13 Haziran 2009, Cumartesi 11:48:28

THY'den ortak uçuş anlaşması

Türk Hava Yolları ile Malezya Hava Yolları arasında ortak uçuş (code share) anlaşması imzalandı. Anlaşma uyarınca, Türkiye ve Malezya yönünde seyahat eden yolcular her iki havayolunun düzenlediği uçuşları da kullanabilecek.
  • bu kadar iyi biliyorsanız bu işleri siz neden yönetim kurulduda değil siniz?
  • THY yine sacmalamis , bu isten hic bir gelir elde edemeyecek , kuzey afrikadan ve avrupadan kendi seferiyle istanbula UCUZA tasiyacagi yolculari ist-kul UZUN PARKURU tasiyacak olan Malzeya havayollarina verecek , 600 usd`ye frankfurttan kuala lumpur`a satacagi biletten fra-ist icin gidis donus 140 usd alacak , malezya havayoluna en az 450-500 usd kalacak prorasyon payina gore ,, ustelik bu yolcuyu ist-sin veya ist-bkk uzerinden kendisi tasima sansini da yitirerek ,, ooff of thy yine tribune oynuyorsun ondan sonra KENDI calisanina para vermeye gelince sorry diyorsun ,, nasilsa daulda tokmakda sende tabiki
  • "Eşek"i sağlam kazığa bağlama çabasında olan birileri(!) de Kenya Havayollarıyla kod paylaşımına gider mi acaba? Bu hizmet kalitesiyle anca o olur, değil mi?

Türk Hava Yolları ile Malezya Hava Yolları arasındaki anlaşma Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil ve Malezya Hava Yolları Genel Müdürü Idris Jala tarafindan Kuala Lumpur'da düzenlenen bir törenle imzalandı. Code share anlaşması gereğince Türkiye ve Malezya yönünde seyahat eden yolcular her iki havayolunun düzenlediği uçuşları kullanabilecek. Türk Hava Yolları yolcularının kullanabileceği Malezya yönündeki sefer sayısı, 1 Temmuz 2009 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek olan anlaşma sayesinde önemli oranda artış kaydedecek. Aynı şekilde Malezya Hava Yolları yolcuları da, Türkiye yönünde daha fazla uçuş imkanına kavuşacak.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil, törende yaptığı konuşmada, "Malezya Hava Yolları ile code share anlaşması imzaladığımız için çok mutluyuz. Bu anlaşma, Türk Hava Yolları ile Malezya Hava Yolları arasında büyüyen işbirliğinin bir göstergesidir. En önemlisi, yapılan bu code share anlaşmasından en karlı çıkan taraf, her iki havayolunun müşterileri olacak" dedi.

Malezya Hava Yolları Genel Müdürü Idris Jala ise, "Bizim yolcularımıza kusursuz ve rahat bir hizmet verecek olan Türk Hava Yolları ile ortak yolcu taşımacılığı başlattığımız için çok mutluyuz. Ayrıca, Avrupa, Bağımsız Devletler Topluluğu ülkeleri ve Kuzey Afrika'dan İstanbul'a olan yoğun yolcu trafiği sayesinde bizim yolcu sayımızda ve gelirimizde önemli artışlar bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Anlaşma çerçevesinde her iki havayolunun Özel Yolcu Programı üyeleri için çalışmalara başlandı. Hazırlıklarına başlanan programdan Malezya Hava Yolları'nın Enrich üyeleri ile Türk Hava Yolları'nın Miles&Smiles üyeleri faydalanabilecek.

 

THY'den ortak uçuş anlaşması

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
bu kadar iyi biliyorsanız bu işleri siz neden yönetim kurulduda değil siniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY yine sacmalamis , bu isten hic bir gelir elde edemeyecek , kuzey afrikadan ve avrupadan kendi seferiyle istanbula UCUZA tasiyacagi yolculari ist-kul UZUN PARKURU tasiyacak olan Malzeya havayollarina verecek , 600 usd`ye frankfurttan kuala lumpur`a satacagi biletten fra-ist icin gidis donus 140 usd alacak , malezya havayoluna en az 450-500 usd kalacak prorasyon payina gore ,, ustelik bu yolcuyu ist-sin veya ist-bkk uzerinden kendisi tasima sansini da yitirerek ,, ooff of thy yine tribune oynuyorsun ondan sonra KENDI calisanina para vermeye gelince sorry diyorsun ,, nasilsa daulda tokmakda sende tabiki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
"Eşek"i sağlam kazığa bağlama çabasında olan birileri(!) de Kenya Havayollarıyla kod paylaşımına gider mi acaba? Bu hizmet kalitesiyle anca o olur, değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000