04 Mayıs 2017, Perşembe 16:11:03

THY'den ortak uçuş anlaşması

Türk Hava Yolları ve Middle East Airlines arasında kod paylaşımı anlaşması imzalandı.
  • Birakin bu avrupayi. Avrupa bir sey degil fakat kedi fareile oynadigi gibi En buyuk turkiye bu Allahin indindede boyledir Dunyadada boyledir, Bizimle ograsanlar sonu husrandir , bunu bilsinler, hazreti nuhun torunlariyiz, ve Buyuk turkiye Gururluyuz, Amerikali bir siyasetci. Soyle bir laf sarf etti Eger turkiye avrupa birligine girerse. Turkiye icin bir felaket olur, ve turkiye kendikendine yeten bir ulkedir , bunu ben Usa duydum ben 6. Ay turkiyedeyim 6 USA. Yasiyorum, dudugumu yaziyorum, saygilar sunuyorum,
  • MEA(middle east airlines) çok fazla yere uçan bi havayolu değil ve transit yolcu diye bi tâbirleri Yok. THY'nin MEA'ya ihtiyacı Yok ama ortak uçuş anlaşmasıyla MEA'nın yolcusunu MEA'nın uçamadığı destinasyonlara götürecek. Tek taraflı büyük kazanç olacak yine. Yani adamın gidemeyip senin gidebildiğin yere o adamı götürüyosun ve bundan sana da pay veriliyor. Kısaca Thy yine transit yolcu kazanmış oldu. Bu arada MEA'yı da küçümsememek gerek. Ortadoğu'da Lübnan'ın bayrak taşıyıcısı ve uçtuğu çoğu nokta hemen hemen Avrupadaki büyük şehirler. Beyrut'u da küçümsemeyelim. En basiti AirFrance'ın Beyrut'a günlük düzenli seferleri var ve çoğunu B-777 ile gerçekleştiriyorlar. Kazancı yüksek bir hat. Uçtuğunuz zaman Lübnan'ın diğer Arap ülkeleri gibi olmadığını çok iyi görürsünüz. Emniyetli uçuşlar herkese
  • Kurtulamayiz cunku bir ucu degenler var. kac ulkeye Ucuyor sayim genel mudur buraya aciklasin, Kendinden. Kucuklerle Boy olculmez kendinden buyuklerle boy olculur. Lutfen iyi. Dusunun?
  • Bizim gitmedigimiz ama Mea nin gittigi neresi varmis cok merak ettim. Kendi ayagimiza sikiyoruz...
  • ELAZIĞDAKİ KROM CEVHERİNİ UCUZA VERMESELER BARİ. SANAYİLEŞTİĞİMİZ ZAMAN BİZE DE LÂZIM OLACAK. İLK ÖNCE ELİMIZDEKİ CEVHERE DEĞERİNİ KAZANDIRALIM SONRA SATALIM. DEVLERLE YARIŞACAKSAK ELİMİZDEKİ CEVHERLERİ SAÇIP SAVURMAYALIM. SINIRLI KM2 DEKİ TOPRAĞIMIZI ÇOK IYI DEĞERLENDİRELİM
  • avrupa insanlara çelme takan bir geri kafalılıktır
  • Bırakın artık şu arapların peşini. Akıllanmadınız mı hala ?
  • Başarılı ve güçlü şirketler,güçlü Türkiye geliyor istemeselerde. Hazımsızları sorarsanız onlarda aynı,hep bildiğiniz hayır kafası işte.
  • Şu ortadoğu batagindan kurtaramayacaz kendimizi

Türk Hava Yolları ve Middle East Airlines arasında kod paylaşımı anlaşması imzalandı.

Lübnan’ın bayrak taşıyıcı havayolu Middle East Airlines (ME) ve Türk Hava Yolları (TK) bugün, Lübnan ve Türkiye arasındaki güzergâhlarda, iki havayolunun yolcularına daha fazla seyahat imkânı sağlayacağı bir kod paylaşımı anlaşmasına imza attı.
15 Mayıs 2017 itibariyle resmen yürürlüğe girecek anlaşma bugün, Middle East Airlines’ın Beyrut’taki Genel Yönetim Merkezi’nde gerçekleştirilen ve taraflardan üst düzey yetkililerin katıldığı törende, Middle East Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Mohamad A. El-Hout ve Türk Hava Yolları Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bilal Ekşi tarafından imzalandı.

Türk Hava Yolları ve Middle East Airlines arasındaki ticari işbirliğinin genişletilmesi hedeflenen kod paylaşımı anlaşması çerçevesinde her iki havayolunun, yolcularına Lübnan ve Türkiye arasında daha fazla seyahat seçeneği sunmaları amaçlanıyor.
Anlaşmaya göre iki havayolu şirketi arasında, Middle East Airlines’ın günde 2 sefer gerçekleştirdiği Beyrut – İstanbul v.v. hattı ile Türk Hava Yolları’nın günde 3 sefer icra ettiği İstanbul – Beyrut v.v. parkurunda karşılıklı olarak kod paylaşımı yapılabilecek.

