06 Mart 2014, Perşembe 19:31:49

THY'DEN REKOR KAR

Türk Hava Yolları 2013 yılında 1 milyar 240 milyon TL esas faaliyet karı elde etti. 2013 yılında satışlar yüzde 27 artarak 18,8 milyar TL oldu.
  • Çok mal haramsız , Çok söz yalansız olmaz demiş atalarımız.
  • Rekor kar dediğiniz THY TEKNİK AŞ.GNL.MD.ü çikarlarında olduğu anlamınamı geliyor. Çıkar ilişkisi olduğu işler ile ilgili ses kayıtlarının yayınlanacağı bilgisi ortalıkda dolaşmakdadır. Bu ortalığa çıktıktan sonramı görevden alınacak.
  • İYİ GÜZEL HOŞ, ŞİRKETİMİZ KAZANSIN NE MUTLU. ŞU RAKAMLAR DUDAK UÇUKLATIYOR AMA UÇAĞINA BAKIM YAPAN PERSONEL GEÇİM SIKINTISI ÇEKİYOR NASIL OLUCAK BU İŞ :/ AY SONUNU GETİREMİYORUZ, YALANCI SENDİKAYLA BİZİ YILLARCA MAHKUM ETTİNİZ. NE OLUCAK BU İŞİN SONU
  • Umarım thy'nin başarısı bu şekilde tüm dünyada devam eder. Ama elindeki elemanlarına adil ve eşit davranılmadan sürece bu başarılardan keyif almamak gerekir. Bir kısım kahraman olurken diğer kısım zarar ettiriyor diye ayrım yapmaktan vaz geçilmeli. Habom çalışanlarının sesine kulak verilmeli. Dünyayı keyifle uçuracağız diye kendi evlatlarımızın keyfini kaçırmayalım.
  • bir yolcu olarak londraya turk hava yollarınla gittim uçak 777 ,yepyeni uçak ve full.... dönüşte british ile dondum;20 yıllık uçak ve küçük.ve daha da onemlısı uçagın yarısı boştu... surekli olarak bu tıp olaylara sahit oldum..
  • 2 hafta öncede zarar etti şeklinde haber vardı anlamadım bu işi...
  • "hirsiz var" diye baslik atan arkadas: Rakamlar kücük demis. Galiba bu isten hic anladigi yok sallamis. Kaldiki bu hükümet sayesinde THY bu kadar büyüdü ve gelisti. Bu rakamlar hangi zekaya hizmet kücük görülüyor. Yaziklar olsun. Agzi olan konusuyor.
  • bu rakamlar küçük, net kar, 600 küsur milyon lira, yüzlerce uçak, maliyet, personel, gelenler, gidenler, ikramiyesi, maaşı... adamın evinden çıkan 4.5 milyon dolar, kutuda olan, diğerlerini de koyarsan, bir de 1 milyar doları koyalım, 85 milyar avro yu da eklersek, ne gerek var bu kadar uğraşmaya...
  • Helal size budur... Daha da artar INSALLAHHH...
  • Adamlar 19 milyar dolara 5-6 mb lık uygulamayı satın alıyor bizimkilerde havayolu kuruyor o paraya. :)

Türk Hava Yolları’nın 2013 yılı mali tabloları Borsa İstanbul’a gönderildi. Satış gelirleri önceki yıla göre yüzde 27 artarak 18,8 milyar TL’na ulaştı. Esas faaliyet karı  yüzde 9 artışla 1 milyar 240 milyon TL olurken net kar ise 683 milyon TL oldu.

Faaliyetlerinden nakit yaratma kabiliyetine işaret eden faiz, vergi ve kira öncesi karı (FAVKÖK) bir önceki yıla göre yüzde 28 artarak 3 milyar 372 milyon TL’ye yükseldi.  Faiz, vergi ve kira öncesi kar marjı Ortaklığın uzun vadeli hedefi olan yüzde 18  seviyesinde gerçekleşti.

Bir önceki yıl 39 milyon olan yolcu sayısı 2013 yılında yüzde 23,6 artışla 48,3 milyon’a  ulaştı. Türk Hava Yolları bu sonuçla tarihi bir başarıya imza atarak Avrupalı taşıyıcılar arasında pazar payını yüzde 12,8’e çıkardı. 2013 yılında yolcu doluluk oranı ise 1,4 puan artışla % 79’a ulaştı.

