28 Ocak 2016, Perşembe 09:49:00

THY'den ortak uçuş anlaşması

Türk Hava Yolları ve Hawaiian Havayolları arasında codeshare anlaşması imzalandı
  • Kötü ötesi ne denirki sakallı bir thyye hoşgeldiniz ama uzun sürmez ahmet olmuşturun da ipi çekilecek şua an etrafinda tecrübeli personel kalmadı güya ilker bey en tecrübeli onu görecek gezsin görsün biraz sonunda genç yaşta görcez bakalım neler olacağini dünya hep senin etrafında dönmez ahmet efendi ilker beyde görür sonunda çakıldığında anlarsın
  • Sakal dünyanın her yerinde saygın yönetici ve patronların bıraktığı ve çok yakışan yaratılış harikası olarak erkeğin süsüdür. Ahmet Olmuştur'a sakal yakışmış. Zaten dikkat edilirse sakalla kıyafetle uğraşanlar işin özüne değil şekilciliğe prim veren tiplerdir. Bu tipler dünyanın hiçbir yerinde hiçbir şirkete fayda sağlamazlar. Öze ve Özgürlüğe bakacaksın. Batı böyle adam oldu, biz hala sakalla uğraşalım
  • Merhaba, THY'nin Seattle ya da Vancouver'a uçacağını duydum. Bu konuda bir gelişme oldu mu? Bilgisi olan var mı acaba? Saygılarımla,
  • Sen ne güzel bulursun gezsen Honolulu'yu.
  • sakal modasina uyan ahmet olmustur, babacim bilal'in kankasi ve rizeli olmasa o yasta oyle bir kurumda oyle bir makama gelebilir miydi? ya da abisi sayesinde makam sahibi olan ahmet bolat? ilker ayrik'da en tepeden torpilli! damadin bakan, hayvanat bahcesi mudurunun tubitak baskani olmasi normal olan bu ulke bu kafaya devam etsin!
  • Ben kac kere bu koseye yazdim. Afrika yerine Uzak dogu guney amerikanin turizimi cok olan sehirlere. Ve. Hawaii. Mutlaka bu. Hatlara. THY. Ucmasi lazim. Bilhassa yazin. Yolcu cok insanlar yazin cok seyahat ediyorlar bakin katar hepsini gececek. THY. 380. Yerine 747. Almasi gerekir. Bir havaci olarak tavsiyem budur.
  • 21. Yuzyildayiz, hala sakal serbest mi degil mi? He serbest, zorunuza mi gidiyor acep?
  • Ooo Honolulu-Osaka ve Honolulu-Seoul. TK'nin onunu acacak olan ucuslar bunlar. Yaza dogru da Montevideo-Falkland Adalari ucusuna kod koydurma bahanesiyle 1 haftalik ABD tatili ayarladik mi tamamdir.
  • Sakal serbest mi OLMUŞTUR?
  • sanırım tek eksiğimiz buydu!

Türk Hava Yolları ve Hawaiian Havayolları (HA), TK yolcularının Uzak Doğu noktaları üzerinden Türkiye ile Hawaii arasında daha rahat seyahat edebilecekleri bir Codeshare Anlaşması (kod paylaşımı) imzaladı.

Bu anlaşma ile Türk Hava Yolları, Hawaiian Havayolları’nın Honolulu’dan Japonya’nın Osaka noktasına icra etmekte olduğu haftalık 7 frekans tarifeli seferlerine ve Güney Kore’de Seul noktasına haftalık 5 frekans olarak düzenlediği tarifeli seferlerine kendi uçuş kodunu koyabilecek.

Türk Hava Yolları İstanbul-Osaka v.v. hattında haftalık 7 frekans tarifeli sefer, İstanbul-Seul v.v. hattında ise haftalık 11 frekans tarifeli sefer icra ediyor. Bu işbirliği kapsamında her iki taşıyıcı mevcut ortaklığını geliştirirken, modern ve cazip bir şehir olan İstanbul ile turistik önemi haiz Hawaii Adaları arasında yolculara benzersiz bir seyahat deneyimi sağlayacak.

Codeshare Anlaşması’nın duyurusu TK ve HA yetkilileri tarafından San Francisco’da bir imza töreni ile yapıldı. Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı’ya, Türk Hava Yolları’nın Genel Müdür (Yatırım ve Teknoloji) Yardımcısı  Dr. Ahmet Bolat ve Pazarlama & Satış Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur refakat ederken, iki havayolu arasındaki işbirliğinin gelişmesinden dolayı duydukları büyük memnuniyeti ifade etti. Başkan Aycı, “Türk Hava Yolları olarak, Hawaiian Havayolları ile Codeshare Anlaşması imzalanmasından çok memnunuz ve bu anlaşma sayesinde gelişen iki havayolu şirketi arasındaki işbirliğinin sonucunda, havayollarımızın birbirlerinin uçuş ağlarından yararlanmak sureti ile yolcularımıza daha fazla seyahat olanakları sunabileceğini düşünüyoruz” şeklinde bir açıklama yaptı.

