17 Ağustos 2018, Cuma 12:15:16

THY'den skandal ayrıcalık!

Türk Hava Yolları Basın Müşavirliği, gazeteci Uğur Cebeci’nin business class yolcu olarak seyahat ettirildiği uçuş öncesi aksilik yaşanmaması için çalışanlara tehdit içeren bir mesaj gönderdi.
  • bunlardan ne köy olur ne kasaba. işleri güçleri anca yalakalık.
  • koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler; türkiye'nin tek cümlelik özetidir.
  • Bu "yenilik" in içinde şeytanlar ..kiştiği için böyle ahlaksızca konuşuyor. Kimliğini gizle, salla milletin namusuna klavye delikanlısı. Anası, bacısı vardır muhakkak ama bunun umurunda değil. Camgöz e yağ çekecek aklınca.
  • Hala bu devirde adam önem görüyor ye babam ye devletin malı deniz
  • Duayen derken ??? nihat doğan gibiler ne kadar sanatçı ise engin ardıç gibiler ne kadar gazeteci ise bu kişi de o kadar havacılık duayeni. Yazık ki THY hepimizin hepimize ait ve oldukça saygın bir havayolu şirketi bu tip eğilip bükülmelere ihtiyacı olmamalı
  • Ödemem gereken bütün vergilerimi hiç aksatmadan ödüyorum.Yukarıda anlatılan kişi ve onlar gibi olanlara,kendilerini bir halt sanıp hertürlü konuda beyanatlarıyla haber olan zibidi ve şıllıklara,vatandaşın vergilerini çarçur eden böyle kuruluş ve yetkililerine,böyle durumlara çanak tutan haramzadelere,bu kişilerden hesap sormayanlara bir denizde bir damla kadar olan kuruşuna kadar ödediğim vergilerimi helal etmiyorum,haram olsun.....
  • Yatilarda ic organ patlatan hostesler namusuyla is yapan ugur cebeci’ye laf atiyor olacak sey degil. 2-3 aylik egitimle slide’dan kayarak ucan garson oluyorsun atla deve degil isteyen herkes kabinci olabiliyor
  • Adam THY'nin zaten yapmasi gerektigi birsey istemis, yani aksilik yaşanmamasi.. hakkini isteyen bir adam, ne var bunda? Gecmiste THY ile yolculuk ederken sorunlar yasamis olabilir ki boyle bir uyarida bulunuyor diye dusunuyorum.. THY her yolcusuna titizlikle davranmali.
  • Uğur bey denen bey efendiyi tanıyorum Thy bukadar uğramasına gerek yoktu cebine bi 200 dolar sikistirsa kör olurdu kendisi bu kadar reklam odaklı havacılıktan uzak birini tanımıyorum
  • Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlara tipik örnek! Ülkemzde yaşanan genel sorunun karikatürize örneği; hiç bir bilgi birikimi olmadan bir yerlere gelebilenler, getiriilenler. İran hava sahasında düşen ve hayatını kaybeden özel jet pilotları hakkında "henüz hiç bir şey belli değilken" aşşağılık yorumlar yapan sürüngen. THY, seviyeni düşürüyorsun!

Türk Hava Yolları Basın Müşavirliği, gazeteci Uğur Cebeci’nin business class yolcu olarak seyahat ettirildiği uçuş öncesi aksilik yaşanmaması için çalışanlara tehdit içeren bir mesaj gönderdi. 

Türk Hava Yolları Basın Müşavirliği’nin sağladığı business class sınıfı bilet ile seyahat edecek olan gazeteci Uğur Cebeci’nin seyahati öncesi çalışanlara skandal olarak nitelendirilebilecek bir uyarı maili gönderildi.

THY Basın Müşavirliği’nın talimatıyla tüm birimler teyakkuza geçirilirken, sıradan bir yolcu olarak uçması gereken bir gazeteci için adeta olağanüstü hal ilan edildi. THY basın müşavirinin bizzat takip ettiği belirtilen uçuşta aksaklık yaşanmaması için bütün birimler uyarıldı, sözkonusu gazetecinin aksaklık görmesi halinde yönetime bilgi vereceği hatırlatılarak, çalışanlar üstü kapalı tehdit edildi.

Her uçuşta aynı özenin gösterilmesi gerekirken bu uçuşa özel olarak uçak temizliği, bagajların takibi, uçak içi eğlendirici ürünlerin titizlikle kontrol edilmesi ve ilgili seferin ikram, kabin, kokpit, cip ve yer işletme birimlerine bilgi verilmesi konusunda uyarıldı.

Bütün birimlere gönderilen bu uyarı sonrası çalışanlar, “ Böyle bir ayrıcalık neden uygulanıyor?” sorusunu sorarken hiçbir ücret ödemeden THY ile business class bölümünde seyahat eden bir gazeteciye bu kadar ayrıcalık sunulmasını skandal olarak değerlendirdi.

