28 Mart 2012, Çarşamba 13:57:46

THY'DEN ÖĞRENCİLERE DESTEK

'Sınırlar Eğitimle Birleşiyor Projesi' kapsamında, İstanbul'daki maddi olarak dezavantajlı 39 ilçenin lise birincisi öğrencileri İngiltere'de ücretsiz dil eğitimine gönderildi. THY de öğrencilerin uçuş sponsorluğunu üstlenerek eğitime katkıda bulundu...
  • iyi güzel hoş da , ya diğer söz verdiğiniz umutlandırdığınız öğrencilere ne olacak sayın thy yetkilileri ?? ortada bırakmak yakıştı mı size
  • Günah çıkarmak için yapılmış reklam kokan hareketler bunlar. Sebepsiz yere attığın kişilerle de böyle poz ver. Tabi o yürek varsa.
  • Cemaat kendi seçtiklerini kendi okullarına yolluyor. Kısacası ortada kazanılan bir sevap yok:) Yarın öbür gün bu çocuklardan liyakat bekleyecekler tıpkı şuan abilerinden bekledikleri gibi...
  • THY'nin bugünlere gelmesinde büyük katkıları,özverileri,emekleri olan birçok çalışanınızı, eski personelinizi haksız nedenlerde hiç de haketmedikleri halde,keyfi olarak işten atıp,ekmeğini elinden alıp, mağdur ettikten,sonra günah mı çıkarmaya çalışıyorsunuz ?günahlarınız giderek kabarıyor.siz hala geceleri yastığa başınızı koyduğunuzda rahat uyuyabiliyor musunuz,vicdanınız rahat mı ?dini bütün müslümanız deyip masum,namusuyla çalışan insanların kul hakını yiyorsunuz,onları mağdur ediyorsunuz.şirketi mahkemeye veren hemen hemen herkes kazanıyor ama işe geri almanız gerektiği halde almıyorsunuz.yerlerimize dışarıdan yeni adam getiriyorsunuz.sizlere hakkımızı kesinlikle helal etmiyoruz.sizi allah havale ettik.rabbim sizi ıslah etsin.......
  • Temel Kotil önce sudan sebeplerle işten attığın personelinin perişan ettiğin ailelerinin çocuklarını da bi hatırlasan diyorum.Bu kadar yapmacık olmayın başbakanın gözüne girmek için eğer başbakanımız bilseydi THY'de ne haksızlıklar yaptığınızı sizi o koltukta 1 dakika oturtmazdı.
  • ağzına sağlık ağzımdan aldın yaşa sen aynısını yazacaktım sağol öptüm seni temel kotil....
  • kendi personelinin iş akdini sebepsiz,haksız yere fesh et,işten at,çoluğunu çocuğunu açlığa mahkum et,sonra öğrencilere burs veriyoruz de. keşke siz öğrencilere yardım etmeden önce bu şirket için yıllarını emeklerini vermiş torpili olmayan alın teriyle,namusuyla kazandığı her kuruşu hakederek almış olan kendi memurlarınıza,işçilerinize sahip çıkabilseydiniz.yazıklar olsun sizin gibi yöneticilere birçok insanı keyfi yere mağdur ettiniz, çok ayıp ettiniz.hepimiz müslümanız,kardeşiz.insan din kardeşine böyle haksızlık yapar mı ? şu koskoca dünyada eşiniz,benzeriniz yok sizin.boş yere bunca insanın ahını,bedduasını alıyorsunuz hergün.
'Sınırlar Eğitimle Birleşiyor Projesi', başta Milli Eğitim Bakanlığı ve THY olmak üzere birçok kurum ve siyaset adamından büyük ilgi gördü. Proje, Ekovitrin dergisinin geleneksel olarak düzenlediği ve 34 kategoride 2011 Yılının Starlarının belirlendiği yarışmada, 'Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi' dalında aday gösterildi. 2011 yılındaki başarısı nedeniyle gerek Milli Eğitim gerekse okullar ve öğrencilerden gelen yoğun talep nedeniyle projenin 2012 yılında da sürdürülmesi kararlaştırıldı.
 
2011 yılında gerçekleştirilen projeye göstermiş oldukları destek ve uçuş sponsorluğu sebebiyle Horizon Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gültekin tarafından THY Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil'e teşekkür plaketi takdim edildi.
 
