16 Ağustos 2016, Salı 09:38:01

THY'den Pakistan jesti

Türk Hava Yolları'nın (THY), İstanbul-Lahor seferini düzenleyen uçağında "Pakistan Bağımsızlık Günü" dolayısıyla yolculara Türkiye-Pakistan rozetleri dağıtıldı ve yolculuk esnasında iki ülke kardeşliğine vurgu yapılan kutlama anonsu yapıldı.
  • Pakistan her daim turkiyenin yaninda yer alan bir ulkedir..her turlu zorluğa ve yokluğa rağmen atom bombasini yapabilmiş ve komşusu hindistana gözdaği vrrmiştir ki hindistanda da nukleer bomba vardir..thy nin bu jestleri çok yerinde olmuştur.. bunlar iki ulkenin dostluklarinin ilerlemesini sağlar
  • Eyalet koordinatoru de ne arkadas... Sevgili airport haber editorleri Allah askina hala mi ogrenemediniz Tk daki unvanlari.. Sacma sacma uydurmayin.. Memur mu sef mi mudur mu bu arkadas.. Nereden cikti koordinator
  • Thyninmi bussinens classlari onlr
  • Güzel Uygulama , Bizde olsa sür manşetten verilirdi haber
  • THY de hala fetocu var mi?Bu zat fetocu degil mi? THY niye hala tutmaya calisiyor bunlari
  • Darisi bizim kendi Cumhuriyet bayramlarimiza. Sadece bir anons degil yolculara bayrak ve Ulu Önder Mustafa Kemal Ataturk' un rozeti dagitilsin! Once kendi ulkemize ve degerlerimize hakkini vermek lazim! Obur turlu dostlar alisveriste gorsun. Baska da bir sey degil!

Türk Hava Yolları'nın (THY), İstanbul-Lahor seferini düzenleyen uçağında "Pakistan Bağımsızlık Günü" dolayısıyla yolculara Türkiye-Pakistan rozetleri dağıtıldı ve yolculuk esnasında iki ülke kardeşliğine vurgu yapılan kutlama anonsu yapıldı.

THY'nin önceki akşam İstanbul'dan Pakistan'ın Pencap eyaletinin başkenti Lahor'a sefer düzenleyen uçağı renkli görüntülere sahne oldu. Uçağın havalanmasından kısa süre sonra, 14 Ağustos Pakistan Bağımsızlık Günü dolayısıyla kutlama anonsu yapıldı. Anonsu sürprizle karşılayan yolcular ise alkışlarla memnuniyetlerini ortaya koydular.

Bundan kısa süre sonra da yolculara Pakistan-Türkiye bayraklı rozet ve lokum dağıtıldı. Kimi ailelerin rozetleri bebeklerinin elbisesine taktıkları ve yolcuların uygulamadan hoşnut kaldıkları görüldü.

THY Pencap Eyaleti Koordinatörü Besim Perolli, uçakta AA muhabirine yaptığı açıklamada, söz konusu uygulamanın yolcularda karşılık bulmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Amacımız iki ülke arasındaki dostluğu pekiştirmek ve Pakistan Bağımsızlık Günü dolayısıyla yolcularımıza bir jest yapmaktı" dedi.

Öte yandan, Lahor'a atanan Başkonsolos Serdar Deniz'in de bulunduğu uçakta kendisine yeni görevi dolayısıyla uçak kapısında çiçek takdim edildi. Deniz'i uçaktan inişinde Lahor polisini eğitmekle görevli Türk emniyet amirleri ve bazı diğer yetkililer karşıladı. 









THY'den Pakistan jesti

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

camarothy ~ 8 yıl önce
Pakistan her daim turkiyenin yaninda yer alan bir ulkedir..her turlu zorluğa ve yokluğa rağmen atom bombasini yapabilmiş ve komşusu hindistana gözdaği vrrmiştir ki hindistanda da nukleer bomba vardir..thy nin bu jestleri çok yerinde olmuştur.. bunlar iki ulkenin dostluklarinin ilerlemesini sağlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atmayin ~ 8 yıl önce
Eyalet koordinatoru de ne arkadas... Sevgili airport haber editorleri Allah askina hala mi ogrenemediniz Tk daki unvanlari.. Sacma sacma uydurmayin.. Memur mu sef mi mudur mu bu arkadas.. Nereden cikti koordinator

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 8 yıl önce
Thyninmi bussinens classlari onlr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kiralık ~ 8 yıl önce
kiralık uçakların business ları
HELAL OLSUN ~ 8 yıl önce
Güzel Uygulama , Bizde olsa sür manşetten verilirdi haber

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pencap ~ 8 yıl önce
THY de hala fetocu var mi?Bu zat fetocu degil mi? THY niye hala tutmaya calisiyor bunlari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pencap'a gelsin ~ 8 yıl önce
Atma ziyaaaaaa :) Ne FETÖ'cüsü la, adam ezeli bir FETÖ düşmanı. Son zamanlarda, haklı davamızı sulandırmak için, bu tür asılsız çamur atanlar esas kripto FETÖ'cüler.
Thy ~ 8 yıl önce
De fetocu çok ama onlar giderse yanlarında aqp lileride görürür. Tk da uçak uçuracak adam kalmaz
Fet ~ 8 yıl önce
Thy deki fetöcüler temizlendimi yani şimdi...
Kameleon. ~ 8 yıl önce
Duruma gore Feto duruma gore Taip, Ataturk ......
kripto ~ 8 yıl önce
17-25 ten sonra asiri feto dusmani olanlar kripto fetocudur ve son zamanlarda bunlardan cok turedi dikkaaaat 17-25 oncesine bakmak lazim sisssst ziyaaaaa
29 Ekim 1920 / 30 Agustos- 23 Nisan ~ 8 yıl önce
Darisi bizim kendi Cumhuriyet bayramlarimiza. Sadece bir anons degil yolculara bayrak ve Ulu Önder Mustafa Kemal Ataturk' un rozeti dagitilsin! Once kendi ulkemize ve degerlerimize hakkini vermek lazim! Obur turlu dostlar alisveriste gorsun. Baska da bir sey degil!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
el cevab ~ 8 yıl önce
Think Global, act local.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000