27 Ağustos 2011, Cumartesi 15:20:27

THY'DEN RAMAZAN AYARI

Türk Hava Yolları’nın Ramazan ayı boyunca iç hatlarda şampanya ikramını kaldırdığı ortaya çıktı. Alkol servisinin ise kabindeki servis araçlarından indirildiği, isteyen yolculara içerden getirilerek ikram edildiği öğrenildi.
  • welcome drink markalı bir şampanya yok.welcome drink servisin ismi.uçaklarda alkol yüklemesi standart olarak devam etmektedir.sadece ramazan ayı nedeniyle insanlara saygı nedeniyle şampanyayı iisteyen yolculara sunuyoruz.dış hat kıbrıs dahil tüm uçuşlarda ekonomi sınıfı için standart alkol yüklemesi devam etmektedir.business class için iç-dış hat alkol yüklemesi devam etmektedir.bir de fındık yüklemesinin kalktığı falan yok.sadece üçer üçer değil birer birer veriyoruz...relax setlerin de kalktığı falan yok.siz bu bilgileri kimden öğreniyorsunuz.başka bir şirketten bahsediyor olmayın. ha bir de somali için toplanan paralar kızılay aracılığıyla , kızılayın mühürlü yardım kutularıyla yapılıyor.biz iftar için su satanlardan değiliz.karıştırmayn
  • Acikcasi ekonomi sinifinda yapilan dis fircasi, corap ve kulak tikaci vs servisi gereksiz idi. Ozellikle dis fircasi, corap ve dudak nemlendirici kullanilacak kalitede degildi. Kulak tikaci ve corap haricindeki hic bir seyi yolculugumda kullanmadim.Yerinde bir uygulama.
  • arkadaşım sana helal olsun, şu ana kadar THY ile ilgili yapılan tüm yorumlara en güzel cevabı sen vermişsin. Kapatın hakikaten olsun bitsin yahu, bu ne THY düşmanlığıdır, kompleksli yaratıklar sizi.
  • müslüman birülkenin bayrak tasiyicisi gibi darvan Thy kendine gel` yazan sensin..ben degil.. ramazan süresince kabin ekibinden istemem yeterli oluyormus ..peki farki ne? servis aracinda icki sisesi oldugu zaman cevremdekiler rahatsiz mi oluyor..günaha mi giriyor? ben büyütmüyorum.. konu bile olamaz benim icin..yorumunu yorumladim sadece..
  • Dinle falan alakasi yok.Ben israfa karsiyim. Ben bir istasyon gorevlisiyim ve verdigimiz sampanyanin yarisi hic icilmiyor. yani cop oluyor. Bence alkolsuz bir welcom icecegi verilsin. Kaliteli ve hemen her insanin hoslanacagi bir sey. Sampanya icmek isteyen de soyleyip icsin. Bence butun musteriler daha memnun olur hem de israf olmaz. Ayrica sampanya ile welcom olunca cok global oluyoruz ama alkolsuz olunca 3. dunya ulkesi mi? Nasil dusunursek dusunelim Turkiye musluman bir ulke zaten yurt disinda da kimse bunu tartismiyor. Ucaktaki butun icecekler alkol olsa bir yabancinin yorumu Turkler iyice gariplesmis olur. Ulke cok ilerlemis demezler.
  • Nasıl özlemleri ortaya çıkıyor. Sen koyarsın içmek isteyen içer. İçmek istemeyen de içmez. Onları görünce günaha mı giriyorsunuz ? Evet ise diyecek birşeyim yok. O zaman sizi İran paklar.
  • Tasarruf tedbirleri, içki servisi için bu kadar abuk sabuk yorumlar, mescitler, tarikat seçimleri.... of be ben yazarken sıkıldım....... Ne gerek var bütün bunlara......THY'yi tamamen kapatın olsun bitsin.
  • Şampanya içmek istiyorsan -Lütfen şampanya getirir misiniz, dersin. Şampanyanı içersin. Ya da şampanyaya bu kadar meraklı isen Fransa, İngiltere orada. Gider, yaşarsın. Ne dersin ? Not: Ben şampanya sevmem. Yapmacık gelir. Ama viski iyidir. Hele iki tek viski ile yolculuk çok keyifli olur. Ramazan süresince kabin ekibi arkadaşlardan rica etmem yeterli oluyor. Ramazan haricinde ise zaten sorun yok. Yani bunda bu kadar büyütülecek bir durum yok...
  • sampanya istemezsen..istemiyorum der gecersin.. haaa illede ben müslüman adamim tahammül edemem sampanya ikramlarina, görmesi o siseleri bile igrenc dersen.. o zaman sana tavsiyem..iran, suudi arabistan oralarda yasa.. ne dersin ?
  • kardes bizimde cok güzel saraplarimiz rakimiz var onlari ikram edelim ne dersin
Ramazan ayına özel business class yolcularına ikram sunan Türk Hava Yolları, iç hatlarda ikram ettiği şampanyayı da bir ay boyunca kaldırdı.

THY Ramazan ayı boyunca, iç hatlarda Business Class yolcularına sunduğu Welcome Drink marka şampanyayı ikram etmedi.
 
İç hat uçuşlarında kabin içinde servis yapan trolley araçlarına da alkol yüklenmedi. Kabin ekipleri, arzu eden yolculara mutfak kısmından alkollü içecek getirerek ikram etti.

