24 Ocak 2011, Pazartesi 14:08:51

THY'DEN 'SİVRİKAYA' AÇIKLAMASI

Türk Hava Yolları'nın yüzde 10 ortaklığı bulunan Kuzey Kıbrıs Havayolları'na Genel Müdür olarak Orhan Sivrikaya'nın atandığı şeklindeki iddialarla ilgili henüz bir resmi karar alınmadığı bildirildi.
  • Orhan Bey tecrubesi egitimi ve kisiligi ile THY nin dahi basina gelecek birilime sahip bence. Temel beyden sonra bu isi hakkiyla yapabilecek kisidir diye dusunuyorum. Sezarin hakki Sezar'a.
  • orhan sivrikaya oturdugu o koltuga tepeden inme sekilde ya da onun bunun kontenjanindan gelmedi. Planlamanin en alt kademelerinden baslayarak yillardir bu camianin icinde ve THYnin ozal doneminden beri buyumesin arkasinda kendini kanitlamis biri. bence yakisir
  • O kadar da uzun boylu değil.Kimlermiş nice duayenler ve havacılığı çok daha iyi bilen kişiler acaba??? THY'da havacılık konusunda duayenmi kalmış? Allah bilir havacılığı çok daha iyi bilen kişiler diye 2003 sonrası THY'na ve Sivil Havacılığa adım atan birileri kasdediliyordur.
  • peki efendim evet efendim. emriniz olur efendimmm...
  • Orhan beyi hemen hemen tüm camiaa tanıyor tanımasındaki en önemli etken THY A.O döneminin eski Yöneticlerinin Sn Sivrikayaya şans vermeleri, çok da gözde büyütülecek, çok liberal düşüncelere sahip biri değil. Havacılığı çok daha iyi bilen kişiler tanıyorum Orhan Sivrikaya kim ki bu makama layık görülüyor daha nice DUAYENLER dururken. Saygılarımla DGR
Kuzey Kıbrıs Hava Yolları'nda genel müdürlük koltuğuna kimin oturacağı konusunda meraklar sürerken, sözkonusu makam için adı en sık geçen isim olan THY Genel Müdür Yardımcısı Orhan Sivrikaya'nın bu göreve atamasının gerçekleşmediği duyuruldu.

THY'den yapılan açıklamada, 'THY Yönetim Kurulu'nun sözkonusu durumla ilgili aldığı bir karar yoktur" denildi.

KKHY Genel Müdürlüğü'ne atama yetkisini elinde bulunduran THY'nin bu makam için atayacağı ismi şu günlerde açıklaması bekleniyor. Atama için adı en çok geçen isim ise resmi olarak karar alınmasa da THY Genel Müdür Yardımcısı Orhan Sivrikaya.

Ancak Orhan Sivrikaya'nın yakın çevresine bu göreve pek de sıcak bakmadığını söylediği belirtiliyor.

THY'DEN 'SİVRİKAYA' AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
Orhan Bey tecrubesi egitimi ve kisiligi ile THY nin dahi basina gelecek birilime sahip bence. Temel beyden sonra bu isi hakkiyla yapabilecek kisidir diye dusunuyorum. Sezarin hakki Sezar'a.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
orhan sivrikaya oturdugu o koltuga tepeden inme sekilde ya da onun bunun kontenjanindan gelmedi. Planlamanin en alt kademelerinden baslayarak yillardir bu camianin icinde ve THYnin ozal doneminden beri buyumesin arkasinda kendini kanitlamis biri. bence yakisir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
O kadar da uzun boylu değil.Kimlermiş nice duayenler ve havacılığı çok daha iyi bilen kişiler acaba??? THY'da havacılık konusunda duayenmi kalmış? Allah bilir havacılığı çok daha iyi bilen kişiler diye 2003 sonrası THY'na ve Sivil Havacılığa adım atan birileri kasdediliyordur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
peki efendim evet efendim. emriniz olur efendimmm...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Orhan beyi hemen hemen tüm camiaa tanıyor tanımasındaki en önemli etken THY A.O döneminin eski Yöneticlerinin Sn Sivrikayaya şans vermeleri, çok da gözde büyütülecek, çok liberal düşüncelere sahip biri değil. Havacılığı çok daha iyi bilen kişiler tanıyorum Orhan Sivrikaya kim ki bu makama layık görülüyor daha nice DUAYENLER dururken. Saygılarımla DGR

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000