01 Haziran 2017, Perşembe 15:27:50

THY'den sefer artışı

Türk Hava Yolları, bazı hatlarda frekans artışına gitti.
  • Şanlıurfaya sevindim hak ettiler. Kahramanmaraşa'da sefer artırılmalı.
  • Mexico city ne oldu başlayacak mı
  • Ne yazık ki bazı hatlarda da azalışa gidildi ! TK2042 ve TK2043 seferleri iptal olalı 2 gün geçti. Konya dan sabah avrupa ya gitmek isteseniz, veya İstanbulda erken bir işiniz olsa ancak Öğlen vakti istanbula inebilirsiniz. Sabah işiniz olsa, 1 gün önceden konaklama ücreti vererek 1 gün erken gitmemiz gerekiyor. Şikayeti THY ye ilettim. Sanırım 2 gün önce kalkan sefere çok hızlı gelen şikayet değerlendirilir diye umuyorum.

Türk Hava Yolları, bazı hatlarda frekans artışına gitti.

Yaz sezonu kapsamında alınan karara göre; Türk Hava Yolları haftalık 14 sefer yaptığı İstanbul-Şanlıurfa seferlerini 22 Haziran itibariyle haftalık 21'e, haftalık 35 frekans olarak icra edilen İstanbul-Ercan seferlerinin 23 Haziran tibariyle 42 frekansa ve haftalık 7 seferin yapıldığı İstanbul-Dubrovnik uçuşlarının da bugün itibariyle haftalık 9'a çıkarılmasına karar verildi.

THY'den sefer artışı

Yorumlar

K.maraşlı ~ 7 yıl önce
Şanlıurfaya sevindim hak ettiler. Kahramanmaraşa'da sefer artırılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meksika ~ 7 yıl önce
Mexico city ne oldu başlayacak mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sefer ~ 7 yıl önce
Ne yazık ki bazı hatlarda da azalışa gidildi ! TK2042 ve TK2043 seferleri iptal olalı 2 gün geçti. Konya dan sabah avrupa ya gitmek isteseniz, veya İstanbulda erken bir işiniz olsa ancak Öğlen vakti istanbula inebilirsiniz. Sabah işiniz olsa, 1 gün önceden konaklama ücreti vererek 1 gün erken gitmemiz gerekiyor. Şikayeti THY ye ilettim. Sanırım 2 gün önce kalkan sefere çok hızlı gelen şikayet değerlendirilir diye umuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000