07 Ağustos 2013, Çarşamba 12:40:52

THY'DEN 'SARA KRİZİ' AÇIKLAMASI

Dün, Ercan-İstanbul seferini yapacak THY uçağının kaptan pilotunun sara krizi geçirdiği konusuna ilişkin bir açıklama yapıldı...
  • Allah acil şifalar versin. Umarım geçici basit bir durumdur.Bu dilekler dışında yorum yapanlara da Allah dan vicdan ve akıl vermesini diliyorum
  • Oncelıkle kaptan arkadasımıza gecmıs olsun,umarım kotu bırsey yoktur.acıl sıfalar dılıyorum. Sız yorumculara gelınce once bır ınsan olun saglık bu herkesın basına gelebılır.ınsan once bır gecmıs olsun dılegınde bulunur. Ne kulturlu bır mılletız boyle herseyden bılgı sahıbıyız hemen teshısler konmus,thy karalanmıs.bılmeden konusup yargılamayın beyler,bu kadar Kulturluysenız ınsana saygı duyun,ınsanların su kutsal gunune saygı duyun ve kendı uzman oldugunuz konuda konusun.bakıyorum herkes Tıbbıye yı bıtırmıs masallah.allah hayırlı sıfalar versın meslektasımıza..
  • Hic bir seyi yok .sadece yorgunluk ve stres .ucuslardan. Kendisi cok saglikli bir insan.taniyoruz sirketten.
  • Yer gorevlisi hata yapar orucluyum kusura bakmayin der. Trafikte gelir carpar arabana orucluyum der, nedir kardesim bu oruclu olunca herseyi yapma hakkinmi oluyorOruc tutuyosan kendine ne millete hatalarini orucluyum diyip yukluyosun.Oruclu oldugunu bir sen birde allah bilsin ne bu reklam dinde reklam gunahtir arkadaslar.
  • Rusyada yasayan ve her defasinda Turkiye ucuslarinda Aeroflotu kullanan ve herkese tum Turklere Aeroflotu kullanmalari konusunda tavsiye veren biri olaraktan iyiki globally foss ile ucmuyorum..Bedava promosyon bile verseler ucmam...1000 dolar pahali olsun Aeroflot olsun!
  • önce insan olarak kaptana geçmiş olsun sağlık sıhat dilerim, önce insan ve sağlık en önemlisi yaygara koparmaya gerek yok, geçen sene kontrol edilmiş sağlam raporu alınmış sorarım size sara nöbeti geçirdiğini nereden anlıyorsunuz kesin doktor raporu var mı bir kriz geçirmiş olabilir, bayılmış adam sonuçta bekleyin ondan sonra adamı idam edin.. başka şeyler için yapmassınız şimdi yakaladınız vurun gitsin olayı yapmayın yarın bir gün sizin başınıza gelir o zaman görürüm acımasız kimmiş..kaptan hastane de tekkikleri yapılıyor sonucu bekleyin görün..
  • Herhalde pilot oruçlu bişeydi bence ve baygınlık geçirmiştir.Böyle vakalar çok olur her yıl ramazan ayında.
  • hastalanmışsın,çok çok geçmiş olsun ama,o kadar yolcunun hayatını tehlikeye atacak kadar egoist olmamalısın sayın kaptan,simit sat ama şerefinle haysiyetinle yaşa,üst yönetim,baskı,iş kaygısı falan beni ilgilendirmez,ben yolcuyum,uçaktan canlı inmek isterim,şirket içinde ne halt yediğiniz,ne kadar baskı altında olduğunuz falan yüzlerce insanı bağlamaz,tekrar çok çok geçmiş olsun pilotumuza,ders olsun egoist insanlara,saklamayın kardeşim kendinizi,yakmayın masum insanları..
  • SIMDI HAFTADA 36 SAAT UCMAYA ZORLUYORLAR. KESIN YORGUNLUKTUR!!
  • Gerek THYAO ,gerek THY TEKNİK içindeki hekimlikte kac adet AME yetkili uçuş hekimi görev yapiyor.Bilen varmıdır?

Türk Hava Yolları basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamada, daha önce kaptan pilotla ilgili sara hastalığına ilişkin bir bulguya rastanmadığı ve geçen yıl uçuşa elverişli raporu aldığı ifade edildi.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamada; 'Dün Kıbrıs-İstanbul seferini yapmak üzere havalimanına gelen pilotun sara hastası olduğu konusunda basında çıkan haberlerle ilgili elimizdeki bilgileri sizinle paylaşmak istedik.