THY'DEN REKOR KAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (64)

Acaba ~ 10 yıl önce
Çok mal haramsız , Çok söz yalansız olmaz demiş atalarımız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FO ~ 10 yıl önce
Rekor kar dediğiniz THY TEKNİK AŞ.GNL.MD.ü çikarlarında olduğu anlamınamı geliyor. Çıkar ilişkisi olduğu işler ile ilgili ses kayıtlarının yayınlanacağı bilgisi ortalıkda dolaşmakdadır. Bu ortalığa çıktıktan sonramı görevden alınacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hani habomA ~ 10 yıl önce
İYİ GÜZEL HOŞ, ŞİRKETİMİZ KAZANSIN NE MUTLU. ŞU RAKAMLAR DUDAK UÇUKLATIYOR AMA UÇAĞINA BAKIM YAPAN PERSONEL GEÇİM SIKINTISI ÇEKİYOR NASIL OLUCAK BU İŞ :/ AY SONUNU GETİREMİYORUZ, YALANCI SENDİKAYLA BİZİ YILLARCA MAHKUM ETTİNİZ. NE OLUCAK BU İŞİN SONU

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 10 yıl önce
Umarım thy'nin başarısı bu şekilde tüm dünyada devam eder. Ama elindeki elemanlarına adil ve eşit davranılmadan sürece bu başarılardan keyif almamak gerekir. Bir kısım kahraman olurken diğer kısım zarar ettiriyor diye ayrım yapmaktan vaz geçilmeli. Habom çalışanlarının sesine kulak verilmeli. Dünyayı keyifle uçuracağız diye kendi evlatlarımızın keyfini kaçırmayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nesi zarar? ~ 10 yıl önce
bir yolcu olarak londraya turk hava yollarınla gittim uçak 777 ,yepyeni uçak ve full.... dönüşte british ile dondum;20 yıllık uçak ve küçük.ve daha da onemlısı uçagın yarısı boştu... surekli olarak bu tıp olaylara sahit oldum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nasıl iş ~ 10 yıl önce
2 hafta öncede zarar etti şeklinde haber vardı anlamadım bu işi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ercan ~ 10 yıl önce
haberleri iyi okuyun lütfen. zarar haberi 2013 son 3 ay içindi. bu veriler 2013 yılının tamamına aittir.
Göktürkler ~ 10 yıl önce
"hirsiz var" diye baslik atan arkadas: Rakamlar kücük demis. Galiba bu isten hic anladigi yok sallamis. Kaldiki bu hükümet sayesinde THY bu kadar büyüdü ve gelisti. Bu rakamlar hangi zekaya hizmet kücük görülüyor. Yaziklar olsun. Agzi olan konusuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hırsız var ~ 10 yıl önce
bu rakamlar küçük, net kar, 600 küsur milyon lira, yüzlerce uçak, maliyet, personel, gelenler, gidenler, ikramiyesi, maaşı... adamın evinden çıkan 4.5 milyon dolar, kutuda olan, diğerlerini de koyarsan, bir de 1 milyar doları koyalım, 85 milyar avro yu da eklersek, ne gerek var bu kadar uğraşmaya...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne ayaksın? ~ 10 yıl önce
konu ne alaka ne sen nesin ?
THY ~ 10 yıl önce
THY buyurken bazilarininda akli kuculuyor. Arkadas Bahceli hesabi yapmis. Cidden sen nesin ya.
cambaz var ~ 10 yıl önce
Seçime kadar akla gelen her şeyde bu tür iftira yalan kampanyası devam edecek. Alışsanız iyi olur.
777-9 ~ 10 yıl önce
Başarı tablosu ortada.Bu başarıyı bazı arkadaşlar garip ve alakasız başlık ve ilgisiz anaokulu hesapları ile görmemek istiyor.Arkadaşım bu başarı dahada artarak devam edecek,yakında A-380 lerde gelecek.Bu başarıyı izleyin,yada sizi üzüyorsa izlemeyin...Ama başarıyı gölgelemek için bahaneler uydurmayın.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Helal size budur... Daha da artar INSALLAHHH...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
laz ~ 10 yıl önce
Adamlar 19 milyar dolara 5-6 mb lık uygulamayı satın alıyor bizimkilerde havayolu kuruyor o paraya. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000