MEA Yönetim Kurulu Başkanı Mohamad A. El-Hout, bu anlaşmanın Lübnan ile Türkiye arasındaki ekonomik işbirliğinin teşviki açısından önemli bir adım olduğunu vurgulayarak, her iki havayolunun yolcu ihtiyaçlarını daha efektif bir şekilde karşılama noktasında da mühim bir gelişme olduğunun altını çizdi. Bu anlaşmanın ayrıca, iki farklı havayolu ittifakının iki üye havayolu şirketi arasında imzalandığının önemine de değinen El-Hout; “Henüz imzalarını attığımız bu işbirliği, her iki bayrak taşıyıcının sefer icra etmedikleri şehirlere ulaşma potansiyeli anlamında da son derece faydalı olacak.” dedi.

İmzalanan anlaşma sayesinde iki ülke bayrak taşıyıcısının, yolcularına daha esnek seyahat olanaklarından yararlanma imkânını sunacaklarını belirten Türk Hava Yolları Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Bilal Ekşi; “Geliştirilen işbirliği ile her iki havayolu şirketinin uçuş ağlarını kullanarak yolcularımıza daha fazla seyahat olanağı sunmayı amaçlıyoruz. Ticari açıdan da taraflar için önemli ölçüde faydalı olacağına inandığım işbirliği çerçevesinde iki taşıyıcı da yolcularına, modern filoları ve gelişmiş hizmet seviyelerini tecrübe etme imkânını da sağlıyor olacaklar. Bu anlaşmayla birlikte, iki havayolu arasındaki olumlu ilişkilerin önümüzdeki süreçte daha da gelişeceği ve belirli ölçüde aşama kat edeceği inancındayım.” dedi.

THY'den ortak uçuş anlaşması

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Siyaset ~ 7 yıl önce
Birakin bu avrupayi. Avrupa bir sey degil fakat kedi fareile oynadigi gibi En buyuk turkiye bu Allahin indindede boyledir Dunyadada boyledir, Bizimle ograsanlar sonu husrandir , bunu bilsinler, hazreti nuhun torunlariyiz, ve Buyuk turkiye Gururluyuz, Amerikali bir siyasetci. Soyle bir laf sarf etti Eger turkiye avrupa birligine girerse. Turkiye icin bir felaket olur, ve turkiye kendikendine yeten bir ulkedir , bunu ben Usa duydum ben 6. Ay turkiyedeyim 6 USA. Yasiyorum, dudugumu yaziyorum, saygilar sunuyorum,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk lovers ~ 7 yıl önce
MEA(middle east airlines) çok fazla yere uçan bi havayolu değil ve transit yolcu diye bi tâbirleri Yok. THY'nin MEA'ya ihtiyacı Yok ama ortak uçuş anlaşmasıyla MEA'nın yolcusunu MEA'nın uçamadığı destinasyonlara götürecek. Tek taraflı büyük kazanç olacak yine. Yani adamın gidemeyip senin gidebildiğin yere o adamı götürüyosun ve bundan sana da pay veriliyor. Kısaca Thy yine transit yolcu kazanmış oldu. Bu arada MEA'yı da küçümsememek gerek. Ortadoğu'da Lübnan'ın bayrak taşıyıcısı ve uçtuğu çoğu nokta hemen hemen Avrupadaki büyük şehirler. Beyrut'u da küçümsemeyelim. En basiti AirFrance'ın Beyrut'a günlük düzenli seferleri var ve çoğunu B-777 ile gerçekleştiriyorlar. Kazancı yüksek bir hat. Uçtuğunuz zaman Lübnan'ın diğer Arap ülkeleri gibi olmadığını çok iyi görürsünüz. Emniyetli uçuşlar herkese

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogru ~ 7 yıl önce
Kurtulamayiz cunku bir ucu degenler var. kac ulkeye Ucuyor sayim genel mudur buraya aciklasin, Kendinden. Kucuklerle Boy olculmez kendinden buyuklerle boy olculur. Lutfen iyi. Dusunun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 7 yıl önce
Bizim gitmedigimiz ama Mea nin gittigi neresi varmis cok merak ettim. Kendi ayagimiza sikiyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KROM MADENİ ~ 7 yıl önce
ELAZIĞDAKİ KROM CEVHERİNİ UCUZA VERMESELER BARİ. SANAYİLEŞTİĞİMİZ ZAMAN BİZE DE LÂZIM OLACAK. İLK ÖNCE ELİMIZDEKİ CEVHERE DEĞERİNİ KAZANDIRALIM SONRA SATALIM. DEVLERLE YARIŞACAKSAK ELİMİZDEKİ CEVHERLERİ SAÇIP SAVURMAYALIM. SINIRLI KM2 DEKİ TOPRAĞIMIZI ÇOK IYI DEĞERLENDİRELİM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
klozet kemal ~ 7 yıl önce
avrupa insanlara çelme takan bir geri kafalılıktır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hey Allahım ~ 7 yıl önce
Bırakın artık şu arapların peşini. Akıllanmadınız mı hala ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrix ~ 7 yıl önce
Başarılı ve güçlü şirketler,güçlü Türkiye geliyor istemeselerde. Hazımsızları sorarsanız onlarda aynı,hep bildiğiniz hayır kafası işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hahhhh ~ 7 yıl önce
Şu ortadoğu batagindan kurtaramayacaz kendimizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000