Hawaiian Havayolları CEO’su Mark Dunkerley ise “Daha fazla sayıda Türk Hava Yolları yolcusuna Hawaii misafirperverliğini, zamanında kalkış performansıyla ödüllü hizmetini ve İstanbul’dan adamıza yapacakları seyahatte servis kalitemizi tanıtmak için sabırsızlanıyoruz.” şeklinde düşüncelerini ifade etti.

Kod paylaşımına konu olan seferler, ilgili ülke makamlarından gerekli izinler alındıktan sonra satışa açılacak. Havayolları ayrıca Codeshare Anlaşması’nın birbirlerinin New York John F. Kennedy Havalimanı’na icra etmekte olduğu seferler ile genişletilmesine dair değerlendirmeler yapıyor.

THY'den ortak uçuş anlaşması

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Sakal ~ 8 yıl önce
Kötü ötesi ne denirki sakallı bir thyye hoşgeldiniz ama uzun sürmez ahmet olmuşturun da ipi çekilecek şua an etrafinda tecrübeli personel kalmadı güya ilker bey en tecrübeli onu görecek gezsin görsün biraz sonunda genç yaşta görcez bakalım neler olacağini dünya hep senin etrafında dönmez ahmet efendi ilker beyde görür sonunda çakıldığında anlarsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sakalla uğraşanlar ~ 8 yıl önce
Sakal dünyanın her yerinde saygın yönetici ve patronların bıraktığı ve çok yakışan yaratılış harikası olarak erkeğin süsüdür. Ahmet Olmuştur'a sakal yakışmış. Zaten dikkat edilirse sakalla kıyafetle uğraşanlar işin özüne değil şekilciliğe prim veren tiplerdir. Bu tipler dünyanın hiçbir yerinde hiçbir şirkete fayda sağlamazlar. Öze ve Özgürlüğe bakacaksın. Batı böyle adam oldu, biz hala sakalla uğraşalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bravo ~ 8 yıl önce
sakal hangi müşteriye ve kime ne zarar veriyor ben de anlamadım.British Airways falan sakaldan battı da haberimiz mi yok!Bu ülke şekilcilikten çok çekti, bu yüzden bravo kardeşim
Seattle & Vancouver ~ 8 yıl önce
Merhaba, THY'nin Seattle ya da Vancouver'a uçacağını duydum. Bu konuda bir gelişme oldu mu? Bilgisi olan var mı acaba? Saygılarımla,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PHNL ~ 8 yıl önce
Sen ne güzel bulursun gezsen Honolulu'yu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazik ! ~ 8 yıl önce
sakal modasina uyan ahmet olmustur, babacim bilal'in kankasi ve rizeli olmasa o yasta oyle bir kurumda oyle bir makama gelebilir miydi? ya da abisi sayesinde makam sahibi olan ahmet bolat? ilker ayrik'da en tepeden torpilli! damadin bakan, hayvanat bahcesi mudurunun tubitak baskani olmasi normal olan bu ulke bu kafaya devam etsin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siyaset. ~ 8 yıl önce
Ben kac kere bu koseye yazdim. Afrika yerine Uzak dogu guney amerikanin turizimi cok olan sehirlere. Ve. Hawaii. Mutlaka bu. Hatlara. THY. Ucmasi lazim. Bilhassa yazin. Yolcu cok insanlar yazin cok seyahat ediyorlar bakin katar hepsini gececek. THY. 380. Yerine 747. Almasi gerekir. Bir havaci olarak tavsiyem budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sakal ~ 8 yıl önce
21. Yuzyildayiz, hala sakal serbest mi degil mi? He serbest, zorunuza mi gidiyor acep?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Honolulu ~ 8 yıl önce
Ooo Honolulu-Osaka ve Honolulu-Seoul. TK'nin onunu acacak olan ucuslar bunlar. Yaza dogru da Montevideo-Falkland Adalari ucusuna kod koydurma bahanesiyle 1 haftalik ABD tatili ayarladik mi tamamdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TRAŞ ~ 8 yıl önce
Sakal serbest mi OLMUŞTUR?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 8 yıl önce
yasak mıydı ki?
? ~ 8 yıl önce
Yasak tabi, haberin yok mu?
lilili ~ 8 yıl önce
sanırım tek eksiğimiz buydu!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000