27 Aralık 2016, Salı 12:20:29

THY'den simülatör sürprizi

Türk Hava Yolları, uçuş eğitim merkezindeki simulatörlerini amatör havacılık meraklılarına kiralamaya başladı.
  • Bunun gibi faydasız ve amaçsız işler yapılacağına tip eğitim ücretlerinde indirim yapıp gençlerimizin faydalanmasını sağlamanız daha iyi olur.
  • kredi kartı geciyormu 24 taksit? bonus puanlar kullanbailir miyiz? öğle yemeği ve uçakta güzel hostes olacak mı? batan geminin malları!!!
  • Eğitim başkanı şekerci bey de başında otursun.geldiğinden beri hiç iş yapmadı.adamın eğitimle uzaktan yakından alakası yok zaten pilotlarla ve simülatörlerle de yok. koyun başına eline de kumbara olsun bitsin:)
  • 730 tl olsa nasıl öderdik !!!
  • Acaba Antalya'da yatan ucaklar uzerinden bu hizmete baslanamaz mi? Kaptan veya yardimci pilotlarla birlikte havacilik meraklilarina gercek ucak kullanma imkani taninsa. Hem sirkete, hem de kaptanlara ek bir gelir olur.
  • Te he ye yeşilköyde oturan yanancılarınbev kiralarını ödememezlik yapma ama bak kriz var ama öde sen önemli adam onlar sonra onlardan zevk alamazsın onlarınki bayağı tatlı geliyo sana sanırım pu ha ha
  • Dikkat edinde simlerden fosss diye sesler cıkmasın:))
  • amatör olarak simulatör kullanacağında git cessna 172 kirala gerçekten uç. Ne anlıcan simülatörde anlamadım ki. biz sim e giriyoruz sürekli benim şahsen havacılıkta en sevmediğim alan sim eğitimidir.
  • bunlarla uğraşacğınıza bir sürü işsiz pilot var,uygun fiyatla tip eğitimi verseniz bu pilotlara hem paralar yurt dışına çıkmamış olur hem de belki işe yarar.mesela 15 000 euroya tip eğitimi verseniz en az 100 öğrenci bulursunuz,hem kendinize hem ekonomiye katkı olur.
  • Bu bir kalkismadir! Herkesi Atatürk havalimanina davet ediyorum!

Türk Hava Yolları, uçuş eğitim merkezindeki simulatörlerini amatör havacılık meraklılarına kiralamaya başladı.

Türk Hava Yolları, bir dönem yer bulmanın imkansız olduğu simulatörleri hobi amaçlı satışa sundu. THY’nin mil alışveriş dergisi içerisinde simulatör uçuş deneyimi yapmak isteyenlerin ilgisine sunulan ilanda fiyat bilgisi de yer aldı.

20 dakikalık simulatör uçuş deneyimine 49 bin 267 mil puanıyla da yaşayabilecek olan havacılık meraklıları, eğer bu deneyimi para ile satın almak isterlerse 739 TL ödeyecekler.

©Airporthaber.com

THY'den simülatör sürprizi

Yorumlar Tüm Yorumlar (70)

Vatandaş ~ 7 yıl önce
Bunun gibi faydasız ve amaçsız işler yapılacağına tip eğitim ücretlerinde indirim yapıp gençlerimizin faydalanmasını sağlamanız daha iyi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş 2 ~ 7 yıl önce
senin allahına qurban
kredi kartı ~ 7 yıl önce
kredi kartı geciyormu 24 taksit? bonus puanlar kullanbailir miyiz? öğle yemeği ve uçakta güzel hostes olacak mı? batan geminin malları!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilotaj ~ 7 yıl önce
Eğitim başkanı şekerci bey de başında otursun.geldiğinden beri hiç iş yapmadı.adamın eğitimle uzaktan yakından alakası yok zaten pilotlarla ve simülatörlerle de yok. koyun başına eline de kumbara olsun bitsin:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abiator ~ 7 yıl önce
730 tl olsa nasıl öderdik !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 7 yıl önce
739 Tl odeyen 730 u da oder ...740 de bari onu ödeyemeyebilirsin
Yatan ucaklar ~ 7 yıl önce
Acaba Antalya'da yatan ucaklar uzerinden bu hizmete baslanamaz mi? Kaptan veya yardimci pilotlarla birlikte havacilik meraklilarina gercek ucak kullanma imkani taninsa. Hem sirkete, hem de kaptanlara ek bir gelir olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan ~ 7 yıl önce
Bu ara cok film izliyosun sanirim ??
Ozan Güven ~ 7 yıl önce
kaç yaşındasın sen?
Tinerci ~ 7 yıl önce
Tiner mi çektin dümensiz
Yabancı ~ 7 yıl önce
Te he ye yeşilköyde oturan yanancılarınbev kiralarını ödememezlik yapma ama bak kriz var ama öde sen önemli adam onlar sonra onlardan zevk alamazsın onlarınki bayağı tatlı geliyo sana sanırım pu ha ha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sim ~ 7 yıl önce
Dikkat edinde simlerden fosss diye sesler cıkmasın:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
imbecile ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
ne anlıcan ~ 7 yıl önce
amatör olarak simulatör kullanacağında git cessna 172 kirala gerçekten uç. Ne anlıcan simülatörde anlamadım ki. biz sim e giriyoruz sürekli benim şahsen havacılıkta en sevmediğim alan sim eğitimidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tip eğitimi ~ 7 yıl önce
bunlarla uğraşacğınıza bir sürü işsiz pilot var,uygun fiyatla tip eğitimi verseniz bu pilotlara hem paralar yurt dışına çıkmamış olur hem de belki işe yarar.mesela 15 000 euroya tip eğitimi verseniz en az 100 öğrenci bulursunuz,hem kendinize hem ekonomiye katkı olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arkadaslar ~ 7 yıl önce
Bu bir kalkismadir! Herkesi Atatürk havalimanina davet ediyorum!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hasan ~ 7 yıl önce
SEN KIMLE DALGA GECIYORSUN? DIKKAT ET YAZDIKLARINA HAVALIMANINA DEGIL KAPINA GELIRLER.. HERKES HADDINI BILSIN
hasan ~ 7 yıl önce
akgençlik çıktı aman dikkat!!!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000