07 Haziran 2013, Cuma 09:34:23

THY'DEN ÖZELLEŞTİRME AÇIKLAMASI

Türk Hava Yolları (THY), Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun THY sermayesindeki kamu payının özelleştirilmesi sürecine yönelik belirlenmiş bir kararının bulunmadığını bildirdi.
  • danışmanlık hizmet alımı mı yapılacakmış, kriterleri nelerdir, işten attıklarınızdan birisiyim, bana verin şu işi de yolumuzu bulalım, valla ekonomiden iyi anlarım. süreci iyi yönetirim hem size de yandaşlık yaparım bi sakal atarsınız artık değil mi. çapulcu değilim, alkol kullanmam, taksim e de gitmem, sizi en iyi şekilde borsada temsil ederim ve de danışmanlık yaparım. 305 i de sevmem nankördür onlar, grevciler de, yaşasın thy yaşasın hamdi baba, temel amca. türkiye sizinle gurur duyuyor.
  • THY niye ozellessin? Yandaslara bu kadar balli kac tane kapi bulunacak? Memurluk desen, oyle veya boyle sinavlari var, yer degistirmesi var, maasi da THY ile karsilastirilamaz. Bir yandan da halka acik, istedigin gibi devlet eliyle borsada ol, cok yuklu bir likiditeyi yonet. Anlayacaginiz THY, iktidarin ekonomik duzeninde hem mikro (yandaslara is bulma) hem makro (buyuk likiditeyi yonetme, havacilik pazarini elinde tutma) bakimindan onemlidir. Bir de cok guzel propoganda araci... Daha ne olsun? Butun iktisadi kuruluslar ozellesir, orman ve sahiller satilir ama THY ozellesmez.
  • kendileri istediler hamdi bey cook hakli.. alin size sevkat alin size garip bir zam alin size rev 3.. 7 bos, bir cift bos degistirilebilir. haftalik 36 saat er lar 24 saat dinlenme . bize guluyordunuz bizler size ise ancak Allah yardimciniz olsuuuun diyoruz... kolay gelsin ucucular sizi..
  • Hayırlı rev 3 ler...müstehakdır thy kabin ve kokpite...
  • rev 3 lerinizi gule gule kullanin!!!!! cooook guldum yaa 15 bacak ucun insallahhh!!!alin size ozellestirme!!! parasi ile degil mi!! aldiniz cakma zamlarinizida!!! ha ha ha
  • Tüh, yanıma külahımı almayı unutmuşum ama olsun..görürsem söylerim.

THY'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında şunlar kaydedildi:

"Sermayesindeki yüzde 49,12 oranındaki kamu payı Özelleştirme kapsam ve programında bulunan Türk Hava Yolları AO, Türk Ticaret Kanunu, SPK ve ilgili mevzuata göre ticari faaliyet gösteren bir özel hukuk tüzel kişisidir. THY sermayesinde bulunan kamu payının Özelleştirme çalışmalannda idaremize yardımcı olmak üzere danışmanlık hizmeti alımına ilişkin yapılan Danışmanlık Hizmet Alım Sözleşmesi 03.03.2013 tarihinde sona ermiştir.

4046 sayılı Özelleştirme uygulamaları hakkında kanun ve ilgili mevzuat uyarınca danışmanlık hizmeti alımı çerçevesinde, THY sermayesindeki kamu payı ile ilgili olarak idareye yardımcı olmak üzere, THY, bağlı ortaklık ve iştiraklerinin idari, Mali, hukuki durumlarının, maliyet yapılarının analizi, operasyonel performanslarının belirlenmesi, büyüme stratejilerinin, gelişiminin ve faaliyetlerinin izlenmesi, değerlendirilmesi, raporlanması ve gerektiğinde Özelleştirme stratejilerinin belirlenmesine yardımcı olmak üzere havayolu sektörüne yönelik teknik bilgi ve tecrübe birikimini haiz bir danışmandan danışmanlık hizmeti alınması planlanmaktadır.Bu aşamada, Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun THY sermayesindeki kamu payının özelleştirilmesi sürecine yönelik belirlenmiş bir karar bulunmamaktadır."

THY'DEN ÖZELLEŞTİRME AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

hizmet alımı ~ 11 yıl önce
danışmanlık hizmet alımı mı yapılacakmış, kriterleri nelerdir, işten attıklarınızdan birisiyim, bana verin şu işi de yolumuzu bulalım, valla ekonomiden iyi anlarım. süreci iyi yönetirim hem size de yandaşlık yaparım bi sakal atarsınız artık değil mi. çapulcu değilim, alkol kullanmam, taksim e de gitmem, sizi en iyi şekilde borsada temsil ederim ve de danışmanlık yaparım. 305 i de sevmem nankördür onlar, grevciler de, yaşasın thy yaşasın hamdi baba, temel amca. türkiye sizinle gurur duyuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Niye ozellessin? ~ 11 yıl önce
THY niye ozellessin? Yandaslara bu kadar balli kac tane kapi bulunacak? Memurluk desen, oyle veya boyle sinavlari var, yer degistirmesi var, maasi da THY ile karsilastirilamaz. Bir yandan da halka acik, istedigin gibi devlet eliyle borsada ol, cok yuklu bir likiditeyi yonet. Anlayacaginiz THY, iktidarin ekonomik duzeninde hem mikro (yandaslara is bulma) hem makro (buyuk likiditeyi yonetme, havacilik pazarini elinde tutma) bakimindan onemlidir. Bir de cok guzel propoganda araci... Daha ne olsun? Butun iktisadi kuruluslar ozellesir, orman ve sahiller satilir ama THY ozellesmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rev 3 ~ 11 yıl önce
kendileri istediler hamdi bey cook hakli.. alin size sevkat alin size garip bir zam alin size rev 3.. 7 bos, bir cift bos degistirilebilir. haftalik 36 saat er lar 24 saat dinlenme . bize guluyordunuz bizler size ise ancak Allah yardimciniz olsuuuun diyoruz... kolay gelsin ucucular sizi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saol ~ 11 yıl önce
saol sizde artık kendinize yeni bir iş bulmuşsunuzdur malum maaş alamıyor kuduruyorsunuz atilay amcanızda doyuramıyor sizi bırakın artık thy yi rev3 ü masa başı bi iş bakın :D
Km ~ 11 yıl önce
Hayırlı rev 3 ler...müstehakdır thy kabin ve kokpite...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hadi be ~ 11 yıl önce
rev 3 lerinizi gule gule kullanin!!!!! cooook guldum yaa 15 bacak ucun insallahhh!!!alin size ozellestirme!!! parasi ile degil mi!! aldiniz cakma zamlarinizida!!! ha ha ha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sahte grevci:) ~ 11 yıl önce
bunun adına ters piskoloji derler dun gece yatan parayı görünce eylemciler coştu bi taraftan nasıl geçinicez nasıl borçları ödicez die kara kara düşünüyorlar bi taraftanda bize nispet yapıolar :D gülermisin aglarmısın traji komedi :D
Sanalpilot ~ 11 yıl önce
Tüh, yanıma külahımı almayı unutmuşum ama olsun..görürsem söylerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000