24 Mayıs 2016, Salı 09:48:57

THY'den öğrencilere kolaylık

THY'nin öğrenci yolculara sunduğu indirimlerden yararlanma koşulu olan “öğrenci kimliği ibrazı” uygulaması kaldırıldı.
  • Thy kendine zarar mı vermeye çalışıyor ?Sadece Web'ten Anadolujetten öğrenci bileti alabiliyoruz. Biletlemelerin %90 web üzerinden olurken neden hala THY'nin web sitesinden öğrenci bileti alamıyoruz.Sanırım özel şirketler kalkınsın diye bu çile.Çağrı merkezi yetersiz illaki acentaya gidip fazladan hizmet bedeli mi ödemeliyiz.Umarım bu yanlıştan kısa sürede dönerler.
  • Bir yılda ancak getirbildiler. Geçen yaz haber olmuştu...
  • Hukumet yetkililerine teşekkürler.Biz öğrencileri sadece akp düşünüyor
  • Artık daha fazla uçakla yolculuk yapma imkanına sahip olmaktan çok mutluluk duydum.Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

THY'nin öğrenci yolculara sunduğu indirimlerden yararlanma koşulu olan “öğrenci kimliği ibrazı” uygulaması kaldırıldı.

THY'den duyurulan bilgilendirmede şu ifadeler kullanıldı:

Geliştirilen projeyle Türk Hava Yolları ve Anadolujet seferlerinde indirimli bilet ile seyahat edecek Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) veri tabanına kayıtlı 12-24 yaş arası öğrenci yolcularımız, Miles&Smiles üyesi olarak belge ibraz etmeksizin kolaylıkla indirimli uçuş hakkına sahip olabilecekler. 

Kademeli olarak hayata geçecek uygulamanın 25 Mayıs 2016 tarihinden itibaren geçerli olacak ilk fazı Türkiye’den düzenlenen öğrenci biletlerini kapsıyor.

İndirimden faydalanabilmek için;

• Öğrenci yolcularımızın, biletleme işlemi öncesinde Miles & Smiles üyesi olması,

• Türk Hava Yolları internet sitesinde yer alan Miles & Smiles profil sayfasındaki kişisel bilgiler alanına (https://www4.thy.com/tkmiles/login.tk?lang=tr) öğrenci bilgisinin yolcularımız tarafından kayıt edilmiş olması gerekmektedir.
Yolcularımız indirimli biletlerini Türk Hava Yolları Satış Ofislerinden, Türk Hava Yolları Çağrı Merkezinden veya anlaşmalı seyahat acentelerinden alabilirler.

Engelli indirimi ve bebek, çocuk gibi yaşa bağlı indirimden yararlanan yolcularımızın ilgili belgelerini ibraz etme koşulu devam ediyor. Bu yolcularımızın da belge ibrazı gerekmeksizin indirimli uçuş gerçekleştirebilmelerine olanak sağlayacak sistemsel altyapı çalışmalarımız sürüyor.

 

THY'den öğrencilere kolaylık

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Şaka Gibi ~ 8 yıl önce
Thy kendine zarar mı vermeye çalışıyor ?Sadece Web'ten Anadolujetten öğrenci bileti alabiliyoruz. Biletlemelerin %90 web üzerinden olurken neden hala THY'nin web sitesinden öğrenci bileti alamıyoruz.Sanırım özel şirketler kalkınsın diye bu çile.Çağrı merkezi yetersiz illaki acentaya gidip fazladan hizmet bedeli mi ödemeliyiz.Umarım bu yanlıştan kısa sürede dönerler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir yıl ~ 8 yıl önce
Bir yılda ancak getirbildiler. Geçen yaz haber olmuştu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teşekkürler ~ 8 yıl önce
Hukumet yetkililerine teşekkürler.Biz öğrencileri sadece akp düşünüyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tabi canım ~ 8 yıl önce
sen ne çektin bilmem ama :)) 13 yılda 4 defa eğitim sisteminin müfredatın değiştiği bir ülkede senin kafanın değişmediği kesin anlaşılıyor..artık rahatça kimliksiz giriş yapabilirsin
Öğrenci Pilot ~ 8 yıl önce
Artık daha fazla uçakla yolculuk yapma imkanına sahip olmaktan çok mutluluk duydum.Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000