin yaziklar olsun diyirum bu kadar hukymetin vesayeti altina girilmez. Acaba kalp pili ni ucak kactigi icin kaciran teyzeyede thy ucak gndermismi? Bi de a340 in gnderilmesini srmus arkadas kucuk ucaklar o kadar sedye alamaz sebep bu olabilur
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, önceki günkü bombalı saldırı nedeniyle Somali Cumhurbaşkanı Şeyh Şerif Ahmed'i arayarak taziye dileklerini ilettiği görüşmede, patlamada yaralanan 30 kişinin Türkiye'de tedavi edilmesinin kararlaştırılması üzerine, THY'den yaralıları getirmek için bir uçak tahsis edildi.

THY'den tahsis edilen Airbus 340 tipi yolcu uçağı, 11 sağlık görevlisiyle saat 01.00'de İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Somali'nin başkenti Mogadişu'ya hareket etti. Uçağa, 22 adet sedye ile ilaç ve tıbbi malzeme de konuldu.

Uçak, Somali'deki patlamada yaralanan kişileri alarak tedavi edilmek üzere Türkiye'ye getirecek.
THY'DEN SOMALİ'YE ÖZEL UÇAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 13 yıl önce
istanbulun göbeğinde insanlara ambulans gönderemiyorsunuz,insanlar göre göre hayatını kaybediyorlar ama siz taa somaliye uçak kaldırıyorsunuz..yazıklar olsun sizin zihniyetinize..kime hava aıyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
1 AYA YAKIN BOMBAY`DA KALAN JDM NIHAYET UCMAYA BASLAMIS! GECMIS OLSUN!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
evet a340 gitti 36sedye istendi ama 27 tane sedye takıldı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
EGITIM .. nerede olursa olsun SART.. sadece Somali degil..Türkiyede bile .. evet Somali fakir ve yoksul ülke .. kalici yardim yapilmasi lazim..ama bu bugünden yarina olacak bir konu degil.. Ülkemde bile CAHIL insanlar var .. yorumlara bakmaniz yeterli.. Konu yardim.. bizim vatandas.. olayi KÖPEK Ile bagliyor.. EN büyük cahillik bu !! Calisana her zaman PARA var.. yeterki calis ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
340 olmasının sebebi full kargo olarak havalandı ilaç gıda vs. ayrıca sedyeler 3 sıra alır hesap yaparsanız anlarsınız niye 340 kalktığını.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Köpek çıkarsa uçağın önüne ne olacak peki????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Somalide insanlarin ac olmasi egitimsiz olmasindan kaynaklaniyor.Bir kadin 10 cocuk doguruyor ondan sonra hepsi aç.Bu insanlara yemek vermek sadece bir gunluk karinlarini doyurur ertesi gun ne olacak.O yuzden bu insanlara sadece yemek ihtiyac yardimi gunu kurtarmak, egitim verilmeli nufus planlaması yapılmalı yoksa bir kisi 10 cocuk dogurursa bunlarinda hepsi yasarsa zaten 10 yilda somali nufusu 100 kat artar.Cin hindistan gibi bir yer olur dunya nufusu zaten kalabalık esas sorun egitim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ya tamam, yardım edilsin de; A340'a ne gerek var yahu? Bi A320 veya 737'de aynı işi görürdü. Hatta Hv.Kuv.'nin C130'larından biri de gidebilirdi. Hem de Somali gibi bir yerdeki kötü havaalanı şartlarına 340 gibi bir uçağı göndermek hangi aklıevvelin fikri?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
somaliye de lanet olsun hükümete de.bizim sorunlar bittide somalimi başladı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Thy icin yaziklar olsun diyirum bu kadar hukymetin vesayeti altina girilmez. Acaba kalp pili ni ucak kactigi icin kaciran teyzeyede thy ucak gndermismi? Bi de a340 in gnderilmesini srmus arkadas kucuk ucaklar o kadar sedye alamaz sebep bu olabilur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000