14 Mayıs 2010, Cuma 09:57:01

THY'den ortaklık anlaşmasına adım

Türkiye ve Rusya arasında imzalanan anlaşmalar meyvesini vermeye başladı. Vizenin kalkmasıyla birlikte hava taşımacılığında artan talebin karşılanabilmesi için THY ile Aeroflot Havayollarının ortak şirket kurması tartışılıyor.
  • Rusya'nın vizeyı kaldırmaı sevindirici. Avrupa'da yaşıyan milyonlarca yurttaşımız var Rusya'da ne kadar var bilemiyorum. Avrupa'da yaşayan biri olarak ailemin vizesiz, istediği an beni gelip ziyaret etmesini isterim. Bir Romanya'lı ya da Bulgar elini kolunu sallıya sallıya Avrupa'da gezebiliyor biz vize kapılarında sürünüyoruz. Avrupa vizesi kalkmalıdır. Rusaya ile ortak havayolu bence yanlış. Onların işletme kültür ve anlayışları bizden çok farklı, yürümez.
  • amma uzatilip abartildi su vize olaylari.Gelismis medeni ulkelerin zaten hakkidir serbestce dolasma ozgurlugu. Daha nesi abartiliyor.Ha bide millette parami var sanki gezip gormeyede seviniyolar vize kalkmis diye anlayabilmis degilim.garip milletiz vesselam.
  • 30 GÜNLÜK VİZE UĞRUNA NÜKLEERİ RUSYAYA VERDİK HADİ HAYIRLISI !!!
  • Avrupa Avrupa diye dilimiz damagımız kurudu hangi Avrupa Allah aşkına bırakın !! Ne gördük , ikiyüzlülükten riyakarlıktan başka. Sonra nesi var bu Avrupanın kriter olarak orayı sayıyoruz? Başarı oraya göre,kriter oraya göre,insanlık oraya göre .Yok arkadaş artık Avrupa bundan sonra kriter olarak Türkiyeyi örnek alacak.Almazsada kendi bilir !
  • başarı olması için illa bir avrupa ülkesi mi olması gerekir.zamanla o da olur inşallah her şey sırayla.bizler istiyoruz da elin adamı bizi istiyormu bakalım.bildiğim kadarıyla AB tır şöförlerine vize için bir iyileştirme yapmıştı zamanla havayoluna da yapar.
  • Başarı da hangi başarı bu? Hangi Avrupa ülkesinden vize kalkmış?????
  • bildiğimiz gibi Aeroflot SkyTeam üyesi bizim milli havayolu şirketimiz ise Star Alliance üyesi eğer bir orta havayolu kurulur ise hangi ittifağa geçicek belli değil?aynı zamanda THY ile Aeroflot arasında CodeShore anlaşması imzalanması lazım ki bakınız THY nin hiç bir SkyTeam üyesi ile CodeShore anlaşması yok...hakkımıza hayırlısı diyorum..
  • Neden olmasın, bu hükümetin en başarılı olduğu konulardan biriside Vizelerin kaldırılması.. Çok değil bundan 5 yıl önce kıbrıs ve iran haricinde kapının dışarısına vize vardı türk vatandaşlarına şimdi seyahat şirketine gittiğinizde karşınıza türk vatandaşlarına vize uygulamayan en az 40 civarı ülke çıkar bu da güzel bir şey.. Bunun sonucunda Rusya ile ciddi bir yolcu sayısında artış olacak demektir. Türk-Rus ortak bir havayolu şirketi kurulması güzel olur thy ile sunexpress gibi.. r
Rusya Devlet Başkanı Dimitri Medvedev'in iki günlük Türkiye ziyareti, beyaz etten inşaata, turizmden havacılığa kadar birçok sektörü harekete geçirdi. Toplam 17 başlık altında imzanan anlaşmaların ardından, iki ülke arasındaki somut projeler konuşulmaya başlandı.

(Referans)
THY'den ortaklık anlaşmasına adım

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
Rusya'nın vizeyı kaldırmaı sevindirici. Avrupa'da yaşıyan milyonlarca yurttaşımız var Rusya'da ne kadar var bilemiyorum. Avrupa'da yaşayan biri olarak ailemin vizesiz, istediği an beni gelip ziyaret etmesini isterim. Bir Romanya'lı ya da Bulgar elini kolunu sallıya sallıya Avrupa'da gezebiliyor biz vize kapılarında sürünüyoruz. Avrupa vizesi kalkmalıdır. Rusaya ile ortak havayolu bence yanlış. Onların işletme kültür ve anlayışları bizden çok farklı, yürümez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
amma uzatilip abartildi su vize olaylari.Gelismis medeni ulkelerin zaten hakkidir serbestce dolasma ozgurlugu. Daha nesi abartiliyor.Ha bide millette parami var sanki gezip gormeyede seviniyolar vize kalkmis diye anlayabilmis degilim.garip milletiz vesselam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
30 GÜNLÜK VİZE UĞRUNA NÜKLEERİ RUSYAYA VERDİK HADİ HAYIRLISI !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Avrupa Avrupa diye dilimiz damagımız kurudu hangi Avrupa Allah aşkına bırakın !! Ne gördük , ikiyüzlülükten riyakarlıktan başka. Sonra nesi var bu Avrupanın kriter olarak orayı sayıyoruz? Başarı oraya göre,kriter oraya göre,insanlık oraya göre .Yok arkadaş artık Avrupa bundan sonra kriter olarak Türkiyeyi örnek alacak.Almazsada kendi bilir !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
başarı olması için illa bir avrupa ülkesi mi olması gerekir.zamanla o da olur inşallah her şey sırayla.bizler istiyoruz da elin adamı bizi istiyormu bakalım.bildiğim kadarıyla AB tır şöförlerine vize için bir iyileştirme yapmıştı zamanla havayoluna da yapar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Başarı da hangi başarı bu? Hangi Avrupa ülkesinden vize kalkmış?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bildiğimiz gibi Aeroflot SkyTeam üyesi bizim milli havayolu şirketimiz ise Star Alliance üyesi eğer bir orta havayolu kurulur ise hangi ittifağa geçicek belli değil?aynı zamanda THY ile Aeroflot arasında CodeShore anlaşması imzalanması lazım ki bakınız THY nin hiç bir SkyTeam üyesi ile CodeShore anlaşması yok...hakkımıza hayırlısı diyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Neden olmasın, bu hükümetin en başarılı olduğu konulardan biriside Vizelerin kaldırılması.. Çok değil bundan 5 yıl önce kıbrıs ve iran haricinde kapının dışarısına vize vardı türk vatandaşlarına şimdi seyahat şirketine gittiğinizde karşınıza türk vatandaşlarına vize uygulamayan en az 40 civarı ülke çıkar bu da güzel bir şey.. Bunun sonucunda Rusya ile ciddi bir yolcu sayısında artış olacak demektir. Türk-Rus ortak bir havayolu şirketi kurulması güzel olur thy ile sunexpress gibi.. r

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000