29 Mayıs 2014, Perşembe 11:48:53

THY'DEN PİLOT ADAYLARINA DUYURU

Türk Hava Yolları, yetiştirmek üzere pilot adayları aradığını duyurdu.
  • bende renk körlüğü var ama bazen renk testlerinde başarılı olabliyorum ve pilot olmayı çok istıyorum bi çaresi yok mudur acaba?
  • Yesilkoy paxarinda tezgahim var,haftada 8000-9000 tl kaxaniyorum ama her seferinde ustumuzden gecen ucaklari gorunce bu isi birakayim pilot olayim diyorum..hadi hayirlisi
  • Ben de babam CHP ilçe başkanı olduğu için elendim.
  • Merhaba, İngilizcemi geliştirmedim. Üniversiteyi iyi bir şekilde bitirmeye çalışmadığım gibi THYnin pilotluk alım süreci ile ilgili de doğru düzgün bir araştırma yapmadım. Pilotluğun nasıl bir meslek olduğuna dair de bir fikrim yok ama bahsedilen maaşları veriyorlarsa ben de başvuracağım. Başarısız olursam da buradan olumsuz yorumlar atmaya devam edeceğim. Seçim senin THY.
  • Mesai saatlerinde burada oturup yorum yazan arkadaşlar pilotların maaşlarına kafayı takmışlar ama daha kendileri aldıkları maaşları haketmiyorlar. Ben şu an işsiz olduğum için yorum yazmakta serbestim size de tavsiye ederim. Son bir sorum daha olacak Airport haber adını ne zaman THYhaber olarak değiştirecek? İyi günler.
  • Şurada yazılan yorumları görünce üzülüyorum. Yok yönetici pozisyonundayım yok zaten iyi kazanıyorum, yok arabam var vs. Benim gibi gökyüzü sevdalıları pilot olmaya çalışırken millet neler peşinde. Lütfen benim gibi havacılık sevdalılarının önünü kapatmayın. Bu sektörün gönülden sevenlere isteyenlere ihtiyacı var. Siz yaşınızı almışınız ununuzu eleyip sedan arabaya asmışsınız. bırakın bizim gibi yeni mezun gencecik zihinler havacı olsun. Düşün bu sektörün yakasından. Küçükkene uçağa binmiştim hep içimde kaldı pilotluk. Sedan arabam olmasın bi boing uçurayım yeter. çesna da olur yeter ki uçsun... Düşündükçe içleniyorum....
  • Mülakat ile ilgili atıp tutan arkadaşları anlayamıyorum. Son mülakatta ben kapıda duran görevliye Rizeli oldugumu soyledim, mülakatı geçtim. Malesef daha sonra lise mezunu olduğumu farkettikleri için memurluk teklif ettiler. Onu da ben değerlendirmek istemedim. Şu anda flight simulatorda kontrol görevlisi olarak fena para kazanmıyorum. Bu süreçte başarılı olamayan arkadaşlara tavsiye ederim.
  • Arkadaslar hala ne kadar maaş alındığı konusuluyor.. Ben eski işimde yönetici pozisyonundaydım, aldığım maaş da Allah'a çok şükür iyiydi. Ama ben insan değil uçak yönetmek istedim. Para değil sorumluluk almak istedim. Herşey dışardan güzel görünüyor fakat uçağınıza bird atak oldugunda salihkaptan gibi hudson a uçak indirebilecek misiniz ????
  • Ben de sürece başvuranlardanım ve merak ettiğim bir iki şey var. Cevaplayacaklara şimdiden teşekkürler. Öncelikle herkes zor olduğundan felan bahsetmiş felan da sonuç olarak haftada maks 20 saat sanirim uçuş saati oluyor. Benim merak ettiğim yurtdışı yatıları haftada kaç gün oluyor bir de otel kalitesi ne durumda oluyor. bunun dışında gezmek için yeterli vakit bulunuyor mu? Bir de üniformayla alışveriş merkezlerinde dolaşılamayacğını duydum da bunun doğru olup olmadığını öğrenmek istiyorum.
  • Merhabalar, Ben de tartışmaya eczaneci arkadaşları temsilen katılıyorum. Pilotluk eczaneciliğe çok benziyor. Neden eczacılık mezunları bu sürece alınmıyor? Alınma ihtimali var mı? Ona göre yeni vergi dönemi gelmeden eczanemi kapatıp pilotluğa başvuracağım. Net bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Türk Hava Yolları, yetiştirmek üzere pilot adayları aradığını duyurdu.

Pilot adaylarına ilişkin bir de tanıtm videosu hazırlayan THY, birçok bölümden aday başvurularını da kabul edeceğini açıklayarak yüksek hayat standartları vaadinde bulundu.

Türk Hava Yolları, aradığı adaylar için hazırladığı tanıtım videosunda bünyesinde görev yapan pilotların görüşlerine de başvurarak pilotluğun ilgi çekici yanlarına vurgu yaptı.

