30 Mayıs 2014, Cuma 16:54:24

THY'DEN O KOLTUĞA FLAŞ ATAMA

Türk Hava Yolları, Teknik A.Ş'de genel müdürlük görevine Ahmet Karaman'ı atadı.
  • Sayın Karaman THY TEKNİK AŞ'de kurulan çıkar ilişkilerine son verecekmi? DEMİR'in kurduğu Satınalma ve Loj.Bşk.lığı ve yeni kurulan Bşk.lıkla kadroları ile nassil bir ilişkiye girdiği bilinmekdedir. Bunlardan büyük dikkat çekeni Komp. Alımlarını yürüten DEMİR'in oğlunun gizli ortağı olan (MGD) kurumdan gönderecekmi? Bu kişinin hiçbir altyapısı olmadığı halde ; çıkar ilişkileri doğrultusunda kuruma alarak kendi kadrosunu Kuran DEMİR'in kadro saltanatına son verilecekmi?
  • Thy teknik de Habom da dahil hiç birşey eskisine gore daha iyi olmaz. Şirketler birleşse ne birleşmese ne? Benim şirket ile ilgili gram umudum yok.
  • Teknik a.ş ile birleşme 1 Temmuz olacak haberleri gerçek değil mi? Bu sefer adımlar gerçek yetkili ağızlardan haberlerde var yani
  • Ahmet beye yeni gorevinde basarilar dilerim.
  • Hased tavan yapmış !
  • bızım degerlerımızı böyle yerde görmekten dolayı mutluluk duyuyoruz ve kendısıne sonsuz başarılar temennı eder hayırlara vesıle olmasını dılerız tüm Trabzonluların ve karadenizlilerın yanınızda olduğunu gonullerı sızın yanınızdadır
  • Ahmet Bey Yeni görevinizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Sizi tanımadan eleştirenleri başarılı çalışmalarınız ile mahcup edersiniz İnşallah
  • Ahmet beyle yıllarca birlikte çalışmış birisi olarak, öncelikle hayırlı olsun, daha yüksek makamlara layık birisidir. Yalanı, dolanı olmayan, zeki ve verdiği karaları isabetli bir yöneticidir. Hayırlı olsun. Her kesime de hayırlı olacağını düşünüyorum, yeterki yanında çalışacak olanlar dürüst ve işini seven insanlar olsun.
  • Ahmet Bey HABOM'dan THY Teknik'e hangi şartlarda geçti acaba? HABOM şartlarında mı geçti yoksa THY Teknik şartlarına mı terfi etti?
  • Arkadaslar birlesme olucak ama ne şartlarda olucak onemli olan bu şahsım adina cok umutlu değilim bize bu kadar haksizligi yapanlardan her türlü ihaneti haksizligi beklerim

Geçtiğimiz Nisan ayında, son 10 yıldır Savunma Sanayii Müsteşarlığı görevini yürüten Murad Bayer'in görevinden alınması sonrası müsteşarlık görevi için THY Teknik'in patronu İsmail Demir bu göreve atanmıştı.

İsmail Demir'in THY Teknik'ten ayrılmasıyla birlikte genel müdürlük görevine THY Teknik Genel Müdür Yardımcısı Fazıl Çiftçi vekalet ediyordu.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Yönetim Kurulu, bugün aldığı kararla HABOM Genel Müdürü Ahmet Karaman'ı THY Teknik Genel Müdürü olarak atadı.

HABOM'da Ahmet Karaman'dan boşalan genel müdürlük koltuğuna ise HABOM Genel Müdür Yardımcısı Can Şaşmaz'ın vekalet edeceği belirtildi.

AHMET KARAMAN KİMDİR?

1960 Yılında Trabzon/Beşköy’de doğan Ahmet Karaman. 1978 Haydarpaşa Teknik Lisesi ardından,1984 Londra Üniversitesi (Queen Mary College) Uçak Mühendisliğini bitirdi.

Karaman, 1985'de Türk Hava Yolları’nda  başladığı Uçak Mühendisliği kariyerine, 1989 - 2013 yılları arasında; Tur Avrupa Hava Yolları (Genel Md. Yrd.), Sunways (Teknik Md.), Air Alfa (Genel Md. Yrd.), Air Anatolia (Genel Md.V.), Fly Air (Genel Md.), Onur Air (Genel Md. Yrd.) olarak görev aldı.

Ahmet Karaman, Mart 2013 tarihinden bu yana THY HABOM A.Ş’ de; Genel Müdür olarak görevini sürdürüyordu.

DEMİR VEDALAŞTI

Teknik A.Ş eski Genel Müdürü İsmail Demir, geçtiğimiz günlerde Savunma Sanayii Müsteşarlığı görevine atanmıştı. İsmail Demir, bugün Atatürk Havalimanı'ndaki Teknik A.Ş hangarına gelerek eski mesai arkadaşlarıyla vedalaştı.