Türk Hava Yolları’nda bir de ilginç uygulama başladı. Kabin ekipleri tarafından yolculara uzatılan yardım kutuları ile Somali’ye yardım toplanmaya başlandı. Söz konusu bilgiyi kişisel internet blogunda okuyucularına duyuran Sefa İnan, kabin ve kokpit ekibinin yardım kutularına Deniz Feneri’ne atıfta bulunularak ‘ Kızıl Fener’ ismi taktıklarını idda etti.

Bu arada, bir çok alanda tasarruf tedbirleri uygulamaya başlayan THY'nin diş fırçası, çorap ve kulak tıkacı gibi yolculara verdiği relax setlerini de kaldırdığı öğrenildi. 

Airporthaber, Türk Hava Yolları’nın, bir süre önce uçakta fındık ikramı ile birlikte bazı alkollü içeceklerin servisini kaldırdığını kamuoyuna duyurmuştu. Buna gerekçe olarak da tasarruf tedbirleri gösterilmişti.

©AirportHaber.com Özel
THY'DEN RAMAZAN AYARI

Yorumlar Tüm Yorumlar (53)

Misafir ~ 13 yıl önce
welcome drink markalı bir şampanya yok.welcome drink servisin ismi.uçaklarda alkol yüklemesi standart olarak devam etmektedir.sadece ramazan ayı nedeniyle insanlara saygı nedeniyle şampanyayı iisteyen yolculara sunuyoruz.dış hat kıbrıs dahil tüm uçuşlarda ekonomi sınıfı için standart alkol yüklemesi devam etmektedir.business class için iç-dış hat alkol yüklemesi devam etmektedir.bir de fındık yüklemesinin kalktığı falan yok.sadece üçer üçer değil birer birer veriyoruz...relax setlerin de kalktığı falan yok.siz bu bilgileri kimden öğreniyorsunuz.başka bir şirketten bahsediyor olmayın. ha bir de somali için toplanan paralar kızılay aracılığıyla , kızılayın mühürlü yardım kutularıyla yapılıyor.biz iftar için su satanlardan değiliz.karıştırmayn

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Acikcasi ekonomi sinifinda yapilan dis fircasi, corap ve kulak tikaci vs servisi gereksiz idi. Ozellikle dis fircasi, corap ve dudak nemlendirici kullanilacak kalitede degildi. Kulak tikaci ve corap haricindeki hic bir seyi yolculugumda kullanmadim.Yerinde bir uygulama.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaşım sana helal olsun, şu ana kadar THY ile ilgili yapılan tüm yorumlara en güzel cevabı sen vermişsin. Kapatın hakikaten olsun bitsin yahu, bu ne THY düşmanlığıdır, kompleksli yaratıklar sizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
müslüman birülkenin bayrak tasiyicisi gibi darvan Thy kendine gel` yazan sensin..ben degil.. ramazan süresince kabin ekibinden istemem yeterli oluyormus ..peki farki ne? servis aracinda icki sisesi oldugu zaman cevremdekiler rahatsiz mi oluyor..günaha mi giriyor? ben büyütmüyorum.. konu bile olamaz benim icin..yorumunu yorumladim sadece..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Dinle falan alakasi yok.Ben israfa karsiyim. Ben bir istasyon gorevlisiyim ve verdigimiz sampanyanin yarisi hic icilmiyor. yani cop oluyor. Bence alkolsuz bir welcom icecegi verilsin. Kaliteli ve hemen her insanin hoslanacagi bir sey. Sampanya icmek isteyen de soyleyip icsin. Bence butun musteriler daha memnun olur hem de israf olmaz. Ayrica sampanya ile welcom olunca cok global oluyoruz ama alkolsuz olunca 3. dunya ulkesi mi? Nasil dusunursek dusunelim Turkiye musluman bir ulke zaten yurt disinda da kimse bunu tartismiyor. Ucaktaki butun icecekler alkol olsa bir yabancinin yorumu Turkler iyice gariplesmis olur. Ulke cok ilerlemis demezler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Nasıl özlemleri ortaya çıkıyor. Sen koyarsın içmek isteyen içer. İçmek istemeyen de içmez. Onları görünce günaha mı giriyorsunuz ? Evet ise diyecek birşeyim yok. O zaman sizi İran paklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tasarruf tedbirleri, içki servisi için bu kadar abuk sabuk yorumlar, mescitler, tarikat seçimleri.... of be ben yazarken sıkıldım....... Ne gerek var bütün bunlara......THY'yi tamamen kapatın olsun bitsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Şampanya içmek istiyorsan -Lütfen şampanya getirir misiniz, dersin. Şampanyanı içersin. Ya da şampanyaya bu kadar meraklı isen Fransa, İngiltere orada. Gider, yaşarsın. Ne dersin ? Not: Ben şampanya sevmem. Yapmacık gelir. Ama viski iyidir. Hele iki tek viski ile yolculuk çok keyifli olur. Ramazan süresince kabin ekibi arkadaşlardan rica etmem yeterli oluyor. Ramazan haricinde ise zaten sorun yok. Yani bunda bu kadar büyütülecek bir durum yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sampanya istemezsen..istemiyorum der gecersin.. haaa illede ben müslüman adamim tahammül edemem sampanya ikramlarina, görmesi o siseleri bile igrenc dersen.. o zaman sana tavsiyem..iran, suudi arabistan oralarda yasa.. ne dersin ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kardes bizimde cok güzel saraplarimiz rakimiz var onlari ikram edelim ne dersin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000