21 Nisan 2016, Perşembe 10:07:52

THY'den ortak uçuş anlaşması

Türk Hava Yolları ve Cezayir’in bayrak taşıyıcı havayolu Air Algérie (AH), Cezayir ve Türkiye arasındaki güzergâhlarda iki havayolunun müşterilerine daha fazla seyahat imkânı sağlayacak bir kod paylaşım anlaşmasına imza attılar.
  • artık thy nin büyüklügüyle herkez sıraya girmiş durumda daha da büyücez evelallah
  • Artık doğulu gençler gibi cezayirli gençlerde Taksim'e daha kolay gelir gider. Mis gibi olmuş. Bravo.
  • Cezayir ile hala vize var galiba.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Türk Hava Yolları ve Cezayir’in bayrak taşıyıcı havayolu Air Algérie (AH), Cezayir ve Türkiye arasındaki güzergâhlarda iki havayolunun müşterilerine daha fazla seyahat imkânı sağlayacak bir kod paylaşım anlaşmasına imza attılar. Anlaşma 15 Mayıs 2016 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek.

İmza töreni Cezayir’de gerçekleşti. Söz konusu anlaşma, her iki havayolunun Genel Müdürleri Mohamed Abdou Bouderbala ve Doç .Dr. Temel Kotil tarafından resmi makamlar huzurunda imzalandı.

Yeni imzalanan Kod Paylaşımı Anlaşması, iki havayolu şirketi arasındaki ticari işbirliğini genişletmeyi hedefliyor. Aynı zamanda, her iki havayolunun yolcularına Cezayir ve Türkiye arasında daha fazla seyahat seçenekleri sunacak.

Anlaşma şartlarına göre, Air Algérie ve Türk Hava Yolları birbirlerinin İstanbul – Cezayir v.v. ve İstanbul - Konstantin v.v. arasındaki uçuşlarına kod koyabilecektir. Ek olarak, Air Algérie; Türk Hava Yollarının İstanbul – Oran v.v. ve İstanbul – Tlemsan v.v. ile İstanbul – Batna v.v arasında gerçekleştirdiği seferlere kendi kodunu koyacaktır. Türk Havayolları ise Air Algérie’nin Cezayir - Sabiha Gökçen v.v., Oran - Sabiha Gökçen v.v.ile Annaba – İstanbul v.v. hatlarında gerçekleştirdiği seferlere kendi kodunu koyacak.

Bahse konu anlaşma, önümüzdeki süreçte iki ülke ötesindeki noktalar için de kod konulmasına imkân sağlayabilecek.

Mohamed Abdou Bouderbala Türk Hava Yolları gibi hızla büyüyen ve yaygın uçuş ağına sahip bir havayolu ile kurulan ticari ortaklıktan büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Bouderbala Air Algérie’nin ilk Codeshare Anlaşmasını akdetmekten memnun olduklarını ve bu başarının kendileri için önemli bir tecrübe olduğunu vurguladı.

Bouderbala ayrıca, bu anlaşmanın iki havayolu için de verimli olacağından ve çok yakında genişletileceğinden emin olduğunu ifade etti.

Temel Kotil ise;  'Her iki havayolunun uçuş ağları kapsamında yolcuların seyahat imkânlarını maksimize edecek bir Kod Paylaşımı Anlaşması anlaşması imzalayarak Ortaklığımızı geliştirmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Türk Havayolları olarak, İstanbul’dan Cezayir’in beş farklı şehrine tarifeli sefer düzenlemekteyiz ve iki kardeş toplum arasında önemli köprüler kurabilmek için karşılıklı işbirliği ile yapılan bu hizmetlerle elimizden gelenin en iyisini yapmaktayız. Türk Hava Yolları olarak, Air Algérie’nin ilk Codeshare partneri olmaktan onur duyuyoruz ve bu ortaklığın iki ülke arasında hızla gelişen ilişkiler bakımından, her iki havayoluna da büyük fayda sağlayacağına inanıyoruz ” açıklamasında bulundu.

THY'den ortak uçuş anlaşması

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

urfair ~ 8 yıl önce
artık thy nin büyüklügüyle herkez sıraya girmiş durumda daha da büyücez evelallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atma ~ 8 yıl önce
Sikiysa Amerca da codesharing yapsin
Himm ~ 8 yıl önce
Bende odulu Harvard verdi sandim
Ohhh ~ 8 yıl önce
Artık doğulu gençler gibi cezayirli gençlerde Taksim'e daha kolay gelir gider. Mis gibi olmuş. Bravo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
jjjj ~ 8 yıl önce
Cezayir ile hala vize var galiba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
medjai ~ 8 yıl önce
var, evet.
Prag ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000