23 Kasım 2017, Perşembe 22:21:19

THY'den öğretmen ve ailelerine yüzde 25 indirim

Türk Hava Yolları (THY) Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmen ve ailelerine iç hat uçuşlarında yüzde 25 indirim yapıyor. İşte detaylar
  • Uygulama güzel ,keşke tgs çalışanlarınada yarım elma gönül alma iç Hatta yüzde 50 indirimli bilet satabilseniz.bedava pass demiyorum indirimli ama nerde ?
  • 24 Kasım'ın öğretmenler günü olarak kutlanması darbeci askeriyenin halt yemesi. Dünya öğretmenler günü farklı bir tarihte kutlanıyor. Neyi kutladığınızı bilin. Bu ülke hep kendi askeri tarafından vuruldu, ne hikmetse.
  • Özel okul öğretmenleri otobüse ahahahhaha
  • Unutmayacağız!

Türk Hava Yolları (THY), öğretmen ve ailelerine, Öğretmenler Günü kapsamında yüzde 25 indirim uygulayacak.

İşte THY'nin duyurduğu kampanyanın detayları;

Öğretmenlerimiz ve onlarla birlikte seyahat eden aileleri için iç hat seferlerimizde %25 indirim uyguluyoruz. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü bugünden kutluyoruz!
İç hat öğretmen indiriminden Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak çalışan öğretmenler ve Yüksek Öğretim Kurulu bünyesinde görev yapan öğretim üyeleri aileleriyle birlikte faydalanabiliyorlar.

Biletleme dönemi: 20 Kasım 2017 – 24 Mart 2018
Seyahat dönemi: 20 Kasım 2017 - 31 Mart 2018

Kampanya koşulları:

  • İç hat öğretmen inidirimi  Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet iç hat seferleri (aktarmalı seferler dahil) ile Türk Hava Yolları Hopa ve Anadolu Jet Ercan seferlerinde uygulanacaktır.
  • Codeshare (ortak) uçuşlarda, Türk Hava Yolları Kıbrıs Ercan seferlerinde, açık biletlerde ve promosyon sınıflarında iç hat öğretmen indirimi geçerli değildir.
  • İç hat öğretmen indirimi sadece Türk Hava Yolları satış ofislerinde düzenlenen biletlerde geçerlidir.
  • Kampanya tarihinden önce ilgili seyahat dönemi için rezervasyon yaptırmış yolcularımız da indirimden faydalanabilirler.
  • İç hat öğretmen indiriminden aynı rezervasyondaki aynı soyadlı en fazla 4 yolcu faydalanabilir.
  • Çift soyadına sahip yolcular, rezervasyon sırasında soyadı bölümüne beraber seyahat edecekleri ailesine ait soyadını girerek indirimden yararlanabilirler.
  • Yolculardan biri gruptan ayrı seyahat etmek isterse yapılan indirim geçersiz olacak ve indirimsiz ücret kullanılacaktır.
  • İç hat öğretmen indirimi diğer indirimlerle birleştirilemez.
  • Bebek yolcu ücretleri üzerinden ayrıca bir indirim uygulanmayacaktır.

Ayrıntılı bilgi için 444 0 THY/444 0 849 numaralı çağrı merkezimizi arayabilir veya Türk Hava Yolları Satış Ofisleri ve Yetkili Satış Acenteleri' ne başvurabilirsiniz

THY'den öğretmen ve ailelerine yüzde 25 indirim

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Teşekkürler ~ 6 yıl önce
Uygulama güzel ,keşke tgs çalışanlarınada yarım elma gönül alma iç Hatta yüzde 50 indirimli bilet satabilseniz.bedava pass demiyorum indirimli ama nerde ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bedava pass mı ~ 6 yıl önce
Valla biz iç hatta%100 pass bilete bile para ödüyoruz. Ayrıca son dakikaya kadar uçuşa alınmayıp yazın yer bulup uçamadığımız koltuklara da zaten bilet fiyatının yarısını ödüyoruz indirimli bilet diye.
Öğretmenler günü mü? ~ 6 yıl önce
24 Kasım'ın öğretmenler günü olarak kutlanması darbeci askeriyenin halt yemesi. Dünya öğretmenler günü farklı bir tarihte kutlanıyor. Neyi kutladığınızı bilin. Bu ülke hep kendi askeri tarafından vuruldu, ne hikmetse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
osman ~ 6 yıl önce
24 Kasım 1928 tarihi, Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün "Millet Mektepleri’nin Başöğretmenliği"ni kabul ettiği gündür.
Fadime ~ 6 yıl önce
Özel okul öğretmenleri otobüse ahahahhaha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aybüke ve Necmettin Öğretmen... ~ 6 yıl önce
Unutmayacağız!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000