19 Şubat 2016, Cuma 13:02:48

THY'den ortak uçuş anlaşması

Türk Hava Yolları (TK) ile Royal Brunei Havayolları (BI) arasında, Dubai aktarmalı olarak İstanbul ile Bandar Seri Begawan noktalarını birbirine bağlayarak iki ülke arasında yolcu taşınmasını sağlayacak bir Kod Paylaşımı Anlaşması başlatılacak.
  • Sanırım iki ülke arasında vize uygulaması vardı. Önce onu kaldıralım lütfen.
  • 320 istasyonu olan starpet de batmış:(
  • iyi guzelde tr ile brunei nie baglanirki birbirine..burdan oraya ordan buraya turist gitmez..avrupali gitcek desek neden iki aktarma yapsin ki singapur malezya cin firmalari varken..ama olsun anlasma anlasmadir..kotulememek gerekir.
  • Bu thy kendini ne sanıyor anlamıyorum saçma sapan sponsorluklar saçma sapan ortaklıklar zaten kabin hizmeti kalitesi iyice düştü. 11 nisan için İstanbul-Singapur tek yön uçak bileti almak için fiyatlara baktım 2 kişi için. THY: 1.400 USD , SİNGAPORE AİRLİNES: 1.200 USD, EMİRATES: 660 USD
  • süper olmuş bruneiile uçakta üretimi yapabiliriz

Türk Hava Yolları (TK) ile Royal Brunei Havayolları (BI) arasında, Dubai aktarmalı olarak İstanbul ile Bandar Seri Begawan noktalarını birbirine bağlayarak iki ülke arasında yolcu taşınmasını sağlayacak bir Kod Paylaşımı Anlaşması başlatılacak.

Anlaşma, Royal Brunei Havayolları tarafında Ticaret ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı Karam Chand ile Network Planlama ve Uluslararası İlişkiler Başkan Vekili Ilyas Rory Teo; Türk Hava Yolları tarafında ise Yatırım ve Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ahmet Bolat ile Uluslararası İlişkiler ve İttifaklar Başkanı Özlem Salihoğlu tarafından Antalya’da imzalandı.

Kod Paylaşımı Anlaşması kapsamında Türk Hava Yolları, Royal Brunei Havayolları tarafından icra edilmekte olan Bandar Seri Begawan-Dubai v.v. seferleri için kendi sefer kodu ve numarası ile bilet düzenleyebilecek. Buna karşılık olarak Royal Brunei Havayolları ise, Türk Hava Yolları’nın icra etmekte olduğu İstanbul-Dubai v.v. seferlerine kendi kodu ve sefer numarası ile biletleme yapabilecek ve böylece iki ülke arasında seyahat edecek yolcular çok daha konforlu bir aktarma ile taşınacak. Kod Paylaşımı Anlaşması, 22 Şubat 2016 tarihi itibarıyla uygulanmaya başlayacak.

Royal Brunei Havayolları Ticaret ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı Karam Chand, Royal Brunei Havayolları’nın iki havayolu arasındaki ilişkilerin geliştirilmesinden büyük bir memnuniyet duyduğunu belirtmiş ve ilerleyen zamanlarda Kod Paylaşımı Anlaşması’nın genişletilerek iki havayolu için de daha kârlı bir işbirliği sağlanması temennilerini iletti..

Dr. Ahmet Bolat ise, Royal Brunei Havayolları ile imzalanan bu anlaşmanın, Türk Hava Yolları sefer numarasıyla İstanbul’dan Bandar Seri Begawan noktasına kod paylaşımlı seferler icra edilmesini mümkün kılacağını dile getirmiş ve iki havayolu arasındaki işbirliğinin geliştirilerek uçuş ağlarının birleştirilmesiyle, yolcuların iki ülke arasındaki seyahat olanaklarını arttıran bu Kod Paylaşımı Anlaşması’nı imzalamaktan Türk Hava Yolları olarak büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti.

THY'den ortak uçuş anlaşması

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Cambodian ~ 8 yıl önce
Sanırım iki ülke arasında vize uygulaması vardı. Önce onu kaldıralım lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
starpet ~ 8 yıl önce
320 istasyonu olan starpet de batmış:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cemo ~ 8 yıl önce
Kesin tayyip babanın işi dir o batırmıştır
sebep ~ 8 yıl önce
iyi guzelde tr ile brunei nie baglanirki birbirine..burdan oraya ordan buraya turist gitmez..avrupali gitcek desek neden iki aktarma yapsin ki singapur malezya cin firmalari varken..ama olsun anlasma anlasmadir..kotulememek gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bahreyn Gibi ~ 8 yıl önce
Brunei Sultanlığı petrol zengini,Müslümanlar.
egeli ~ 8 yıl önce
Bu thy kendini ne sanıyor anlamıyorum saçma sapan sponsorluklar saçma sapan ortaklıklar zaten kabin hizmeti kalitesi iyice düştü. 11 nisan için İstanbul-Singapur tek yön uçak bileti almak için fiyatlara baktım 2 kişi için. THY: 1.400 USD , SİNGAPORE AİRLİNES: 1.200 USD, EMİRATES: 660 USD

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saf ~ 8 yıl önce
Emirates'in fiyatının düşük olması tabii ki normaldir. Adam aktarmalı götürüyor bi ton indir bindir. Her zaman pazarda DİREKT UÇURAN en iyi servisi ve dolayısıyla en yüksek ücreti verir. Sen de ver paranı Emirates veya Qatar ile git
Iyid ~ 8 yıl önce
Singapurdan bir.bucuk saat once Emirates ile ayrilirsan istanbula neredeyse ayni anda THY ile iniyorsun, yetmiyor A380 in genis koltuk araligi ile ucuyorsun, THY nin 777 eko sinifi koltuk araligi dar
A350 B789 ~ 8 yıl önce
Millet catir catir A350 siparisi veriyor biz hala 330, sonra diyoruz ki Emirates Asyaya 660 ucarken neden THY 1200 dolar
süperr ~ 8 yıl önce
süper olmuş bruneiile uçakta üretimi yapabiliriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000