THY Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil, "Sınırlar Eğitimle Birleşiyor" isimli sosyal sorumluluk projesini gerçekleştiren Horizon Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gültekin'i tebrik etti. Kotil, kendisinin de eğitimci kökenli olduğunu hatırlatarak gençlerin eğitimi ile ilgili projeleri her zaman önemsediklerini ve destek verdiklerini söyledi.
 
THY Genel Müdürü Kotil, proje kapsamının bu yıl daha da genişletilerek sürdürülmesini arzuladıklarını ifade ederek, "Bu proje çerçevesinde yurt dışına götürülecek olan gençlerimizin sayılarının artırılması ve daha uzun süreli bir program uygulanması faydalı olur kanaatindeyim. THY olarak Sınırlar Eğitimle Birleşiyor Projesi'ne bu yıl da destek vermeyi sürdüreceğiz" dedi.
 
THY Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil'e teşekkür ziyaretine, projenin basın sponsoru olan Ekovitrin dergisinin genel yayın yönetmeni Bilal Koçak da katıldı. THY Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil, ziyaretin anısına Ekovitrin Genel Yayın Yönetmeni Bilal Koçak ve 'Sınırlar Eğitimle Birleşiyor Projesi'nin mimarı Horizon Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gültekin'e THY uçak maketi hediye etti.

THY'DEN ÖĞRENCİLERE DESTEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 12 yıl önce
iyi güzel hoş da , ya diğer söz verdiğiniz umutlandırdığınız öğrencilere ne olacak sayın thy yetkilileri ?? ortada bırakmak yakıştı mı size

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Günah çıkarmak için yapılmış reklam kokan hareketler bunlar. Sebepsiz yere attığın kişilerle de böyle poz ver. Tabi o yürek varsa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Cemaat kendi seçtiklerini kendi okullarına yolluyor. Kısacası ortada kazanılan bir sevap yok:) Yarın öbür gün bu çocuklardan liyakat bekleyecekler tıpkı şuan abilerinden bekledikleri gibi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY'nin bugünlere gelmesinde büyük katkıları,özverileri,emekleri olan birçok çalışanınızı, eski personelinizi haksız nedenlerde hiç de haketmedikleri halde,keyfi olarak işten atıp,ekmeğini elinden alıp, mağdur ettikten,sonra günah mı çıkarmaya çalışıyorsunuz ?günahlarınız giderek kabarıyor.siz hala geceleri yastığa başınızı koyduğunuzda rahat uyuyabiliyor musunuz,vicdanınız rahat mı ?dini bütün müslümanız deyip masum,namusuyla çalışan insanların kul hakını yiyorsunuz,onları mağdur ediyorsunuz.şirketi mahkemeye veren hemen hemen herkes kazanıyor ama işe geri almanız gerektiği halde almıyorsunuz.yerlerimize dışarıdan yeni adam getiriyorsunuz.sizlere hakkımızı kesinlikle helal etmiyoruz.sizi allah havale ettik.rabbim sizi ıslah etsin.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Temel Kotil önce sudan sebeplerle işten attığın personelinin perişan ettiğin ailelerinin çocuklarını da bi hatırlasan diyorum.Bu kadar yapmacık olmayın başbakanın gözüne girmek için eğer başbakanımız bilseydi THY'de ne haksızlıklar yaptığınızı sizi o koltukta 1 dakika oturtmazdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ağzına sağlık ağzımdan aldın yaşa sen aynısını yazacaktım sağol öptüm seni temel kotil....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kendi personelinin iş akdini sebepsiz,haksız yere fesh et,işten at,çoluğunu çocuğunu açlığa mahkum et,sonra öğrencilere burs veriyoruz de. keşke siz öğrencilere yardım etmeden önce bu şirket için yıllarını emeklerini vermiş torpili olmayan alın teriyle,namusuyla kazandığı her kuruşu hakederek almış olan kendi memurlarınıza,işçilerinize sahip çıkabilseydiniz.yazıklar olsun sizin gibi yöneticilere birçok insanı keyfi yere mağdur ettiniz, çok ayıp ettiniz.hepimiz müslümanız,kardeşiz.insan din kardeşine böyle haksızlık yapar mı ? şu koskoca dünyada eşiniz,benzeriniz yok sizin.boş yere bunca insanın ahını,bedduasını alıyorsunuz hergün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000