21 Aralık 2015, Pazartesi 09:47:22

THY'den Ordu-Giresun'a atama

Sabiha Gökçen Havalimanı Nöbetçi İstasyon Müdürü Yunus Akbulut, Ordu-Giresun'a Türk Hava Yolları'nın satış müdürü olarak atandı.
  • Yunus arkadaşıma bu yakışıksız sözleri yazanları kınıyorum,hakkıyla geldiği bugörevde başarılar diliyorum.
  • Kendisi kuzenim olur diğer yorumlardaki gibi çok çalışkan ve mütevazi bir Kişilik kesinlikle. Bu şirketteki Görevine alt kademelerden başlayıp verilen her görevi başarıyla yerine getirmiş basamakları teker teker sindirerek çıkmıştır. Hak ettin kuzen Allah utandırmasın.
  • Allah utandırmasın, insallah kendisi için de THY için de hayırlı ugurlu olur.
  • emredersin , bundan sonra herkes sana sorup oyle yorum yapsın. hatta admin'lige filan soyun hangi yorumun sacma olup, hangi yorumun sacma olmadıgına da sen karar ver!
  • ''kul hakkı yiyorlar'' diyip hukum verenler Allah'ın hukmunden bu dunya da oteki dunyada da nasibini alacaktır insallah. birileri alın terini dokup calısır cabalar, birileri de sucu dunyaya bulup, camur atayım da hic bi sey olmasa izi kalır diye kendi beyinleri kadar kucuk hesaplar pesinde kosar..
  • thy deki ender kaliteli insanlardan yunus bey hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın
  • Havalimanının ilk açıldığı aylarda rötarlardan dolayı çok sıkıntı çekildi. Özellikle yolcuların öfkeli hareketlerinden personel çoktan etkilendi. Yunus beyi en başından buraya göndermeleri gerekirdi. Bazı yöneticiler buraya gelmek için buranın düzene oturmasını bekledi. Sıkıntıyı biz çektik sefasını başkası sürsün bakalım.
  • Burada çalışanlar da çok iyi insanlar. Yunus bey iyiyse personel de çok iyi. Her şey karşılıklı. Güzel bir insan güzel biryere geliyor. Hayırlı olsun.
  • Cok kaliteli, donanimli, mutevazi bir insandir. Bu noktaya basari ve bilgi, birikimiyle gelmistir. Allah"im yolunu acik etsin.hem kendisi hem sirketimiz acisindan hayirli olsun ins.
  • Yunus beye yeni görevinde başarılar dilerim. Mütevazı ve başarılı insanlar herzaman en iyisine lâyık

Sabiha Gökçen Havalimanı Nöbetçi İstasyon Müdürü Yunus Akbulut, Ordu-Giresun'a Türk Hava Yolları'nın satış müdürü olarak atandı.

Gerçekleştirilen atama şöyle duyuruldu;

'Sabiha Gökçen Nöbetçi İstasyon Müdürü olarak görev yapan Yunus Akbulut'un Ordu-Giresun Satış Müdürü oalrak atanmasına karar verilmiştir.'

THY'den Ordu-Giresun'a atama

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Musa ~ 8 yıl önce
Yunus arkadaşıma bu yakışıksız sözleri yazanları kınıyorum,hakkıyla geldiği bugörevde başarılar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muzaffer ~ 8 yıl önce
Kendisi kuzenim olur diğer yorumlardaki gibi çok çalışkan ve mütevazi bir Kişilik kesinlikle. Bu şirketteki Görevine alt kademelerden başlayıp verilen her görevi başarıyla yerine getirmiş basamakları teker teker sindirerek çıkmıştır. Hak ettin kuzen Allah utandırmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yunus bey tebrikler ~ 8 yıl önce
Allah utandırmasın, insallah kendisi için de THY için de hayırlı ugurlu olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
(!) ~ 8 yıl önce
emredersin , bundan sonra herkes sana sorup oyle yorum yapsın. hatta admin'lige filan soyun hangi yorumun sacma olup, hangi yorumun sacma olmadıgına da sen karar ver!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
''kul hakkı yiyorlar'' diyip hukum verenler Allah'ın hukmunden bu dunya da oteki dunyada da nasibini alacaktır insallah. birileri alın terini dokup calısır cabalar, birileri de sucu dunyaya bulup, camur atayım da hic bi sey olmasa izi kalır diye kendi beyinleri kadar kucuk hesaplar pesinde kosar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 8 yıl önce
kimse kimseye durup dururken kul hakkı yiyorlar demez! ayrıca kul hakkı yiyorlar demek hüküm verilecek bir durum mudur ? adamın hakkı yenmişse hakkını yiyenler için ne yapacak ne diyecek ? ne yapsın eline silah alıp kendi adaletini kendi mi sağlasın? saçma sapan yorum yapmayın!
hayırlı olsun ~ 8 yıl önce
thy deki ender kaliteli insanlardan yunus bey hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ordu ~ 8 yıl önce
Havalimanının ilk açıldığı aylarda rötarlardan dolayı çok sıkıntı çekildi. Özellikle yolcuların öfkeli hareketlerinden personel çoktan etkilendi. Yunus beyi en başından buraya göndermeleri gerekirdi. Bazı yöneticiler buraya gelmek için buranın düzene oturmasını bekledi. Sıkıntıyı biz çektik sefasını başkası sürsün bakalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ordu Giresun ~ 8 yıl önce
Burada çalışanlar da çok iyi insanlar. Yunus bey iyiyse personel de çok iyi. Her şey karşılıklı. Güzel bir insan güzel biryere geliyor. Hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ordulu ~ 8 yıl önce
ordulu ne iyi olacak ? cok problem cikarmaya müsait bir kafa yapısı var. agresiflikte Trabzon'lu ile yarışır
TRABZON ~ 8 yıl önce
SIKINTI KONUSUNDA TRABZONU HİÇ BİR HAVALİMANI GEÇEMEZ. ÖZELLİKLE ÖZEL GÜVENLİK BAŞLIBAŞINA SIKINTI. YOCUYA KARŞI HİÇ SAYGILARI YOK. TRABZONDAN UÇMAK ZORUNDA OLMASAM KESİNLİKLE BURADAN UÇMAM...
Ths ~ 8 yıl önce
Cok kaliteli, donanimli, mutevazi bir insandir. Bu noktaya basari ve bilgi, birikimiyle gelmistir. Allah"im yolunu acik etsin.hem kendisi hem sirketimiz acisindan hayirli olsun ins.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw ~ 8 yıl önce
Yunus beye yeni görevinde başarılar dilerim. Mütevazı ve başarılı insanlar herzaman en iyisine lâyık

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000