Kaptan 2012 kasım ayında sivil havacılığın yetkilendirdiği hastanede muayene olarak uçuşa elvirişlidir raporu almıştır. Daha önceki tetkiklerinde sara hastalığına ilişkin bir bulguya rastlanmamıştır.

Mevcut durumla ilgili tetkikler devam etmekte olup bu süreçte kaptanımızın kişisel sağlık durumuyla ilgili daha fazla bilgi verilememektedir'
ifadeleri yer aldı.

THY'DEN 'SARA KRİZİ' AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Allah acil şifalar versin. Umarım geçici basit bir durumdur.Bu dilekler dışında yorum yapanlara da Allah dan vicdan ve akıl vermesini diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Werona ~ 11 yıl önce
Oncelıkle kaptan arkadasımıza gecmıs olsun,umarım kotu bırsey yoktur.acıl sıfalar dılıyorum. Sız yorumculara gelınce once bır ınsan olun saglık bu herkesın basına gelebılır.ınsan once bır gecmıs olsun dılegınde bulunur. Ne kulturlu bır mılletız boyle herseyden bılgı sahıbıyız hemen teshısler konmus,thy karalanmıs.bılmeden konusup yargılamayın beyler,bu kadar Kulturluysenız ınsana saygı duyun,ınsanların su kutsal gunune saygı duyun ve kendı uzman oldugunuz konuda konusun.bakıyorum herkes Tıbbıye yı bıtırmıs masallah.allah hayırlı sıfalar versın meslektasımıza..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kardes ~ 11 yıl önce
Hic bir seyi yok .sadece yorgunluk ve stres .ucuslardan. Kendisi cok saglikli bir insan.taniyoruz sirketten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oruc ~ 11 yıl önce
Yer gorevlisi hata yapar orucluyum kusura bakmayin der. Trafikte gelir carpar arabana orucluyum der, nedir kardesim bu oruclu olunca herseyi yapma hakkinmi oluyorOruc tutuyosan kendine ne millete hatalarini orucluyum diyip yukluyosun.Oruclu oldugunu bir sen birde allah bilsin ne bu reklam dinde reklam gunahtir arkadaslar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Krasnodar'dan.. ~ 11 yıl önce
Rusyada yasayan ve her defasinda Turkiye ucuslarinda Aeroflotu kullanan ve herkese tum Turklere Aeroflotu kullanmalari konusunda tavsiye veren biri olaraktan iyiki globally foss ile ucmuyorum..Bedava promosyon bile verseler ucmam...1000 dolar pahali olsun Aeroflot olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
krasnoda dakine! ~ 11 yıl önce
dam üstünde saksağan vur beline kazmayı!!
camaroth ~ 11 yıl önce
önce insan olarak kaptana geçmiş olsun sağlık sıhat dilerim, önce insan ve sağlık en önemlisi yaygara koparmaya gerek yok, geçen sene kontrol edilmiş sağlam raporu alınmış sorarım size sara nöbeti geçirdiğini nereden anlıyorsunuz kesin doktor raporu var mı bir kriz geçirmiş olabilir, bayılmış adam sonuçta bekleyin ondan sonra adamı idam edin.. başka şeyler için yapmassınız şimdi yakaladınız vurun gitsin olayı yapmayın yarın bir gün sizin başınıza gelir o zaman görürüm acımasız kimmiş..kaptan hastane de tekkikleri yapılıyor sonucu bekleyin görün..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Derviş ~ 11 yıl önce
Herhalde pilot oruçlu bişeydi bence ve baygınlık geçirmiştir.Böyle vakalar çok olur her yıl ramazan ayında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
masum yolcu ~ 11 yıl önce
hastalanmışsın,çok çok geçmiş olsun ama,o kadar yolcunun hayatını tehlikeye atacak kadar egoist olmamalısın sayın kaptan,simit sat ama şerefinle haysiyetinle yaşa,üst yönetim,baskı,iş kaygısı falan beni ilgilendirmez,ben yolcuyum,uçaktan canlı inmek isterim,şirket içinde ne halt yediğiniz,ne kadar baskı altında olduğunuz falan yüzlerce insanı bağlamaz,tekrar çok çok geçmiş olsun pilotumuza,ders olsun egoist insanlara,saklamayın kardeşim kendinizi,yakmayın masum insanları..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YORGUNLUK????? ~ 11 yıl önce
SIMDI HAFTADA 36 SAAT UCMAYA ZORLUYORLAR. KESIN YORGUNLUKTUR!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uzman ~ 11 yıl önce
Gerek THYAO ,gerek THY TEKNİK içindeki hekimlikte kac adet AME yetkili uçuş hekimi görev yapiyor.Bilen varmıdır?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000