26 Nisan 2016, Salı 12:02:31

THY'den pilotlara önemli duyuru; bugün son gün

Türk Hava Yolları (THY resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile kaptan ve 2. pilot adaylarının bugün saat 15.00'a kadar başvuru yapmalarını istedi.
  • Sözüm " what ever" gibilerine!! Sizler kadar iki yüzlü insan görmedim. Yabanci kaptana ucusta yallakalik yaparsiniz, yüzüne gülersiniz ama bu sekilde arkalarindan konusursunuz. Bu kadar iyi bu meslegi yapiyorsaniz-Neden acaba Emirates, Qatar,Lufthansa, Cathy Pacific ve sayre...gibe sirketlere müracat edip ucmuyorsunuz. Hem daha cok para var! Cünkü cogunuzun kapasitesi yetmiyor. Siz halen basit hesaplar pesinde kosun! "Ne mutlu Türküm diyene".
  • eger bu sirkette calisarak bunlari burada paylasan ve birbirine laf soyleyen kabinden yada kokpitten calisanlar varsa hicbiriniz burada durmayin,kalitesiz insanlara bu sirketin ihtiyaci yok
  • sakin olun arkadaslar, bu ilanlar geri gelcek. 1000 den 750 ye indiler simdi pat diye 500 e inseler olmuycak. mecburen böyle bisey yaptilar en gec 3 ay icinde geri gelcek bu ilanlar ve fo 500 kaptan 3000 h olcak. kimse korkmasin yabancilar gelmiyor zaten geleninde kafasinda cabucak gitmek var. hergün patir patir bombalar patliyor, tl euro karsisinda erimis durumda, bizim kendi insanimiz korkuyor elin yabancisi dururmu burda o korkuyla. adam diyor ryanair de calisirim ama terörden patlamadan uzak olurum.
  • TC uyruklular icin basvuru kaldirilio.Hanslar ve helmutlar icin yabanci sitelerede aiim devam edio.Helal olsun bize hakaret yukseldikce biz daha cok yabanci yalakasi oluyoz.Ne Mutlu Turkum Diyene.
  • Gel deseler birak f/o acil cikis kapisi mentesesi olmayi bile kabul edecek adamlar konusmus yine. Sag koltuk hayallerinizde kalsin siz 27 F e devam. Flaplari izlersiniz.
  • gurbetde bizlerde uyandik artik. kredi imkani kolay oldugu icin avrupada ATPL yapma imkani cok kolay. Suan türkiyede pilot ihtiyaci var diye avrupadaki pilot okullari sürekli türk ögrencileri davet edior. Facebookdaki gruplarda suana kadar 100 üzerinde türk ögrenci var, seneye türkiyeye gelmeye düsünüoruz, bizi kabul ederler umariz. yabancilarin yerine bizleri almalarini beklioruz
  • Teğmen alın teğmen bırakın bu sivilleri
  • Türk vatandaşları girebiliyormu la tk ya
  • Türkiyedeki okullarda 35 saat simülatör ve 15 saat uçak ile IFR eğitimi verildiği ve buralardan mezun olanların da iki gram ingilizceleri olmadan sadece soruları ezberleyerek pilot oldukları sürece boşta gezen pilot olması çok normal.
  • Yıllardır fsx de uçuyorum. Bana sınav uygulanması zoruma gidiyor

Türk Hava Yolları (THY), kaptan ve 2. pilot adaylarının başvuruları konusunda önemli bir açıklama yaptı.

THY Kokpit İstihdam Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yayında olan kaptan pilot ve 2. pilot adayı ilanlarının bugün sona ereceği belirtildi.

Resmi internet sitesinde yer alan duyruda ilanın saat 15.00 itibarı ile yayından kaldırılacağı ifade edildi.

THY'den pilotlara önemli duyuru; bugün son gün

Yorumlar Tüm Yorumlar (51)

Iki yüzlü ~ 8 yıl önce
Sözüm " what ever" gibilerine!! Sizler kadar iki yüzlü insan görmedim. Yabanci kaptana ucusta yallakalik yaparsiniz, yüzüne gülersiniz ama bu sekilde arkalarindan konusursunuz. Bu kadar iyi bu meslegi yapiyorsaniz-Neden acaba Emirates, Qatar,Lufthansa, Cathy Pacific ve sayre...gibe sirketlere müracat edip ucmuyorsunuz. Hem daha cok para var! Cünkü cogunuzun kapasitesi yetmiyor. Siz halen basit hesaplar pesinde kosun! "Ne mutlu Türküm diyene".

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wahat ever ~ 8 yıl önce
bu yazdiklarini acaba sen kendin anladinmi.akrep beyinli seni,ben basvurularla ilgili yazdim iyi oku.
KA ~ 8 yıl önce
eger bu sirkette calisarak bunlari burada paylasan ve birbirine laf soyleyen kabinden yada kokpitten calisanlar varsa hicbiriniz burada durmayin,kalitesiz insanlara bu sirketin ihtiyaci yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aaa ~ 8 yıl önce
sakin olun arkadaslar, bu ilanlar geri gelcek. 1000 den 750 ye indiler simdi pat diye 500 e inseler olmuycak. mecburen böyle bisey yaptilar en gec 3 ay icinde geri gelcek bu ilanlar ve fo 500 kaptan 3000 h olcak. kimse korkmasin yabancilar gelmiyor zaten geleninde kafasinda cabucak gitmek var. hergün patir patir bombalar patliyor, tl euro karsisinda erimis durumda, bizim kendi insanimiz korkuyor elin yabancisi dururmu burda o korkuyla. adam diyor ryanair de calisirim ama terörden patlamadan uzak olurum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
what ever ~ 8 yıl önce
TC uyruklular icin basvuru kaldirilio.Hanslar ve helmutlar icin yabanci sitelerede aiim devam edio.Helal olsun bize hakaret yukseldikce biz daha cok yabanci yalakasi oluyoz.Ne Mutlu Turkum Diyene.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ücra ~ 8 yıl önce
Gel deseler birak f/o acil cikis kapisi mentesesi olmayi bile kabul edecek adamlar konusmus yine. Sag koltuk hayallerinizde kalsin siz 27 F e devam. Flaplari izlersiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bekleyin gelioruz ~ 8 yıl önce
gurbetde bizlerde uyandik artik. kredi imkani kolay oldugu icin avrupada ATPL yapma imkani cok kolay. Suan türkiyede pilot ihtiyaci var diye avrupadaki pilot okullari sürekli türk ögrencileri davet edior. Facebookdaki gruplarda suana kadar 100 üzerinde türk ögrenci var, seneye türkiyeye gelmeye düsünüoruz, bizi kabul ederler umariz. yabancilarin yerine bizleri almalarini beklioruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 8 yıl önce
Evet sizi bekliyo TC nerde kaldi bunlar diye.dunyada ALLAH bilir binlercene issiz pilot varken uyandiniz yani? sizi uyaniklar sizi.
Teğmen ~ 8 yıl önce
Teğmen alın teğmen bırakın bu sivilleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bebet ~ 8 yıl önce
Türk vatandaşları girebiliyormu la tk ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eğitim sistemi ~ 8 yıl önce
Türkiyedeki okullarda 35 saat simülatör ve 15 saat uçak ile IFR eğitimi verildiği ve buralardan mezun olanların da iki gram ingilizceleri olmadan sadece soruları ezberleyerek pilot oldukları sürece boşta gezen pilot olması çok normal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cezmi ~ 8 yıl önce
Yıllardır fsx de uçuyorum. Bana sınav uygulanması zoruma gidiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000