13 Ocak 2011, Perşembe 10:50:40

THY'DEN SEVGİLİLERE ÖZEL KAMPANYA

Türk Hava Yolları 14 Şubat Sevgililer Günü kampanyasını duyurdu. Peki, THY’nin sevgililere özel kampanyası nasıl olacak?
  • Bu tip günler gavur işi değil mi ? THY ters gelmiyor mu ? Valla inanamadım. Madem öyle o zaman kravat da takın lütfen
  • Sadece ayrı cinsde mi olmak zorunda? Erkek bir adamın erkek sevgilisi olamaz mı? Bence bütün çiftler faydalanmalı... Evlilik cüzdanı şart diyen adam sen kimsin ve nerede yaşıyorsun???
  • dikkat ediyorumda buraya yorum yapan herkes hep eleştiriyor kötülüyor,belki hayatında uçağa binmemiş olan biri bile sanki bu işleri çok biliyor gibi yorumlar yapıyor,birazda memnun olmasını öğrenin artık,ah türkiyem ne hale geldik biz böyle yaa
  • Neden hemcins evlilikleri konusunda yollaidigim yoruma sansur uyguladiniz?
  • Sevgililer gunu cinsel yonelime sahip ciftlerni gunu. THY'nin reklaminda sadece bir kadin ve erkegi kullanmasini kiniyorum. SAS'dan ornek almalilar.
  • İlk yorumcu galiba dalga geçmiş. Yok eğer bu yorumcu ! ciddi yazıyorsa geçmişte yaşamak gibi bir özlemi var herhalde. Azgın yobazlar bile bu kadar ileri gitmiyorlar. Hep söylediğim gibi saçmalayanların Airport Haber dergisine saygıları yok. Sadece yazıyorlar. Moscow Lions'a gelince....evet ...ATATÜRK 'çülük dışında hiç bir rejim bu topraklara gelemeyecektir. Kendilerini çoğunlukta sanan zavallıları seçimlerde göreceğiz. Ülkenin canına nasıl okuduklarınıı gördük....
  • tamam hacı abi senin izini takip edicez ve sigara içki zina yapmıcaz dememizi mi bekliyorsun bu ülkede herkez istediği ilişkiyi yaşayıp istediği içkiyi içebilir buna ne sen ne de bir başkası karışabilir tartışmayı uzatıp konuyuda dağıtma
  • otelde evlilik cüzdanı isteyen kişiye...istanbul bahçeşehirdeki kumaların hepsi türbanlı o kumaları kapatanalarda hergece içip geliyorlar..kıskanma sende bi türbanlıkuma tut..
  • ilk yazıyı yazan kişi olarak,evlilik dısı ilişki ahlaksızlıktır toplumun temel yapısını bozar.aile kurumunu zederler.bizler coğunluyuz.sen ise azınlıksın.sen nasıl yaşamak istiyorsan yaşarsın,ama bu topraklarda değil.içkinin yasaklanmasıda bu dahıl..tekel bayılerı kapatılmalıdır.türk ucaklarının hıcbırınde içki servısı yapılmamalıdır.içmek isteyen gider yurtdısında içer..Atatürk bile benım gıbı düşünürdü;ne bılsın torunlarının sapıtacagını??
  • :) :)

İşte THY tarafından yapılan o kampanya açıklaması:

14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle 09 - 14 Şubat 2011 tarihleri arasında seyahat edecek yolcular için istanbul çıkışlı;

Avrupa, Türk Cumhuriyetleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika noktaları için:

Ekonomi kabinde (gidiş-dönüş) 199 EUR
Business kabinde (gidiş-dönüş) 599 EUR

Amerika ve Uzaklar için:
Ekonomi kabinde (gidiş-dönüş) 399 EUR
Comfort kabinde (gidiş-dönüş)  599 EUR
Business kabinde (gidiş-dönüş) 999 EUR

seviyelerinde ve birlikte seyahat edecek ikinci yolcu için de 1 EUR.

*Fiyatlara havaalanı vergileri ve servis ücretleri dahil değildir.
*Kur değişikliklerinden dolayı ufak farklar olabilir.

THY'DEN SEVGİLİLERE ÖZEL KAMPANYA

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bu tip günler gavur işi değil mi ? THY ters gelmiyor mu ? Valla inanamadım. Madem öyle o zaman kravat da takın lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sadece ayrı cinsde mi olmak zorunda? Erkek bir adamın erkek sevgilisi olamaz mı? Bence bütün çiftler faydalanmalı... Evlilik cüzdanı şart diyen adam sen kimsin ve nerede yaşıyorsun???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
dikkat ediyorumda buraya yorum yapan herkes hep eleştiriyor kötülüyor,belki hayatında uçağa binmemiş olan biri bile sanki bu işleri çok biliyor gibi yorumlar yapıyor,birazda memnun olmasını öğrenin artık,ah türkiyem ne hale geldik biz böyle yaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Neden hemcins evlilikleri konusunda yollaidigim yoruma sansur uyguladiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sevgililer gunu cinsel yonelime sahip ciftlerni gunu. THY'nin reklaminda sadece bir kadin ve erkegi kullanmasini kiniyorum. SAS'dan ornek almalilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İlk yorumcu galiba dalga geçmiş. Yok eğer bu yorumcu ! ciddi yazıyorsa geçmişte yaşamak gibi bir özlemi var herhalde. Azgın yobazlar bile bu kadar ileri gitmiyorlar. Hep söylediğim gibi saçmalayanların Airport Haber dergisine saygıları yok. Sadece yazıyorlar. Moscow Lions'a gelince....evet ...ATATÜRK 'çülük dışında hiç bir rejim bu topraklara gelemeyecektir. Kendilerini çoğunlukta sanan zavallıları seçimlerde göreceğiz. Ülkenin canına nasıl okuduklarınıı gördük....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tamam hacı abi senin izini takip edicez ve sigara içki zina yapmıcaz dememizi mi bekliyorsun bu ülkede herkez istediği ilişkiyi yaşayıp istediği içkiyi içebilir buna ne sen ne de bir başkası karışabilir tartışmayı uzatıp konuyuda dağıtma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
otelde evlilik cüzdanı isteyen kişiye...istanbul bahçeşehirdeki kumaların hepsi türbanlı o kumaları kapatanalarda hergece içip geliyorlar..kıskanma sende bi türbanlıkuma tut..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ilk yazıyı yazan kişi olarak,evlilik dısı ilişki ahlaksızlıktır toplumun temel yapısını bozar.aile kurumunu zederler.bizler coğunluyuz.sen ise azınlıksın.sen nasıl yaşamak istiyorsan yaşarsın,ama bu topraklarda değil.içkinin yasaklanmasıda bu dahıl..tekel bayılerı kapatılmalıdır.türk ucaklarının hıcbırınde içki servısı yapılmamalıdır.içmek isteyen gider yurtdısında içer..Atatürk bile benım gıbı düşünürdü;ne bılsın torunlarının sapıtacagını??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
:) :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000