14 Nisan 2014, Pazartesi 16:50:56

THY'DEN O İDDİALARA YANIT GELDİ

Bugün Türk Hava Yolları'nın 1 Haziran'da Simferopol uçuşlarına başlayacağına ilişkin haberlere THY kanadından yalanlama geldi.
  • thy uluslararası prosedürleri uygulamakla yükümlüdür.bm tanımadığı sürece uçuş olmayacak,kktc gibi bir statü olacaktır.siz hiç sohum,ercan,şinvali yada stepanakert'e uçan yabancı şirket gördünüzmü?
  • Kim gelecek lan biz avrupamıyız salak turizm ile geçiniyoruz birisi anlatsın yada sus
  • Sizin o beğenmediğiniz ruslar sayesinde ekmek yiyoruz biz. Milyarlar bırakıyorlar memlekete
  • Haberi nasıl da süslemişlerdi. Havalimanı otoritesi açıklamıştı, THY Rusya müdürü teyid etmişti. Bu kadarına artık hayal gucu mü desek, had safhada yalancılık mı desek, okuyucuya saygısızlık mı artık ötesini yazamıyorum.
  • Devam et akilli iPhonelu: no russian gaz, no turist, no para, no atom santrali, no insaat pazari vs. THY Rusya seferlerini de durdursun. Cok iyi olur degil mi iPhonelu? Ruslar paralariyla Kirima gelsinler, turkler ise (iPhonelu dahil) parasiz, gazsiz kalsinlar...
  • Bu iki ulkeden turkiyeye gelen turist sayisindan bilginiz varmi?
  • İsabet olmus biktik alkollu ruslardan vize uygulayin gelmesin bunlar buraya biktik be-- no russian entry to turkey pls!!! No russian no putin no ukrain

Bugün Türk Hava Yolları'nın 1 Haziran'da Simferopol uçuşlarına başlayacağına ilişkin haberlere THY kanadından yalanlama geldi.

Bazı medya organlarında yer alan ve Türk Hava Yolları'nın 1 Haziran'da Ukrayna'nın Simferopol kentine olan uçuşlarına başlayacağına ilişkin haberlere THY kanadından yanıt geldi. Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Ali Genç Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, THY'nin böyle bir karar almadığını bildirdi.

Ali Genç Twitter üzerinden yaptığı açıklamada; 'Türk Hava Yolları'nın Simferepol (Kırım) seferleri ilgili havalimanı otoritesinin notamı gereği 26 Haziran'a kadar iptal edilmişti. Simferepol seferleri bu nedenle satışa kapalıdır. Başlama tarihi ile ilgili yeni bir karar alınmamıştır. Uçuşların ne zaman başlayacağına ilişkin gelişmelere göre değerlendirme yapılacaktır' ifadelerini kullandı.

THY'DEN O İDDİALARA YANIT GELDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

hamburg/tolga ~ 10 yıl önce
thy uluslararası prosedürleri uygulamakla yükümlüdür.bm tanımadığı sürece uçuş olmayacak,kktc gibi bir statü olacaktır.siz hiç sohum,ercan,şinvali yada stepanakert'e uçan yabancı şirket gördünüzmü?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kim gelecek lan biz avrupamıyız salak turizm ile geçiniyoruz birisi anlatsın yada sus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MEA ~ 10 yıl önce
Sizin o beğenmediğiniz ruslar sayesinde ekmek yiyoruz biz. Milyarlar bırakıyorlar memlekete

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uydurma imiş ~ 10 yıl önce
Haberi nasıl da süslemişlerdi. Havalimanı otoritesi açıklamıştı, THY Rusya müdürü teyid etmişti. Bu kadarına artık hayal gucu mü desek, had safhada yalancılık mı desek, okuyucuya saygısızlık mı artık ötesini yazamıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhoneluya ~ 10 yıl önce
Devam et akilli iPhonelu: no russian gaz, no turist, no para, no atom santrali, no insaat pazari vs. THY Rusya seferlerini de durdursun. Cok iyi olur degil mi iPhonelu? Ruslar paralariyla Kirima gelsinler, turkler ise (iPhonelu dahil) parasiz, gazsiz kalsinlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
No russian diyene ~ 10 yıl önce
Bu iki ulkeden turkiyeye gelen turist sayisindan bilginiz varmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
İsabet olmus biktik alkollu ruslardan vize uygulayin gelmesin bunlar buraya biktik be-- no russian entry to turkey pls!!! No russian no putin no ukrain

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oy! ~ 10 yıl önce
Putin=Erdogan

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000