21 Şubat 2012, Salı 09:06:49

THY'DEN ORTADOĞU FIRSATI...

Türk Hava Yolları Ortadoğu'ya 129 avrodan başlayan fiyatlarla uçuyor...
  • Neden mi her yere degil? Ingiltereye de promosyon var Temmuza kadar Istanbul gidis donus 179 pound. Ben kullanacagim sahsen, dar gozlukle bakmayin THY onlarca hatta kampanya yapiyor. Birseyi de begenmezsiniz felaket tellallari
  • Koltukları dolu olan uçuşa neden promosyon yapsın ki ?
  • cok merak ediyorum. bütün uçuşlar istanbul'dan yapılmak zorunda mı? neden bir ülkenin havayolu başkentinden sadece anadolujet uçaklarını kaldırır ve thy uçaklarını sadece istanbul bağlantısı için kullanır? bu memleket istanbul ve taşra ayrımcılığını aşmadıkça kalkınamayacak. anadolujet uçaklarında business sınıf yok çünkü taşraya hizmet ediyor. ha bu yönetimden evvel durum daha iyi değildi ama kafalar halen tam anlamıyla değişmiş değil anlaşılan.
  • thy'nin ortadoğu uçuşlarının doluluk oranları iyi değil.bu nedenle promosyon yapıyorlar boş koltukları doldurmak için.neden hereyere değil? geçiniz bu işleri...
Türk Hava Yolları, gidiş-dönüş herşey dahil olmak üzere İstanbul’dan Lübnan’ın başkenti Beyrut’a 129 Avro’ya, Ürdün’ün başkenti Amman’a ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Abu Dhabi’ye 159 Avro’ya, Katar’ın başkenti Doha’ya, Umman’ın başkenti Maskat’a, Suudi Arabistan’ın Dammam şehri ile Kuveyt ve Bahreyn ülkelerine 199 Avro’ya uçuruyor.

Türk Hava Yolları, şimdi de Orta Doğu’nun birbirinden farklı tam 8 kültür, turizm, ticaret ve eğitim merkezleri haline gelen kentlere gidiş-dönüş tüm vergi ve harçlar dahil olmak üzere çok cazip fiyatlarla yolcularını taşıyor.
 
Kampanyadan yararlanmak için biletlerin 17 Şubat 2012 ile 30 Mart 2012 tarihleri arasında (seyahatten 30 gün önce olmak kaydıyla) alınması, seyahatin 17 Mart 2012 ile 30 Mayıs 2012 tarihleri arası için planlanması ve maksimum kalış süresinin 15 gün olması gerekiyor.
 
Herşey dahil 129 Avro’dan başlayan biletler Türk Hava Yolları’nın resmi web sitesinden temin edilebileceği gibi, tüm Türk Hava Yolları satış ofislerinden, acenteler de dahil olmak üzere tüm satış kanallarından temin edilebilir, biletleme servis ücretlerinin satış kanallarına göre farklılık arz edebileceği ifade edildi.
THY'DEN ORTADOĞU FIRSATI...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Neden mi her yere degil? Ingiltereye de promosyon var Temmuza kadar Istanbul gidis donus 179 pound. Ben kullanacagim sahsen, dar gozlukle bakmayin THY onlarca hatta kampanya yapiyor. Birseyi de begenmezsiniz felaket tellallari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Koltukları dolu olan uçuşa neden promosyon yapsın ki ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
cok merak ediyorum. bütün uçuşlar istanbul'dan yapılmak zorunda mı? neden bir ülkenin havayolu başkentinden sadece anadolujet uçaklarını kaldırır ve thy uçaklarını sadece istanbul bağlantısı için kullanır? bu memleket istanbul ve taşra ayrımcılığını aşmadıkça kalkınamayacak. anadolujet uçaklarında business sınıf yok çünkü taşraya hizmet ediyor. ha bu yönetimden evvel durum daha iyi değildi ama kafalar halen tam anlamıyla değişmiş değil anlaşılan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
thy'nin ortadoğu uçuşlarının doluluk oranları iyi değil.bu nedenle promosyon yapıyorlar boş koltukları doldurmak için.neden hereyere değil? geçiniz bu işleri...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000