19 Aralık 2014, Cuma 14:32:49

THY'DEN SEFER ARTIŞI

Türk Hava Yolları’nın (THY) geçen sene başlayan Amsterdam-Sabiha Gökçen seferlerinin yaz döneminde artırılacağı bildirildi.
  • Hayirlisi olsun ins
  • ALLAH ARTTIRSIN İNŞ
  • ARTTIRIN ARTTIRIN NEDE OLSA ÜÇ KURUŞA ÇALIŞAN BİNLERCE İŞÇİ VAR .
  • Avusturalya buyukelcsi gecen sene bursadan sydneye direk sefer baslayacak demisti qantasmi thy mi yapacak bunu..bizde elazig auckland yada elazig brsibane.istiyoruz.elazig st tropezde fena olmazzdi :-D
  • İstanbul THY Or-Gi seferlerini ne zaman başlatacak. Hala bir açıklama yapmış değiller. Onbinlerce Or-Gi'li bu seferleri bekliyor. Sabırlar taşıyor.
  • Amsterdam daha çok su kaldırır. Gece 12 de kalkan 321 bile, ters varış saatine rağmen Ağzına kadar dolu.
  • Ist-maras bekleyenler,sabredin. Az kaldi. Maras-yozgat-maras bekleyenler,sord siz istiyosunuz diye (geyigine de olsa istediginizi biliyo Thy) sizi kirmayacakmis ve hepinizin taleplerini yerine getirecekmis. Talep yaz bana gonder,salla gelsin. Ne geyik adamlarsiniz var ya,anlatamiyorum yani,o derecede.. Yonetici litfen yayinlayin ki geyik arkadaslarin yazdigi geyik yorumlarin ne kadar ciddiye alindigini gorsunler.
  • thy ni saw dan uçuşları gayet iyi uçtugu noktaların sefer sayısını her gün artırıyo yani yolcusu var saw da kimse yok deyip sallamasın..
  • Evet unutun beyler bayanlar. Thy kime sormuş da sabihagökçenden seferlerini artıracakmış. Sabiha gökçen mevcut trafiği kaldıramazken neyine güvenip de sefer atırıyoruz diye açıklama yapıyor. Ha uçsun tabi kimse thynin uçmasına karşı değil, ama ankaradan, antalyadan, izmirden, uçsun. Ispartadan, maraştan, trabzonsan, samsundan uçsun. Sabihagökçenden geçen sene yaptığı uçuşları bile yapamayacağını bile bile nasıl böyle bolkeseden sallıyorlar anlayamıyorum. Siz sefer artırmayı düşüneceğinize hangi uçuşlarınızı keseceksiniz ona kafa yorun ki, sıkıntı yaşamayın.
  • Rotterdam Müdürü bu adamı biraz örnek alsa iyi olur, iş öğrenir sağda solda boş beleş gezeceğine

THY Amsterdam Müdürü Ahmet Şahin, şu anda haftada 7 olan sefer sayısının 2 Temmuz-26 Ekim döneminde 10’a çıkarılacağını açıkladı.

Şahin, ilave sefer sayısına bağlı olarak öngörülen kapasite artışının Hollanda’da yaşayan Türk vatandaşlarının seyahatlerinde kolaylık sağlayacağını da ifade etti.

Hollanda pazarında önemli bir yere sahip THY, Amsterdam’dan Atatürk Havalimanı’na ise günde 4 sefer gerçekleştiriyor.

THY'DEN SEFER ARTIŞI

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Hollandali ~ 9 yıl önce
Hayirlisi olsun ins

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
ALLAH ARTTIRSIN İNŞ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 9 yıl önce
ARTTIRIN ARTTIRIN NEDE OLSA ÜÇ KURUŞA ÇALIŞAN BİNLERCE İŞÇİ VAR .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sydney ~ 9 yıl önce
Avusturalya buyukelcsi gecen sene bursadan sydneye direk sefer baslayacak demisti qantasmi thy mi yapacak bunu..bizde elazig auckland yada elazig brsibane.istiyoruz.elazig st tropezde fena olmazzdi :-D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
İstanbul THY Or-Gi seferlerini ne zaman başlatacak. Hala bir açıklama yapmış değiller. Onbinlerce Or-Gi'li bu seferleri bekliyor. Sabırlar taşıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Amsterdam daha çok su kaldırır. Gece 12 de kalkan 321 bile, ters varış saatine rağmen Ağzına kadar dolu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ist-maras bekleyenler,sabredin. Az kaldi. Maras-yozgat-maras bekleyenler,sord siz istiyosunuz diye (geyigine de olsa istediginizi biliyo Thy) sizi kirmayacakmis ve hepinizin taleplerini yerine getirecekmis. Talep yaz bana gonder,salla gelsin. Ne geyik adamlarsiniz var ya,anlatamiyorum yani,o derecede.. Yonetici litfen yayinlayin ki geyik arkadaslarin yazdigi geyik yorumlarin ne kadar ciddiye alindigini gorsunler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saw ~ 9 yıl önce
thy ni saw dan uçuşları gayet iyi uçtugu noktaların sefer sayısını her gün artırıyo yani yolcusu var saw da kimse yok deyip sallamasın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Unut ~ 9 yıl önce
Evet unutun beyler bayanlar. Thy kime sormuş da sabihagökçenden seferlerini artıracakmış. Sabiha gökçen mevcut trafiği kaldıramazken neyine güvenip de sefer atırıyoruz diye açıklama yapıyor. Ha uçsun tabi kimse thynin uçmasına karşı değil, ama ankaradan, antalyadan, izmirden, uçsun. Ispartadan, maraştan, trabzonsan, samsundan uçsun. Sabihagökçenden geçen sene yaptığı uçuşları bile yapamayacağını bile bile nasıl böyle bolkeseden sallıyorlar anlayamıyorum. Siz sefer artırmayı düşüneceğinize hangi uçuşlarınızı keseceksiniz ona kafa yorun ki, sıkıntı yaşamayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Rotterdam Müdürü bu adamı biraz örnek alsa iyi olur, iş öğrenir sağda solda boş beleş gezeceğine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FOSSSSSSSSSSS ~ 9 yıl önce
Aynen harbi fossssss herif
ip ~ 9 yıl önce
sanki kendisinin bi basarisiymis gibi. ornek alinacak bir tarafi da yok adamin isi gucu show. tk nin basarisi kendi basarisiymis gibi takilmaktan baska bisi yapmayan adamin teki. tk gereksiz adamlari adam sinifina koyuyor bunlar gibiler de havaya giriyor. disarda olsa fotokopi bile cekemez
cevap ~ 9 yıl önce
al birini vur otekine. aman onun gibi bari sinsi olmasin hic benzemesin daha iyi

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000