İşte THY'nin pilot adaylarına yaptığı duyuru:

THY'DEN PİLOT ADAYLARINA DUYURU

Yorumlar Tüm Yorumlar (111)

acil cevap ~ 8 yıl önce
bende renk körlüğü var ama bazen renk testlerinde başarılı olabliyorum ve pilot olmayı çok istıyorum bi çaresi yok mudur acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yesilkoy paxarinda tezgahim var,haftada 8000-9000 tl kaxaniyorum ama her seferinde ustumuzden gecen ucaklari gorunce bu isi birakayim pilot olayim diyorum..hadi hayirlisi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pazarciya ~ 10 yıl önce
pazarci kardes, "pilot olayim" denince pilot olunmuyor.. sutyen takip satislarina devam et sen
TUAF ~ 10 yıl önce
Ben de babam CHP ilçe başkanı olduğu için elendim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boş bardak ~ 10 yıl önce
Merhaba, İngilizcemi geliştirmedim. Üniversiteyi iyi bir şekilde bitirmeye çalışmadığım gibi THYnin pilotluk alım süreci ile ilgili de doğru düzgün bir araştırma yapmadım. Pilotluğun nasıl bir meslek olduğuna dair de bir fikrim yok ama bahsedilen maaşları veriyorlarsa ben de başvuracağım. Başarısız olursam da buradan olumsuz yorumlar atmaya devam edeceğim. Seçim senin THY.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tatavayapmayın ~ 10 yıl önce
Mesai saatlerinde burada oturup yorum yazan arkadaşlar pilotların maaşlarına kafayı takmışlar ama daha kendileri aldıkları maaşları haketmiyorlar. Ben şu an işsiz olduğum için yorum yazmakta serbestim size de tavsiye ederim. Son bir sorum daha olacak Airport haber adını ne zaman THYhaber olarak değiştirecek? İyi günler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen ~ 10 yıl önce
sana aynen katılıyorum dost.
Kaan ~ 10 yıl önce
Şurada yazılan yorumları görünce üzülüyorum. Yok yönetici pozisyonundayım yok zaten iyi kazanıyorum, yok arabam var vs. Benim gibi gökyüzü sevdalıları pilot olmaya çalışırken millet neler peşinde. Lütfen benim gibi havacılık sevdalılarının önünü kapatmayın. Bu sektörün gönülden sevenlere isteyenlere ihtiyacı var. Siz yaşınızı almışınız ununuzu eleyip sedan arabaya asmışsınız. bırakın bizim gibi yeni mezun gencecik zihinler havacı olsun. Düşün bu sektörün yakasından. Küçükkene uçağa binmiştim hep içimde kaldı pilotluk. Sedan arabam olmasın bi boing uçurayım yeter. çesna da olur yeter ki uçsun... Düşündükçe içleniyorum....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
apachejunction ~ 10 yıl önce
Mülakat ile ilgili atıp tutan arkadaşları anlayamıyorum. Son mülakatta ben kapıda duran görevliye Rizeli oldugumu soyledim, mülakatı geçtim. Malesef daha sonra lise mezunu olduğumu farkettikleri için memurluk teklif ettiler. Onu da ben değerlendirmek istemedim. Şu anda flight simulatorda kontrol görevlisi olarak fena para kazanmıyorum. Bu süreçte başarılı olamayan arkadaşlara tavsiye ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Captain Sully ~ 10 yıl önce
Arkadaslar hala ne kadar maaş alındığı konusuluyor.. Ben eski işimde yönetici pozisyonundaydım, aldığım maaş da Allah'a çok şükür iyiydi. Ama ben insan değil uçak yönetmek istedim. Para değil sorumluluk almak istedim. Herşey dışardan güzel görünüyor fakat uçağınıza bird atak oldugunda salihkaptan gibi hudson a uçak indirebilecek misiniz ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Captain Sully e ~ 10 yıl önce
bizimkiler meydanı bulamıyor daha,ingilizce tarzanca gibi..ne Hudson nehri yaaa...pisti tuttursunlar yeterli
Yselim ~ 10 yıl önce
Ben de sürece başvuranlardanım ve merak ettiğim bir iki şey var. Cevaplayacaklara şimdiden teşekkürler. Öncelikle herkes zor olduğundan felan bahsetmiş felan da sonuç olarak haftada maks 20 saat sanirim uçuş saati oluyor. Benim merak ettiğim yurtdışı yatıları haftada kaç gün oluyor bir de otel kalitesi ne durumda oluyor. bunun dışında gezmek için yeterli vakit bulunuyor mu? Bir de üniformayla alışveriş merkezlerinde dolaşılamayacğını duydum da bunun doğru olup olmadığını öğrenmek istiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Merhabalar, Ben de tartışmaya eczaneci arkadaşları temsilen katılıyorum. Pilotluk eczaneciliğe çok benziyor. Neden eczacılık mezunları bu sürece alınmıyor? Alınma ihtimali var mı? Ona göre yeni vergi dönemi gelmeden eczanemi kapatıp pilotluğa başvuracağım. Net bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000