03 Ekim 2011, Pazartesi 08:35:27

THY'DEN SARAYBOSNA ÇIKARMASI

THY Saraybosna Müdürlüğü, Körfez ülkelerinden önemli tur operatörlerinin temsilcilerini Bosna-Hersek'e getirerek, ülkenin doğal güzelliklerini tanıttı...
  • sayın thy yöneticileri; hazır laf açılmışken soralım bu air bosna veya diğer adıyla b&h airlines yatırımı ne alemde.bir tane 734 bir tane 319 kiraladınız iş bitti mi yani.her sene milyonlarca euro zarar ederek thy'ye yük oluyor ve thy'nin zararına zarar katıyor.eğer size bir fayda sağlamayacaksa bu yatırımı neden yaptınız?daha da hala lot ve jat peşinde koşuyorsunuz.bari onları da alın da zararınız iki katına çıksın.
  • Ortadogu ile iliskileri yukseltmek gerek. Za pari, za pari her zaman.
THY Saraybosna Müdürlüğü'nün organizasyonuyla Katar, Kuveyt, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri'nden Bosna-Hersek'e gelen tur operatörleri ile gazeteciler, Saraybosna ve Mostar başta olmak üzere ülkenin önemli kentlerini ziyaret etti. 
 
Körfez ülkelerinden gelen davetliler, Saraybosna'daki Bristol Otel'de Bosna-Hersekli ve Türk tur şirketleriyle THY'nin tanışma yemeğinde bir araya geldi. THY Saraybosna Müdürü Ahmet Salih Kansu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, THY olarak Körfez ülkelerinden İstanbul'a oradan da Bosna-Hersek'e turist getirmeyi hedeflediklerini, bu şekilde THY'nin daha fazla yolcu taşıyacağını belirtti. 
 
Bu kapsamda Bosna-Hersek'in güzelliklerini tanıtmak amacıyla Körfez ülkelerinde önemli tur şirketlerini Bosna-Hersek'e getirdiklerini ifade eden Kansu, ''Dünyanın birçok yerinde olduğu gibi Bosna-Hersek Körfez ülkelerinde de sadece savaş ve o acı günlerle biliniyor. Halbuki bu ülke yeşilliğe, ırmaklara, şelalelere ve doğal güzelliklere sahip'' dedi. 
 
Kansu, bu güzelliklerin aslında Körfez insanının arayıp da bulamadığı bir ortam olduğuna işaret ederek, şöyle konuştu: ''Konaklamalar da Avrupa ve Körfez ülkelerine göre ucuz. Son yıllarda zaten Bosna-Hersek'te çok güzel oteller de açılıyor. Aynı şekilde Arap halkının damak tadına uygun Bosna'nın çok güzel yemekleri bulunuyor. Bütün bunlar bir araya getirildiği zaman neden daha fazla insan THY ile Bosna-Hersek'e gelmesin diye düşündük ve böyle bir organizasyon düzenledik. Amacımız o bölgeden daha fazla turisti buralara getirmektir. Bir bakıma Bosna-Hersek'in turizm elçisi gibi çalışıyoruz. Bosna-Hersek'in turizm potansiyelini dünyaya tanıtmış oluyoruz.'' 
 
Saraybosna'daki Suudi Arabistan sermayeli Bristol Otel'in Satış ve Pazarlama Müdürü Metin Sportmen de daha önce Orta Doğu bölgesinde görev yaptığını ifade ederek, aslında Bosna-Hersek'in Arap halkı için çok önemli potansiyele sahip olduğunu belirtti. 
 
Sportmen, çalıştığı otel grubuna ait şu anda Saraybosna'da inşaatı devam eden 400 yataklı yeni otelin de kısa sürede hizmete gireceğini belirterek, ''Bu otelimizin faaliyete girmesiyle de Orta Doğu bölgesinden gelen turistlere önemli ölçüde hizmet vermiş olacağız. Bu nedenle bu organizasyonu önemsiyoruz'' dedi. Organizasyona katılan Arap tur operatörü temsilcileri de Bosna-Hersek'te gördükleri güzellikler karşısında kendilerini adeta ''cennette'' hissettiklerini ifade ederek, Arap turistlerin bu ülkeye büyük ilgi göstereceğini umut ettiklerini dile getirdiler.
THY'DEN SARAYBOSNA ÇIKARMASI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
sayın thy yöneticileri; hazır laf açılmışken soralım bu air bosna veya diğer adıyla b&h airlines yatırımı ne alemde.bir tane 734 bir tane 319 kiraladınız iş bitti mi yani.her sene milyonlarca euro zarar ederek thy'ye yük oluyor ve thy'nin zararına zarar katıyor.eğer size bir fayda sağlamayacaksa bu yatırımı neden yaptınız?daha da hala lot ve jat peşinde koşuyorsunuz.bari onları da alın da zararınız iki katına çıksın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ortadogu ile iliskileri yukseltmek gerek. Za pari, za pari her zaman.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000