27 Şubat 2009, Cuma 15:43:05

THY'DEN SICAK AÇIKLAMA

Türk Hava Yolları, Schiphol Havalimanı'nda meydana gelen kaza ile ilgili yeni bir açıklama yayınladı.
  • Tüm ekibimize ve yolcularımıza başsağlığı dilerim.Geçmiş olsun.Allah yaralılara acil şifalar versin.SS
  • MURATIMIZI KAYBETTİK AİLESİNE SABIR DİLİYORUZ.BİZ YANDIK BAŞKA CANLAR YANMASIN
  • BAŞIMIZ SAĞOLSUN ULVİ MURAT ESKİNİ KAYBETTİK HEPİMİZ ÇOK ÜZGÜNÜZ AİLESİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUZ.BÖYLE BİR HATA OLAMAZ.THY BÖYLE BİR HATAYI NASIL YAPAR CANIMIZ YANIYOR ŞİMDİ O 50 BİN AVROYU VERSEN NEOLUR VERMESEN NE .MURATIMIZI GERİ GETİRİR Mİ? YAZIKLAR OLSUN CANIMIZ YANIYOR...
  • ulvi murat eskin mekanın cennet olsun ailenin ve tüm türkiye'mizin başı sağolsun bizim canımız yandı başka canlar yanmasın.
  • Bu açıklamada olmazdı.
  • diğer kalan 3 kabin ekibinden bir tanesinin durumu iyi ve sadece vücudunda ezikler var, diğerinin vücudu kırıklar içinde ancak hayati tehlikesi yok ancak kabin amirimizin durumu pek iyi değil, kopan bacağı dikilmeye çalışılıyormuş ancak vücudu kabul etmiyormuş.
  • THY herzamanki gibi tastik işini gecikmeli de olsa yerine getiriyor,isimler yabancı basında bile duyruldulduktan sonra ,bir taraf olarak THY nin en son duyması bana skandal gibi geliyor..geri kalanını da ben açıklayayım 4 Amerikalı ölü var 2 si Boeing görevlisi....bunu da ben haberlerden izledim..yabancılar sanırım yolcu muamelesi görmüyor ki THY açıklamamış
  • Hayatini kaybeden yolculardan 3'u Boeing personeli olan amerikan vatandaslari ve isimleri Boeing tarafindan aciklandi ... Dorduncu Boeing personelinin durumu ise belli degil . Bu da ismi henuz aciklanmayan iki merhum var demektir ... Kimlik tespiti yapilmamis olabilir , ailelerine ulasilamamis olabilir ancak bu iki isimde yakinda muhakkak netlik kazanacaktir .
  • peki su anda tedavı goren diğer kabin ekibinin durumları???
  • hepimizn başı sağolsun

İşte THY'den yapılan o açıklama:

Kazada hayatını kaybedenlerin isimleri belirlendi.

25 Şubat 2009 tarihinde Tk 1951 sefer sayılı İstanbul-Amsterdam uçağının inişi sırasında meydana gelen kazada 4 mürettebattan olmak üzere 9 kişi hayatını kaybetmiştir.

Kazada kokpit ekibinden Hasan Tahsin Arısan, Murat Sezer, Olgay Özgür ile kabin ekibinden Ulvi Murat Eskin yaşamını yitirmiştir.

Kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri Hollanda makamlarının tesliminden sonra özel bir seferle Türkiye’ye getirilecektir. Seferin ne zaman düzenleneceği daha sonra bildirilecektir.

Türk Hava Yolları tarafından kazada hayatını kaybeden mürettebat ve yolcularımızın yakınlarına ilk etapda 50 bin Avro, hastanede yatarak tedavi görenler için ise 5 bin ila 10 bin Avro ödeme yapılacaktır. Bu konuda ilgililer Aile Destek Hattının +90 800 219 80 35 nolu telefonundan bilgi alabilirler.

Yaşanan olaydan dolayı büyük üzüntü yaşayan Türk Hava Yolları ailesi olarak kazada yaşamını yitiren mürettebatımıza ve yolcularımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

THY'DEN SICAK AÇIKLAMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 15 yıl önce
Tüm ekibimize ve yolcularımıza başsağlığı dilerim.Geçmiş olsun.Allah yaralılara acil şifalar versin.SS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
MURATIMIZI KAYBETTİK AİLESİNE SABIR DİLİYORUZ.BİZ YANDIK BAŞKA CANLAR YANMASIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BAŞIMIZ SAĞOLSUN ULVİ MURAT ESKİNİ KAYBETTİK HEPİMİZ ÇOK ÜZGÜNÜZ AİLESİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUZ.BÖYLE BİR HATA OLAMAZ.THY BÖYLE BİR HATAYI NASIL YAPAR CANIMIZ YANIYOR ŞİMDİ O 50 BİN AVROYU VERSEN NEOLUR VERMESEN NE .MURATIMIZI GERİ GETİRİR Mİ? YAZIKLAR OLSUN CANIMIZ YANIYOR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ulvi murat eskin mekanın cennet olsun ailenin ve tüm türkiye'mizin başı sağolsun bizim canımız yandı başka canlar yanmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu açıklamada olmazdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
diğer kalan 3 kabin ekibinden bir tanesinin durumu iyi ve sadece vücudunda ezikler var, diğerinin vücudu kırıklar içinde ancak hayati tehlikesi yok ancak kabin amirimizin durumu pek iyi değil, kopan bacağı dikilmeye çalışılıyormuş ancak vücudu kabul etmiyormuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY herzamanki gibi tastik işini gecikmeli de olsa yerine getiriyor,isimler yabancı basında bile duyruldulduktan sonra ,bir taraf olarak THY nin en son duyması bana skandal gibi geliyor..geri kalanını da ben açıklayayım 4 Amerikalı ölü var 2 si Boeing görevlisi....bunu da ben haberlerden izledim..yabancılar sanırım yolcu muamelesi görmüyor ki THY açıklamamış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hayatini kaybeden yolculardan 3'u Boeing personeli olan amerikan vatandaslari ve isimleri Boeing tarafindan aciklandi ... Dorduncu Boeing personelinin durumu ise belli degil . Bu da ismi henuz aciklanmayan iki merhum var demektir ... Kimlik tespiti yapilmamis olabilir , ailelerine ulasilamamis olabilir ancak bu iki isimde yakinda muhakkak netlik kazanacaktir .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
peki su anda tedavı goren diğer kabin ekibinin durumları???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hepimizn başı sağolsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000