Airporthaber.com

THY'DEN O KOLTUĞA FLAŞ ATAMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (64)

RB ~ 10 yıl önce
Sayın Karaman THY TEKNİK AŞ'de kurulan çıkar ilişkilerine son verecekmi? DEMİR'in kurduğu Satınalma ve Loj.Bşk.lığı ve yeni kurulan Bşk.lıkla kadroları ile nassil bir ilişkiye girdiği bilinmekdedir. Bunlardan büyük dikkat çekeni Komp. Alımlarını yürüten DEMİR'in oğlunun gizli ortağı olan (MGD) kurumdan gönderecekmi? Bu kişinin hiçbir altyapısı olmadığı halde ; çıkar ilişkileri doğrultusunda kuruma alarak kendi kadrosunu Kuran DEMİR'in kadro saltanatına son verilecekmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Thy teknik de Habom da dahil hiç birşey eskisine gore daha iyi olmaz. Şirketler birleşse ne birleşmese ne? Benim şirket ile ilgili gram umudum yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birleşme ~ 10 yıl önce
Teknik a.ş ile birleşme 1 Temmuz olacak haberleri gerçek değil mi? Bu sefer adımlar gerçek yetkili ağızlardan haberlerde var yani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Habomcu ~ 10 yıl önce
Arkadaşlar biyerlerinizden birşeyler uydurmayın Hava-iş Geldi Temmuzun 7'sinde Habom Hangi iş koluna bağlıdır bunun davası görülecek ilk dava geçen aydı bu ikinci celbinde belli olacağını söylüyorlar bu arada işveren TK'ya geçirmeyi düşünebilirmiş mişde sadece miş yani olacaksada vardır bir 2 senesi kendinizi kandırmayın sonra üzülürsünüz..Daha çok temmuzlar geçer avucumuzu yalarız bakın işinize bakın adam gibi alabildiklerimize ne var elimizde bir hiç işte bu hiçi daha iyiye götürmeye çalışmalıyız şu farkı alayım sendıkadan ayrılayım dıyen yalakalarda ağlanmasın 5 krşluk adam değilsiniz lafınızın eri olun..
Habomcuya cevap ~ 10 yıl önce
Yahu arkadaşım, nerden ne duyarsanız inanıyorsunuz. Sorgulamadan, bilgisizce konuşuyorsunuz. Temmuzda görülecek davanın Habom ile bir ilgisi yok, teknik aş'nin iş kolu belirleme davası sonuçlanacak.
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Ahmet beye yeni gorevinde basarilar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hased tavan yapmış !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknisyen ~ 10 yıl önce
BU BİRLEŞMEDE MNG HABOM NE OLACAK.BENCE KOLTUK SAVAŞI Bİ HAYLİ ZOR GEÇEÇEGE BENZİYOR.YÖNETİCİ ACSINDAN BUYRUN YARIŞA
trabzonlu ~ 10 yıl önce
bızım degerlerımızı böyle yerde görmekten dolayı mutluluk duyuyoruz ve kendısıne sonsuz başarılar temennı eder hayırlara vesıle olmasını dılerız tüm Trabzonluların ve karadenizlilerın yanınızda olduğunu gonullerı sızın yanınızdadır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SÜRMENELİ ~ 10 yıl önce
Ahmet Bey Yeni görevinizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Sizi tanımadan eleştirenleri başarılı çalışmalarınız ile mahcup edersiniz İnşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beşköylü ~ 10 yıl önce
zaten beşköyün gururu olan Ahmet bey inşallah thy nın sonundada türkiyenın gururu olur. allah yardımcısı olsun kendisiyle daima beşköy olarak gurur duyuyoruz
Turgut S. ~ 10 yıl önce
Ahmet beyle yıllarca birlikte çalışmış birisi olarak, öncelikle hayırlı olsun, daha yüksek makamlara layık birisidir. Yalanı, dolanı olmayan, zeki ve verdiği karaları isabetli bir yöneticidir. Hayırlı olsun. Her kesime de hayırlı olacağını düşünüyorum, yeterki yanında çalışacak olanlar dürüst ve işini seven insanlar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hangi Şartlarda ~ 10 yıl önce
Ahmet Bey HABOM'dan THY Teknik'e hangi şartlarda geçti acaba? HABOM şartlarında mı geçti yoksa THY Teknik şartlarına mı terfi etti?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acaba nasıl ~ 10 yıl önce
Arkadaslar birlesme olucak ama ne şartlarda olucak onemli olan bu şahsım adina cok umutlu değilim bize bu kadar haksizligi yapanlardan her türlü ihaneti haksizligi beklerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik ~ 10 yıl önce
BENCE bundan sonra koltuk savaşı başlar. personelin çektigi sıkıntıyı birazda onlar çeksin.anlayana tabi

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000