Öte yandan, bir uçuşu sırasında uçak içi ısının 23 dereceye sabitlenmesi gerektiğini THY yönetimine ileten aynı gazetecinin bu talebinin de yerine getirildiği, diğer havayollarında 24 derecenin altına düşmeyen uçak içi sıcaklığın THY’de 23 dereceye düşürülmesi sonucu birçok yolcunun şikayette bulunduğu da biliniyor.

©AirportHaber


 

THY'den skandal ayrıcalık!

Yorumlar Tüm Yorumlar (196)

her zamanki thy ~ 6 yıl önce
bunlardan ne köy olur ne kasaba. işleri güçleri anca yalakalık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
novembermikeyankee ~ 6 yıl önce
koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler; türkiye'nin tek cümlelik özetidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeniliğe ~ 6 yıl önce
Bu "yenilik" in içinde şeytanlar ..kiştiği için böyle ahlaksızca konuşuyor. Kimliğini gizle, salla milletin namusuna klavye delikanlısı. Anası, bacısı vardır muhakkak ama bunun umurunda değil. Camgöz e yağ çekecek aklınca.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çetin açıkgöz ~ 6 yıl önce
Hala bu devirde adam önem görüyor ye babam ye devletin malı deniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir dost ~ 6 yıl önce
Duayen derken ??? nihat doğan gibiler ne kadar sanatçı ise engin ardıç gibiler ne kadar gazeteci ise bu kişi de o kadar havacılık duayeni. Yazık ki THY hepimizin hepimize ait ve oldukça saygın bir havayolu şirketi bu tip eğilip bükülmelere ihtiyacı olmamalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fkurt ~ 6 yıl önce
Ödemem gereken bütün vergilerimi hiç aksatmadan ödüyorum.Yukarıda anlatılan kişi ve onlar gibi olanlara,kendilerini bir halt sanıp hertürlü konuda beyanatlarıyla haber olan zibidi ve şıllıklara,vatandaşın vergilerini çarçur eden böyle kuruluş ve yetkililerine,böyle durumlara çanak tutan haramzadelere,bu kişilerden hesap sormayanlara bir denizde bir damla kadar olan kuruşuna kadar ödediğim vergilerimi helal etmiyorum,haram olsun.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yenilik ~ 6 yıl önce
Yatilarda ic organ patlatan hostesler namusuyla is yapan ugur cebeci’ye laf atiyor olacak sey degil. 2-3 aylik egitimle slide’dan kayarak ucan garson oluyorsun atla deve degil isteyen herkes kabinci olabiliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 6 yıl önce
Sendikaniza katilim olmamasinin karin agrilarimi bu
Yenilik'e ~ 6 yıl önce
Hosteslerin yatılarda iç organ patlattığını nereden biliyorsun yoksa sen de mi patlatıyorsun?
garson ~ 6 yıl önce
farzetki ben garsonum ne olmuş yani? garsonu adam yerine koymayan zihniyet...insani insan yerine koymayan cahil lale...sen nesin peki...? bi soyle soyleki seninde ic organlarini bi yoklattiralim...bakalim capi buyukmuymus...hadi yiyosa garsonlari bile kucuk goren , felsefenle adamsan ismini cismini ver...
Cc ~ 6 yıl önce
Sizin gibi insanlarla ayni yerde calismaktan utaniyorum. Baciniz ananiz kariniz kiziniz yokmu birinin namusuna iftira atmak bu kadar kolay mi? Ayiptir yaziklar olsun insanliginiza.
yolcu!!! ~ 6 yıl önce
Adam THY'nin zaten yapmasi gerektigi birsey istemis, yani aksilik yaşanmamasi.. hakkini isteyen bir adam, ne var bunda? Gecmiste THY ile yolculuk ederken sorunlar yasamis olabilir ki boyle bir uyarida bulunuyor diye dusunuyorum.. THY her yolcusuna titizlikle davranmali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pinokyo ~ 6 yıl önce
Uğur bey denen bey efendiyi tanıyorum Thy bukadar uğramasına gerek yoktu cebine bi 200 dolar sikistirsa kör olurdu kendisi bu kadar reklam odaklı havacılıktan uzak birini tanımıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 6 yıl önce
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlara tipik örnek! Ülkemzde yaşanan genel sorunun karikatürize örneği; hiç bir bilgi birikimi olmadan bir yerlere gelebilenler, getiriilenler. İran hava sahasında düşen ve hayatını kaybeden özel jet pilotları hakkında "henüz hiç bir şey belli değilken" aşşağılık yorumlar yapan sürüngen. THY, seviyeni düşürüyorsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000