03 Temmuz 2009, Cuma 20:11:48

THY'DEN PETROL OFİSİNİ ŞOK EDECEK KARAR

Türk Hava Yolları, Koç Holding’e bağlı petrol şirketi Opet ile uçak yakıtı sağlayacak yeni bir şirket kurmak üzere görüşmeler sürdürüyor.
  • Devlet bir taraftan özelleşme yapıyor diğer taraftan Doğan Grubunu zora sokmak için kendi eliyle başka bir firmayı ortaya çıkarıyor.Opet yıllardır yapamadığını hem de devlet vasıtasıyla gerçekleştirecek şimdi THY ile ortek sonra yok pahasına Opete verilecek bir şirket kuruluyor.Yazık bu milletin vergilerine.
  • Yandaş medyanın intikamı galiba. Arap petrolllerine verseydiniz daha iyi olurdu.
  • lale akıllı bi şeyler yaz da bizde yararlanalım.ona buna dalma derin gelebilir.cin alide insan geçindiriyor senin thy n de atıp tutmak kolay iş. yanlış yetişmiş elemanlarını o kadar üzerine yatırım yapıp sola kaptırmamakta......yazık değilmi bu milletin vergilerine....
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Eyvah "Cin Ali"m, senin "cici baba"n duymasın bu haberi. Küplere fena binecek valla. Daha Ray Sigorta hezimetinin üstü kapanmamışken, şimdi POAŞ kanadından gol yemek... Ama sen de böyle kampanyalar düzenlersen, millete pompadan mil dağıtırsan, THY de işte böyle pompalar "yeni şirket"i. Şirket kurulsun, işler rayına otursun, o zaman "boynuzlu holding"e de yol verilir, tıpkı Setur'da olduğu gibi. Eee, bu işler köprü misali, geçinceye kadar senin "cici baba"n bile dayıdır. Ama geçtikten sonra, kimsenin boynuzuna bakmazlar valla... :)
  • Aydın doğan grubundan mantalite olarak farkı ne acaba adam gibi bir şirket kurabilselerdi tammamm hak verirdim şimdi ha alinin külahı veliye ha velinin külahı aliye

Halen filosundaki uçakların yakıtını Petrol Ofisi’nden temin eden Türk Hava Yolları, kendi yakıt şirketini kurmak için kolları sıvadı. THY’nin bu alandaki ortağı ise Koç grubu.

Koç Holding bünyesindeki Opet ile uçak yakıtı sağlayacak yeni bir şirket kurmak için görüşmelere başlayan Türk Hava Yolları, bu sayede çok önemli bir gideri de azaltmış olacak.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıl petrolün varil fiyatı 150 doların üzerine çıkmış, petrolün hava şirketlerinin gider kalemindeki yeri yüzde 35-40’lara dayanmıştı. Türk Hava Yolları da bu kış petrol giderinin yüzde 10’un hedge etmişti.

Türk Hava Yolları’nın bu kararı dev müşterisini kaybeden Petrol Ofisi’ni nasıl etkileyeceği ise merakla bekleniyor.

©AirportHaber.com

UYARI

THY'DEN PETROL OFİSİNİ ŞOK EDECEK KARAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
Devlet bir taraftan özelleşme yapıyor diğer taraftan Doğan Grubunu zora sokmak için kendi eliyle başka bir firmayı ortaya çıkarıyor.Opet yıllardır yapamadığını hem de devlet vasıtasıyla gerçekleştirecek şimdi THY ile ortek sonra yok pahasına Opete verilecek bir şirket kuruluyor.Yazık bu milletin vergilerine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yandaş medyanın intikamı galiba. Arap petrolllerine verseydiniz daha iyi olurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
lale akıllı bi şeyler yaz da bizde yararlanalım.ona buna dalma derin gelebilir.cin alide insan geçindiriyor senin thy n de atıp tutmak kolay iş. yanlış yetişmiş elemanlarını o kadar üzerine yatırım yapıp sola kaptırmamakta......yazık değilmi bu milletin vergilerine....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Eyvah "Cin Ali"m, senin "cici baba"n duymasın bu haberi. Küplere fena binecek valla. Daha Ray Sigorta hezimetinin üstü kapanmamışken, şimdi POAŞ kanadından gol yemek... Ama sen de böyle kampanyalar düzenlersen, millete pompadan mil dağıtırsan, THY de işte böyle pompalar "yeni şirket"i. Şirket kurulsun, işler rayına otursun, o zaman "boynuzlu holding"e de yol verilir, tıpkı Setur'da olduğu gibi. Eee, bu işler köprü misali, geçinceye kadar senin "cici baba"n bile dayıdır. Ama geçtikten sonra, kimsenin boynuzuna bakmazlar valla... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Aydın doğan grubundan mantalite olarak farkı ne acaba adam gibi bir şirket kurabilselerdi tammamm hak verirdim şimdi ha alinin külahı veliye ha velinin külahı aliye

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000